pupi
|
Joj Ajvy bogi brat, za tebe, vso družino predvsem pa njega pa , držite se!!!! Naše tretje nosečke, kaj pri tretji nosečnosti se vse bolj hotro leti mimo ne . Meni se je že pri Nisi zdelo, da je blo en dva tri, edino zadnji tedni so se mi vlekli ko !!! Če mi verjamete al ne, tudi mene pegal za tretjega, pa nikoli nisem niti pomislila, da bi imela tri otroke, že dva sem mela zato, da mata drug drugega in ker je pač meni fajn da mam brata!! Jaz milsim, da ima velik vpil na to tudi okolje, ker je pa zdaj IN, da so trije otroci, jih pač več razmišlja o tem !! No kljub želji po tretjem mislim, da bomo ostali pri dveh !!! kaj pa ostale razmišlajte kaj o tretjem? Bačko ti pa si res pridna, da si Zvesti cotike poslala . Zvesta bi še ti jaz kaj pa je sestrična januarja rodila, pa njej dajem, ker je že ona meni za Najo dosti zdevala. Rožica kak pa ste ve lepe babike.. pa teke temne očke .... VAU!!! Zvesta meni, pa je Iraja ful lepo ime, vem pa da mojemu ne bi bilo, že za Niso sem mela srečo, ker je meni tudi bil edini pogoj pri Nisi, da bo ime redko, ker je Naja zdaj že ful pogosto, čeprav takrat ni blo tak hudo, ko se je Naja rodila!! za vse prehlade. Mi smo celo zimo pregurali brez nahodov zdaj ko je pa pomlad pa smo vsi pokasirali. Naja je začela, pol Nisa, zdaj pa midva z dragim. Cela gnila sem !!
< Sporočilo je popravil pupi -- 22.3.2010 21:55:55 >
|