pupi
|
Baja jaz sem prebrala kaj si napisala . Lepo te je prebrat, Rene pa jih poka, ha . Daj babike ne ga sračkat, kaj bo res konec z Julijkami 2007 na ringaraji, to ne smemo dovolit. Kje ste zdaj tiste, ki ste včasih pisale ko "nore". Me kar stisne če pomislim, da je to to, pa tak smo se fajn mele včasih Tudi mi smo ok, pravzaprav SUPER. Tamalidve sta pridni. Naja je odkrila besedo nočem in jo kar pridno uporablja, samo pri nas pač tak to ne gre. Jezik ji tudi leti 100 na uro. Doma nam kar lepo laufa kljub temu, da sta obe doma, prej je Naja hodla 2x na teden k tašči na igralne urice, da se je sma se druga druge odpočile , zdaj pa je to odpadlo, ker je tašča mela neke zdravstvene težave, pa ji je ne upam pustit . Nisa pridno raste, je že 4mesece stara, pa kaj ste hecne kak pri drugem otroku čas leti ... prehitro bota zrastle, obe!!! Pa pravi cuker je, je bla danes že 2 dozo ceplena, pa niti pisknila ni... ful je potrpežljiva, pa saj je Naja tudi bla. Res mam srečno s totimi mojimi babikami, kak sta zlate. Same hvale, pa saj koga pa naj drugega hvalim če ne bom njiju, ne!? Sanekova ČESTITAM za diplomo!!! Joj kak je to fajn, ko je za tabo, ne? Živa pa je res babika pa pol, Filip pa tudi. Pa saj je prav, samo sta zdrava!! Zvesta Saraja, je pravi cukerček!!! Daj javite se še kaj ženske res!!!
< Sporočilo je popravil pupi -- 18.3.2010 23:28:38 >
|