|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvojčka???
14.4.2005 20:19:54   
mauri
Pozdravljene punce!

Kar nekaj časa se nisem oglasila, ker sem večino dneva zaradi slabosti po službi preležala, sem vas pa vseeno redno brala.
Danes sem bila po enem tednu zopet na kontrolnem pregledu in doživela pravi šok. G. mi je delala ponovno VUZ in tokrat videla dve gestacijski vrečki. V prvi se je lepo videl plodek in bitje srčka, za razliko od zadnjič, v drugi pa se je nekaj videlo ampak bolj slabo, ker imajo slab UZ. Je pa rekla da obstaja možnost da drugi odmre.
Noseča naj bi bila nekje med 5 in 6 tednov, tako da naj bi rodila šele konec novembra oz. začetek decembra.
Zdaj sem se odločila da se bom naročila še na samoplačniški pregled nekam kjer imajo dober UZ, da izvem kaj se dogaja z drugo pikico.
Ve morda katera za kakšnega dobrega g., ki ima tudi dober UZ, samoplačniško seveda?

Lep večer še naprej!!

mauri :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dvojčka???
14.4.2005 21:27:54   
rozi81
Ojla,
jaz bi ti priporočala dr. Mihelič iz Črnuč. Ful je prijazna, sicer k njej hodijo bolj na snemanje (videokaseta), ki pride v poštev malo kasneje ampak ima dober UZ in ti bo veliko lahko povedala. Pregled pa stane 5.700 SIT.

MIHELIČ DR. KLARA
AMBULANTA ZA GINEKOLOGIJO IN PORODNIŠTVO
STARE ČRNUČE 3
(01) 561 33 50

LP S:nosecka:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dvojčka???
14.4.2005 21:35:50   
petraCBU
Živio, Mauri!
Natanko taka situacija je bila pri meni! Na prvem UZ sta se videli dve vrečki. V eni je že utripal srček, pri drugem pa ne. Zato me je moj G naročil čez en teden ponovno na pregled. In takrat sta utripala že oba srčka! :)
Seveda bi bila možnost, da drugi plodek odmre :( - tudi mene so na to opozorili - vendar sploh ne misli na to! Jaz sem verjela, da bosta oba utripnila in tako se je tudi zgodilo :)
Zdaj smo že 28 teden začeli, dobili naj bi pa :modri: in :roza:
Želim ti dvojno srečo iz vsega srca! Prosim javi se, ko boš vedela kako je s pikcema! Držim pesti!

Glede dobrega UZ - hmmm :zmeden2: ... moj G ima precej povprečnega, pa kar drage samoplačniške preglede. Boljše, da greš kam drugam, na RR se pa čimprej oglasi!
P.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dvojčka???
14.4.2005 21:39:47   
rozi81
Petra CBU ali te lahko nekaj vprašam?
Ali mogoče hodiš zdaj v materinsko šolo in nosiš dvojčka, ki ležita v prečni legi.

Sori če sm preveč firbčna ali osebna.:ups::ups::ups:

LP S

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dvojčka???
14.4.2005 21:55:50   
petraCBU
Ja! :) A si ti tudi tam kje? :)
P.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dvojčka???
14.4.2005 21:59:59   
rozi81
Ja sm ja. Popravi me če se motim, simpatična rdečelaska z srednje dolgimi lasmi (beri malo čez ušesa).

Lp S

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dvojčka???
14.4.2005 22:03:09   
petraCBU
To bi bila lahko jaz, ja. V sredo sva še z eno kolegico mal zamudili zaradi parkiranja. A simpatična da sem? :) Ja, hvala no :):)
A pol sva skupaj v skupini in se vidimo jutri ob devetih na drugi porodni dobi? :bravo:
P.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dvojčka???
14.4.2005 22:06:45   
rozi81
Ja ja ni bilo prostora za parkiranje. Točno :bravo:

Veš kaj jst sm bla že dons k mam jutr glih G ob 10h in sm šla por kr dons.

Kdaj točno maš rok?

Pa a boš šla še na kakšno predavanje?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dvojčka???
14.4.2005 22:13:23   
petraCBU
Rok imam sicer 13. julija, sam naj bi bilo nekaj (?koliko :zmeden: ) tednov prej.
Šla bom pa še na vsa predavanja za mojo skupino (preveč modrosti baje ne škodi) :)
A jutri te pol ne bo. Jaz bom pa spet zamujala :ups:, ker imam pred predavanji še obisk pri G.
Drug teden boš kaj prisotna v "kolibi" (tako rečem oni leseni koči)?
P.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dvojčka???
14.4.2005 22:19:11   
rozi81
Ja verjetno da bom edino, če ne bo šlo spet kaj s kuhno narobe k jo glih prenavljava pa mava ceu stanovanje povn delavcev. Sicer se počasi zaključuje ampak nikoli se ne ve. Sigurno bom spustila fizioterapijo in zobozdravnika (al kaj je že, sej ne vem) če nisem že celo kaj izpustila.:ups: Pridem pa sigurno še na dojenje in prehrano, pa poporodno dobo če ne bo delavcev, ker jaz sem na bolniški pa da nau moj dopust jemal.

Bom pa šla k naši skupini.

S

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dvojčka???
14.4.2005 22:26:37   
petraCBU
Hecno, tudi pri nas imamo delavce (kuhna, dnevna, vrt), sam mi na srečo ni treba ves cajt pazit na njih.

Zobarja si pa že zamudila (aja, pa nisi res nič zamudila), če se pa drug teden še srečamo - me kar pocukaj! :)
Zdaj grem pa jaz pod tuš in spat :zaspan: (da zaspim preden se začneta pikca ukvarjati z nočno aerobiko :)-

Lahko noč vsem prisotnim!
P.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?