dvojčka??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mauri -> dvojčka??? (14.4.2005 20:19:54)

Pozdravljene punce!

Kar nekaj časa se nisem oglasila, ker sem večino dneva zaradi slabosti po službi preležala, sem vas pa vseeno redno brala.
Danes sem bila po enem tednu zopet na kontrolnem pregledu in doživela pravi šok. G. mi je delala ponovno VUZ in tokrat videla dve gestacijski vrečki. V prvi se je lepo videl plodek in bitje srčka, za razliko od zadnjič, v drugi pa se je nekaj videlo ampak bolj slabo, ker imajo slab UZ. Je pa rekla da obstaja možnost da drugi odmre.
Noseča naj bi bila nekje med 5 in 6 tednov, tako da naj bi rodila šele konec novembra oz. začetek decembra.
Zdaj sem se odločila da se bom naročila še na samoplačniški pregled nekam kjer imajo dober UZ, da izvem kaj se dogaja z drugo pikico.
Ve morda katera za kakšnega dobrega g., ki ima tudi dober UZ, samoplačniško seveda?

Lep večer še naprej!!

mauri :nosecka:

rozi81 -> dvojčka??? (14.4.2005 21:27:54)

Ojla,
jaz bi ti priporočala dr. Mihelič iz Črnuč. Ful je prijazna, sicer k njej hodijo bolj na snemanje (videokaseta), ki pride v poštev malo kasneje ampak ima dober UZ in ti bo veliko lahko povedala. Pregled pa stane 5.700 SIT.

MIHELIČ DR. KLARA
AMBULANTA ZA GINEKOLOGIJO IN PORODNIŠTVO
STARE ČRNUČE 3
(01) 561 33 50

LP S:nosecka:

petraCBU -> dvojčka??? (14.4.2005 21:35:50)

Živio, Mauri!
Natanko taka situacija je bila pri meni! Na prvem UZ sta se videli dve vrečki. V eni je že utripal srček, pri drugem pa ne. Zato me je moj G naročil čez en teden ponovno na pregled. In takrat sta utripala že oba srčka! :)
Seveda bi bila možnost, da drugi plodek odmre :( - tudi mene so na to opozorili - vendar sploh ne misli na to! Jaz sem verjela, da bosta oba utripnila in tako se je tudi zgodilo :)
Zdaj smo že 28 teden začeli, dobili naj bi pa :modri: in :roza:
Želim ti dvojno srečo iz vsega srca! Prosim javi se, ko boš vedela kako je s pikcema! Držim pesti!

Glede dobrega UZ - hmmm :zmeden2: ... moj G ima precej povprečnega, pa kar drage samoplačniške preglede. Boljše, da greš kam drugam, na RR se pa čimprej oglasi!
P.

rozi81 -> dvojčka??? (14.4.2005 21:39:47)

Petra CBU ali te lahko nekaj vprašam?
Ali mogoče hodiš zdaj v materinsko šolo in nosiš dvojčka, ki ležita v prečni legi.

Sori če sm preveč firbčna ali osebna.:ups::ups::ups:

LP S

petraCBU -> dvojčka??? (14.4.2005 21:55:50)

Ja! :) A si ti tudi tam kje? :)
P.

rozi81 -> dvojčka??? (14.4.2005 21:59:59)

Ja sm ja. Popravi me če se motim, simpatična rdečelaska z srednje dolgimi lasmi (beri malo čez ušesa).

Lp S

petraCBU -> dvojčka??? (14.4.2005 22:03:09)

To bi bila lahko jaz, ja. V sredo sva še z eno kolegico mal zamudili zaradi parkiranja. A simpatična da sem? :) Ja, hvala no :):)
A pol sva skupaj v skupini in se vidimo jutri ob devetih na drugi porodni dobi? :bravo:
P.

rozi81 -> dvojčka??? (14.4.2005 22:06:45)

Ja ja ni bilo prostora za parkiranje. Točno :bravo:

Veš kaj jst sm bla že dons k mam jutr glih G ob 10h in sm šla por kr dons.

Kdaj točno maš rok?

Pa a boš šla še na kakšno predavanje?

petraCBU -> dvojčka??? (14.4.2005 22:13:23)

Rok imam sicer 13. julija, sam naj bi bilo nekaj (?koliko :zmeden: ) tednov prej.
Šla bom pa še na vsa predavanja za mojo skupino (preveč modrosti baje ne škodi) :)
A jutri te pol ne bo. Jaz bom pa spet zamujala :ups:, ker imam pred predavanji še obisk pri G.
Drug teden boš kaj prisotna v "kolibi" (tako rečem oni leseni koči)?
P.

rozi81 -> dvojčka??? (14.4.2005 22:19:11)

Ja verjetno da bom edino, če ne bo šlo spet kaj s kuhno narobe k jo glih prenavljava pa mava ceu stanovanje povn delavcev. Sicer se počasi zaključuje ampak nikoli se ne ve. Sigurno bom spustila fizioterapijo in zobozdravnika (al kaj je že, sej ne vem) če nisem že celo kaj izpustila.:ups: Pridem pa sigurno še na dojenje in prehrano, pa poporodno dobo če ne bo delavcev, ker jaz sem na bolniški pa da nau moj dopust jemal.

Bom pa šla k naši skupini.

S

petraCBU -> dvojčka??? (14.4.2005 22:26:37)

Hecno, tudi pri nas imamo delavce (kuhna, dnevna, vrt), sam mi na srečo ni treba ves cajt pazit na njih.

Zobarja si pa že zamudila (aja, pa nisi res nič zamudila), če se pa drug teden še srečamo - me kar pocukaj! :)
Zdaj grem pa jaz pod tuš in spat :zaspan: (da zaspim preden se začneta pikca ukvarjati z nočno aerobiko :)-

Lahko noč vsem prisotnim!
P.

Stran: [1]