Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 28.1.2009 21:50:52
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 enkrat sta seksala in ni noter mu pršlo in zdej, da si noseča ali kako ? ja bi mogla imet pa FUL ZEGN, da bi tak ratalo.... Draga mojca345, Nisva seksala samo enkrat, ampak imava odnose približno na 2-3 dni, rekla sem samo, da sem imela drugi dan po odnosu ovulacijo. Saj če me ne bi tako bolele prsi, ne bi niti pomislila na nosečnost. Preden se nama je rodila prva hči, sva imela odnose tudi po večkrat na dan, s tem, da ni prišlo do izliva v nožnico, pa nisem zanosila, dokler nisva načrtno začela delati na , z izlivom torej. Vem, da se nekatere punce zelo trudite zanositi, tudi jaz nisem ne prvič ne drugič zanosila takoj, sva se kar matrala nekaj časa, zato bi tudi mene zeloooo presenetilo, če bi bila res noseča. nisem te razumela, ker v navodnem govoru nisi tega napisala....
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 28.1.2009 21:52:34
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Anonimen, kako pa veš, kda je bila ovulacija? A si preverila z ovulacijskim testom? No, sicer pa nosečniški test pokaže rezultat šele kakšnih 12 dni po ovulaciji. Najprej se mora zarodek sploh vgnezdit v maternici, da sploh lahko govorimo o nosečnosti, to pa je od 6 do 9 dni po ovulaciji. Šele nato se začne proizvajat nosečniški hormon beta HCG, ki ga test testira. Do najmanj en teden po ovulaciji so vsi nosečniški znaki popolnoma namišljeni oziroma, vse, kar čutimo, ni zaradi potencialne nosečnosti, ker šele hormon beta HCG povzroči tako imenovane znake. To vse piše v knjigah za najstnice, na primer Vse o spolnosti za punce. Me smo pa že toliko stare, pa še kar ne vemo tega Kako bomo potem svojim hčerkam razložile, kdaj zares pride do nosečnosti in kdaj se dela nočniški test in kako ta test funkcionira oziroma kaj sploh testira Srečno vsem , tistim, ki pazite, da ne gre kaj notri, in tistim, ki pa pazimo na vse mogoče načine, da kaj ven ne steče prehitro se podpišem počas se daleč pride...
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 29.1.2009 8:46:37
|
|
|
|
Nezy85
|
Pozdrav punce! Jaz sem pa imela vceraj rahlo rdeči izcedek, pri spolnih odnosih sem komaj opazila pa malenkost še danes zjutraj,je možno da imam vgnezditveno krvavitev, ker namreč menstro pričakujem komaj 10 februarja, jaz upam da je to to in se bota pokazale !!! Vam še javim kakšno bo stanje držite pesti še za mene Hvala punce in lep dan
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 29.1.2009 9:40:50
|
|
|
|
Avonija
|
A ste mogoče začele jesti folno kislino, ker imate namen zanosit? Zaradi dodajanja dodakov v telo(folne kisline), se včasih poruši ravnovesje v organizmu, ker pride do sprememb v presnovi, zato tudi zaostajajo menstruacije ali pa pridejo prej. Tudi napihnjenost je eden od stranskih učinkov vitaminov B.
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 30.1.2009 7:38:47
|
|
|
|
zala1
|
jutro, test kaže -, menstruacije pa še vedno ni. Kaj dela psiha :(. Upam, da ni nič narobe. Bom počakala do ponedeljka, če je ne bo pa pokličem svojo ginekologinjo, ali kaj pravite? Hvala.lp
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 30.1.2009 12:58:25
|
|
|
|
bejbibu
|
Joj punce ti znaki!!!! Jaz sem imela vse možne znake....pa je prišla , tako kot pri večini od nas ki čakamo na !! Po mojem se je o teh znakih brezveze pogovarjati, ker takrat ko pričakuješ , ti psiha da vse znaki, ampak na koncu smo samo še bolj razočarane!!! Ko berem te forume, tiste ki postanejo srečke , ponavadi nimajo nobenih znakov, no vsaj pri večini je tako...pa itak smo si tako različne med sabo da mislim da o teh znakih,gor in dol nima smisla razpravljati!!! Srečno vsem in upam da čimprej vse zagledamo / ...ali oboje !!!!!
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 30.1.2009 15:50:38
|
|
|
|
zala1
|
živjo, danes je prišla . Tolk sem razočarana . Nič se bomo trudili še naprej. lp
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 31.1.2009 4:13:30
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu Joj punce ti znaki!!!! Jaz sem imela vse možne znake....pa je prišla , tako kot pri večini od nas ki čakamo na !! Po mojem se je o teh znakih brezveze pogovarjati, ker takrat ko pričakuješ , ti psiha da vse znaki, ampak na koncu smo samo še bolj razočarane!!! Ko berem te forume, tiste ki postanejo srečke , ponavadi nimajo nobenih znakov, no vsaj pri večini je tako...pa itak smo si tako različne med sabo da mislim da o teh znakih,gor in dol nima smisla razpravljati!!! Srečno vsem in upam da čimprej vse zagledamo / ...ali oboje !!!!! Se popolnoma strinjam s tabo. Tudi sama si predstavljam, da ko bom noseča, bom prvič pozabila na M ali je bla ali ni bila in kdaj je bila...in tut ne bo nbenih znakov...in pol naju bo presenetilo sporočilo na testu u nulo...
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 31.1.2009 4:14:18
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: zala1 živjo, danes je prišla . Tolk sem razočarana . Nič se bomo trudili še naprej. lp žal zala1. ne obupat...sej bo..en dan bo
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 31.1.2009 9:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, Pri meni je pa stanje sledeče: že tretji dan na vložku opažam sledove krvi, pa se še ni ulila. Tudi BT je še vedno povišana (13 dan). Prav tako ostajajo znaki več ali manj isti, slabost, bolečine v jajčnikih in križu, občutljive bradavice, napete prsi... No, moj sedmi čut mi pravi, da je sigurno nekaj narobe z delovanjem hormonov, da ni nosečnost. Ko bi se vsaj ulila že enkrat, da me minejo te slabosti. Kar je po eni strani boljše, ker sva se z mojim pravkar skregala, ker si on definitivno ne želi še enega (imava že dva). Jaz si pa takooooo želim še enega ! Vem, imava že dva lepa, pridna in zdrava sončka in ne vem, od kje in zakaj tako močna želja po še enem, a žal tako čutim in verjetno se tudi zato tako slabo počutim. Kaj dela psiha
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 31.1.2009 13:26:34
|
|
|
|
sarar
|
čisto taka situacija kot pei meni- jaz si fuuuuuuuuul želim še enega (imava že dva). on pa je proti. te čisto razumem in tudi tvojo željo. kaj pa boš naredila če si slučajno ?
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 31.1.2009 16:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara rojsek čisto taka situacija kot pei meni- jaz si fuuuuuuuuul želim še enega (imava že dva). on pa je proti. te čisto razumem in tudi tvojo željo. kaj pa boš naredila če si slučajno ? Itak da ga bom obdržala, saj že sedaj jaz nosim večino odgovornosti za najina otroka, recimo da moj prispeva okrog 20%!
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 1.2.2009 12:43:50
|
|
|
|
sarar
|
potem pa ti želim da si . sporoči
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.