Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 10:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej en lep pozdravček vsem skupaj! Zadnje dneve sem močno v dvomih, namreč 12. dan ciklusa (običajno traja od 28 do 33 dni) sva imela z možem spolni odnos, kjer pa ni prišlo do izliva v nožnico. Naslednji dan sem imela ovulacijo. Par dni po tem pa so se mi začele pojavljati slabosti (enkrat sem celo bruhala), tiščanje v maternici, čisto spodaj in zelo napete prsi. Sedaj, 20. dan ciklusa pa se mi pojavljajo znaki kot pred menstruacijo, predvsem ščipanje v jajčnikih in bolečine v križu. Ker se mi zdi, da je za menstruacijo še ful prezgodaj, sem seveda pomislila, da bi lahko to bili znaki nosečnosti. Ker imava doma že 2 , me je kar malo stisnilo, ko sem pomislila na tretjega. Saj jaz si ga želim, ampak mož ni ravno navdušen. In ker v prvih dveh nosečnosti nisem imela nobenih znakov, vas sprašujem, ali je možno, da sem noseča. Hvala vsem in lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 10:34:06
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Najbolje, da kupiš test in boš vidla.
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 10:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej ga bom, samo se mi zdi še malo prezgodaj. Kdaj pa test pokaže nosečnost, po kolikšnem času od oploditve?
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 10:49:46
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Če se ne motim po dobrem tednu Če ne pa še mal počaki in pol naredi.
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 10:55:47
|
|
|
|
divans1
|
Če ni prišlo do izliva, potem mislim, da se nimaš kej bat???
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 11:00:08
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Če ni prišlo do izliva, potem mislim, da se nimaš kej bat??? se sprašujem tudi jaz ?
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 11:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej se nisem bala, dokler nisem na medover.net prebrala, da je tudi predsemenska tekočina "plodna".
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 13:08:03
|
|
|
|
sarar
|
seveda je možno. s predizlivom je ravno tako možno zanositi. anonimna, imaš tak problem kot jaz, k bi imela še enega , pa ga moj ne bi imel... če si ti čestitam, ti ga bo že ratalo prepričati. moja sestra je zanosila s preizlivom, je rekla, da sta ful 'merkala' pa ji je gin. rekla da je pa s predizlivom zanoslila test pa pokaže nosečnost že prvi dan po zaostali menstruaciji
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 13:10:25
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Najbolje, da kupiš test in boš vidla. Se podpišem
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 14:35:46
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sej se nisem bala, dokler nisem na medover.net prebrala, da je tudi predsemenska tekočina "plodna". No, to sem že jest napisala, pa sem pol zbrisala, ker nism bla čist zihr. Zdaj pa sem.
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 20:45:38
|
|
|
|
ukmarmiha
|
Test, test, test...... Ole!
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 25.1.2009 23:45:19
|
|
|
|
mojca345
|
enkrat sta seksala in ni noter mu pršlo in zdej, da si noseča ali kako ? ja bi mogla imet pa FUL ZEGN, da bi tak ratalo....
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 26.1.2009 8:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 enkrat sta seksala in ni noter mu pršlo in zdej, da si noseča ali kako ? ja bi mogla imet pa FUL ZEGN, da bi tak ratalo.... Draga mojca345, Nisva seksala samo enkrat, ampak imava odnose približno na 2-3 dni, rekla sem samo, da sem imela drugi dan po odnosu ovulacijo. Saj če me ne bi tako bolele prsi, ne bi niti pomislila na nosečnost. Preden se nama je rodila prva hči, sva imela odnose tudi po večkrat na dan, s tem, da ni prišlo do izliva v nožnico, pa nisem zanosila, dokler nisva načrtno začela delati na , z izlivom torej. Vem, da se nekatere punce zelo trudite zanositi, tudi jaz nisem ne prvič ne drugič zanosila takoj, sva se kar matrala nekaj časa, zato bi tudi mene zeloooo presenetilo, če bi bila res noseča.
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 7:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje se pa prej ugotovi nosečnost, na urinu ali na krvi? Danes je 9. dan po ovulaciji, a mislite, da bi se že kaj videlo, če bi bila res noseča?
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 9:19:23
|
|
|
|
sarar
|
mislim da se na urinu prej vidi. na testerčkih piše, da zaznajo nosečnost 1.dan po zaostanku menstruacije. kdaj bi jo ti morala imeti?
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 11:48:36
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 enkrat sta seksala in ni noter mu pršlo in zdej, da si noseča ali kako ? ja bi mogla imet pa FUL ZEGN, da bi tak ratalo.... o jih je pa kr veliko zanosilo z metodo "pazi"... jih poznam kr nekaj da so samo enkrat seksal na tak način brez zaščite in je ratalo
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 12:21:07
|
|
|
|
zala1
|
živjo, jst sem pa nova na tem forumu. Pa me tut zanima ali je možno, da sem noseča, čeprav mi je test en dan pred izostankom pogazal negativen odgovor, danes pa je prvi dan ko mi zamuja? hvala
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 13:00:30
|
|
|
|
giotti
|
Anonimen, kako pa veš, kda je bila ovulacija? A si preverila z ovulacijskim testom? No, sicer pa nosečniški test pokaže rezultat šele kakšnih 12 dni po ovulaciji. Najprej se mora zarodek sploh vgnezdit v maternici, da sploh lahko govorimo o nosečnosti, to pa je od 6 do 9 dni po ovulaciji. Šele nato se začne proizvajat nosečniški hormon beta HCG, ki ga test testira. Do najmanj en teden po ovulaciji so vsi nosečniški znaki popolnoma namišljeni oziroma, vse, kar čutimo, ni zaradi potencialne nosečnosti, ker šele hormon beta HCG povzroči tako imenovane znake. To vse piše v knjigah za najstnice, na primer Vse o spolnosti za punce. Me smo pa že toliko stare, pa še kar ne vemo tega Kako bomo potem svojim hčerkam razložile, kdaj zares pride do nosečnosti in kdaj se dela nočniški test in kako ta test funkcionira oziroma kaj sploh testira zala1, če bi M že mogla pridet in je test negativen, potem zelo verjetno nisi noseča. Razen če je pa ravno ta cikel daljši in si imela ovulacijo kasneje kot običajno. Srečno vsem , tistim, ki pazite, da ne gre kaj notri, in tistim, ki pa pazimo na vse mogoče načine, da kaj ven ne steče prehitro
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 14:11:26
|
|
|
|
zala1
|
cao, test je bil negativen en dan pred prihodom , to je bilo v nedeljo. Včeraj bi mogla pridet, pa je ni. Z možem se trudiva že dva meseca - pa saj vem, da to ni dolg, sam sem mal slabe volje, ker noče ratat. Ne vem kaj si naj mislim, danes je prvi dan, ko mi zamuja, pa ne vem če naj kupim še en test ali naj počakam še kak dan. Kaj pravite? hvala.
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 14:24:19
|
|
|
|
giotti
|
Hm, tudi en dan prej bi se moral videti vsaj obris črtice, če, še enkrat poudarjam, je ta cikel, kot običajen. Če zdržiš, počakaj s testom še malo, ker predvsem na začetku, ko se trudimo zanosit, ravno prve mesece, M zelo rada zamuja... medicinska znanost seveda ne ve zakaj, me pa še predobro vemo, kako si lahko z lastnim umom prestavimo M. In da sta psihično in fizično telo veliko bolj povezana, kot si sploh lahko predstavljamo. Zato te ful razumem, da si nestrpna, ravno zato, ker si na začetku poskušanja. Če res nekaj časa ne rata, potem tudi ta nestrpnost počasi mine in življenje spet postane običajno in nekako skušaš pozabit, da delaš dojenčka. Seveda ti to ne uspe, ampak vsj obremenjuješ se s tem ne več toliko. Ker pa imaš samo 25% možnosti v enem ciklu, če sta oba zdrava, da zanosiš, ti naj ta podatek pomaga, da greš popolnoma brez strahu, da je kaj narobe oziroma, da vama ne bo ratalo, v nov krog... Srečno
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 27.1.2009 21:00:45
|
|
|
|
sarar
|
počakaj še kak dan pa še enkrat naredi test. držim pesti in sporoči kako pa kaj!
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 28.1.2009 12:29:25
|
|
|
|
zala1
|
živjo, danes je še vedno ni. A mislite, da je kaj možnosti, da je ratalo? V jajčnikih me vsake tolk neki špika, pa prsi me vsake tolk mal bolijo, sam drugih znakov pa nimam. A bo to psiha pa zato zamuja? Naj naredim test? Tole me tok matra,... Rada bi, da bi ratalo. Hvala za spodbudne besede.
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 28.1.2009 19:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, Moje stanje je še vedno nespremenjeno, slabost, napete prsi, bolečine v jajčnikih oziroma v predelu maternice in v križu, BT je sedaj povišana 11. dan, me pa skrbi, ker se mi bolečine v spodnjem delu zdijo kar malo prehude, kot npr. med menstruacijo, zato sumim, da gre mogoče za vnetje. Ampak zakaj potem fuuuul napete prsi . Menstruacijo bi morala dobiti nekje v začetku februarja (zadnja je bila 6.1.). Verjetno bom jutri delala test, vam sporočim rezultat.
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 28.1.2009 20:10:04
|
|
|
|
ursap
|
zala1 in anonimen... sporočita rezultat... me firbec matra... držim pesti za ++++++
|
|
|
|
RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost? 28.1.2009 21:49:02
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Hm, tudi en dan prej bi se moral videti vsaj obris črtice, če, še enkrat poudarjam, je ta cikel, kot običajen. Če zdržiš, počakaj s testom še malo, ker predvsem na začetku, ko se trudimo zanosit, ravno prve mesece, M zelo rada zamuja... medicinska znanost seveda ne ve zakaj, me pa še predobro vemo, kako si lahko z lastnim umom prestavimo M. In da sta psihično in fizično telo veliko bolj povezana, kot si sploh lahko predstavljamo. Zato te ful razumem, da si nestrpna, ravno zato, ker si na začetku poskušanja. Če res nekaj časa ne rata, potem tudi ta nestrpnost počasi mine in življenje spet postane običajno in nekako skušaš pozabit, da delaš dojenčka. Seveda ti to ne uspe, ampak vsj obremenjuješ se s tem ne več toliko. Ker pa imaš samo 25% možnosti v enem ciklu, če sta oba zdrava, da zanosiš, ti naj ta podatek pomaga, da greš popolnoma brez strahu, da je kaj narobe oziroma, da vama ne bo ratalo, v nov krog... Srečno Giotti, men se je pa prej pojavila....hahha...kot ponavadi ( povprečje je od 33 do 38 dni )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.