Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:10:40)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lubice moje zlate, a veste, da sem pa zdajle morala najpej malce :((:((:(( ob vseh vaših lepih besedah. Torej poseg je za mano, jaz pa že veselo skačem po tipkovnici. Sicer še danes ne bom dolgo na RR-ji, ker mi to sedenje ne odgovarja najbolj,a za vas vseeno malce potrpim.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa da malce opišem moje bivanje v bolnici:

Ponedeljek: ob 11.45 sem bila naročena za sprejem. Tam sem se z ostalimi ženskami kar precej načakala in prišla do postelje šele ob 13.30 8) Zvečej je bil seveda obvezen klistir, katerega sem se bala kot :hudicek: , a na koncu spoznala, da vseeno ni tak bav bav :)-:)- Hudo je bilo le prvih 10-15 minutk, potem pa še ponoči vsake toliko časa dirkanje na WC,a brez večjih težav. So mi pa pred in po klistirju delale družbo naše zlate Pia 73 s sinekom, Koala in naša Astra (upam, da že Biba 77). In res smo igrale karte in se prijetno zabavale. Seveda pa sem že v ponedeljek dobila veliko vaših sms-ov v podporo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Torek: zjutraj sem imela najprej UZ, potem pa mučno čakanje nekje do 12-ih, ko so me odpeljali gor pred operacijsko. Od tam se spomnim prihoda v operacijsko, pogovora z osebjem, narkoze preko metuljčka :metulj:;) in pa ogabne smrdljive :ups:maske, ki so mi jo dali na obraz. Potem me je pa kar naenkrat zmanjkalo. Baje sem se zbudila precej nemirna, a se tega ne spomnim. Sem pa bila resnično žalostna, ko so mi povedali, da čez noč ostajam na intenzivni negi.Brez obiskov :((:((:(( So mi pa bili v veliko pomoč vaši SMS-i in tui nekaj klicev.:rozica::rozica: Pa seveda tudi novička od PI, ki me je razveselila, čeprav mi v začetku najprej ni bilo jasno kdo mi je sms poslal ;):rozica::rozica: Ta dan in noč sem skoraj cela prespala.

Sreda: zjutraj vstajanje, umivanje... končno tudi prva hrana po 1,5 litra infuzije (prepečenec, bela kava in malseni piškotki) in nato vizita. Povedali so mi, da je vse v redu potekalo, da so mi cisto z jajčnika uspešno odstranili in da so mi na zadnji strani maternice našli še majhen 0,5 cm miomček, ko so ga zažgali, jajcevodi pa so lepi in dobro prehodni. Po viziti pa nazaj na oddelek :bravo::bravo::bravo: Opoldne že kosilce in nato spet obiski :bravo::bravo: In pa do obiskov skoraj cel čas spanje. Prišli sta Koala in pa Bambi, nato pa še moji domači z nečakom vred. Pri viziti mi je dr. povedal, da odhajam naslednji dan domov :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Zvečer sem vzela tabletko za spanje, da bi le čimprej prišlo jutro in potem domov.

Četrtek: pri jutranem merjenju temperature, najprej šok 37,1 in dr. je rekla, da bo treba vzeti kri, da ugotovijo, če ni slučajno kako vnetje, ker potem odpade odhod domov. Seveda sem postala :( Potem je prišle še moj dr., in je rekel, da načeloma grem domov, da priporoča 14 dni staleža, pa tudi za morje 26.4. je dal zeleno luč :bravo::bravo::bravo: Izvidi so bili potem v redu, dal mi je še recept za Nalgesin S proti bolečinam in že gremo "kuči pevajuči"

In kočno sem doma. Sem morala najprej malce poležati, pa en obisk sem imela, zdaj sem pa rekla je treba na RR-jo:kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza:

Upam, da nisem preveč zatežila s temle mojim dolgim pisanjem.

Punce še enkrat hvala za vse SMS-e, klice, obiske, plišaste igračke, vrtnice :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in naj vas vse skupaj in vsako posebej čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Zlate ste!

vaša Anitka:pika: ki bo najkasnje do poznega poletja vesela srečka :nosecka:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

miska2004 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:17:13)

Bravo Anitka :bravo::bravo::bravo:, da si končno doma in da se dobro počutiš!
Upam da so ti trije dnevi hitro minili, da boš čimprej pozabila na bolečine, in da čimprej zagledaš :roza::modri:. Res ti iz srca privoščim!!

Naj bo tvoj :angel: vedno s tabo, pa pazi nase, veš!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pika74 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:21:26)

O Anitka:love::love::love:,

sem vesela, da si nazaj in da se počasi vračaš nazaj v formo;).

Zdaj pa samo še en nasvet: POČIVAJ IN LEŽI!!!!!

To najbolj pomaga9nebesa.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:21:39)

Hej Miska, razen malce napihnjenega trebuha in majhin bolečinic se počutim top fit. Pa ti, kako si?

borovnička -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:22:02)

:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo: anitka, dobrodošla nazaj :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

želim ti čimprejšnje okrevanje in seveda naprej stiskanje pesti :rozica::miska::rozica::miska::rozica::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:23:06)

Pika če pa ne morem več ležat 8) Ja pa še vrat me boli za znoret. Veš sem navanjena na trebuhu oz, v položaju nezavestnega spati, pa mam zdaj malce problemov. A za :duda: prestanem še to

Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:24:00)

Borovnička - lepa slikca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pika74 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:24:50)

To pa verjamem.

Se pa spomnim, da tud jaz nisem mogla na trebuhu ležat ene 14 dni.

To je še najhujš, sploh, če si tko navajen.

Ampak se da prežvet.

Pa merki nase:miska::miska:

Maša26 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:25:36)

Anitka, :bravo::bravo::bravo::bravo:!

Samo da je poseg za tabo!!!! Tudi jaz ti želim, da boš čimprej okrevala, potem pa :sloncek::sloncek::sloncek: 9nebesa9nebesa9nebesa:duda::duda::duda:!!!

Najprej si pa odpočij!!:morje::morje::morje::morje:

borovnička -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:27:32)

o hvala anitka :ups::ups:

na svojega še čakam... še vedno noče bit :modri::roza:, ker ta hudičeva tečka rdeča :hudicek: straši okrog mene. ampak gremo spet od začetka, ne damo se. če ne bo šlo zlepa, bo šlo pa zgrda! :)-:)-:)-:)-

miska2004 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:29:15)

Hojla, jaz sem super, sploh ker je sonček. Se odpravljam zdajle ven, da si razbistrim glavo... samo sem mogla še mal na RR pogledat 8)

Ti pa kar lepo v posteljo!! Naj te :love: razvaja kot da sta samo en dan skupaj. Potrudi se za otročka!

Kdaj lahko začneta :sloncek::sloncek:

emaa -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:44:26)

Lepo, da si že nazaj, zdaj pa še malo, pa boš naša nova srečka nosečka

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

puncica -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 18:02:40)

Super samo da se je vse lepo izteklo in komi čakamo na novo srečko nosečko:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

biba77 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 18:15:21)

:bravo::bravo::rozica::rozica: Zdaj pa cimprej v 9nebesa :rozica::rozica::bravo::bravo:

pi -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 19:31:12)

Super da si doma. Sedaj pa lepo uživaj.
Seveda pa ti iz srca želim da se ti čim prej pokažeta :roza:.

tia -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 19:34:02)

Anitka sedaj pa hitro med nas v 9nebesa.
Naj se ti želja uresniči in čimprej zagledaš :modri:.

Sedaj uživaj in lepo počivaj.

Zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Tia

ZARA -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 19:44:05)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Ola Anitka!!!
Takoj lezat !!

aljča -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 19:52:08)

Anitka ko boš se spravila k seb pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:pa morrje-odklop:morje::morje::morje::morje::morje:pol bo pa :modri::roza:.Za prvo pa hitro okrevanje in velik počitka.
l.p.Alja:metulj::metulj:

GoYa -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 20:28:31)

Pridno počivaj in lepo, da je vse ok :rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 20:46:32)

Zelo sem vesela, da si spet med nami in da si prestopila najvišjo stopničko na poti do :duda:

Sedaj pa si ti na vrsti za :modri::roza: in jaz bom držala pesti kot še nikoli!!! :miska::miska::miska::miska:

tinkamiška -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 20:58:03)

Anitka:rozica::rozica::rozica: sem res vesela, da so vse uredili in da se dobro počutiš, da boš lahko šla na morje in da bosta lahko kr začela delat svoje:duda::duda::duda:

Zdej pa počivaj:rozica: in nabiraj:metulj: moči za kasneje:)

Tinka

Mina1 -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 21:18:08)

Anitka: samo da si doma, da je vse za tabo in da je vse v redu;)

Da ne boš mislila, kljub temu, da sem v drugo srečna mamica, nisem pozabila nate in na ostale punce, ki se še vedno borite/borijo za to, da bi to kmalu postale:).

Ker vem, da boste kmalu na vrsti tudi ve;)

Anitka, drži se,

pa-pa Mina1

Anonimen -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 21:24:56)

Ojla, Anitka!

Drži se, punca! Najhuje je za tabo, prihajajo pa zlati časi!! Držim pesti zate!!!!:miska::miska::miska::miska::miska:

cmokec -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 21:32:22)

Draga Anitka, ti kar pridno počivaj pa bo. Sem vesela, da je poseg za tabo.:bravo::bravo::bravo:

Drugače pa ležanje na hrbtu vzemi kot pripravo na nosečnost, ker tudi takrat na trebuščku ne boš mogla ležati. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Za našo Anitko, ki bo do poletja SREČKA NOSEČKA :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 22:01:05)

Prijateljice drage, še enkrat hvala :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Me prav gane, ko vidim, da tudi že srečne mamice pomislijo na nas stare borke. Za vsako en pušeljček :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

In ja bejbe, do poletja bo tudi Anitka:pika: :nosecka:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>