Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (14.4.2005 17:10:40)
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Lubice moje zlate, a veste, da sem pa zdajle morala najpej malce :((:((:(( ob vseh vaših lepih besedah. Torej poseg je za mano, jaz pa že veselo skačem po tipkovnici. Sicer še danes ne bom dolgo na RR-ji, ker mi to sedenje ne odgovarja najbolj,a za vas vseeno malce potrpim.:rozica::rozica::rozica::rozica: Pa da malce opišem moje bivanje v bolnici: Ponedeljek: ob 11.45 sem bila naročena za sprejem. Tam sem se z ostalimi ženskami kar precej načakala in prišla do postelje šele ob 13.30 8) Zvečej je bil seveda obvezen klistir, katerega sem se bala kot :hudicek: , a na koncu spoznala, da vseeno ni tak bav bav :)-:)- Hudo je bilo le prvih 10-15 minutk, potem pa še ponoči vsake toliko časa dirkanje na WC,a brez večjih težav. So mi pa pred in po klistirju delale družbo naše zlate Pia 73 s sinekom, Koala in naša Astra (upam, da že Biba 77). In res smo igrale karte in se prijetno zabavale. Seveda pa sem že v ponedeljek dobila veliko vaših sms-ov v podporo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Torek: zjutraj sem imela najprej UZ, potem pa mučno čakanje nekje do 12-ih, ko so me odpeljali gor pred operacijsko. Od tam se spomnim prihoda v operacijsko, pogovora z osebjem, narkoze preko metuljčka :metulj:;) in pa ogabne smrdljive :ups:maske, ki so mi jo dali na obraz. Potem me je pa kar naenkrat zmanjkalo. Baje sem se zbudila precej nemirna, a se tega ne spomnim. Sem pa bila resnično žalostna, ko so mi povedali, da čez noč ostajam na intenzivni negi.Brez obiskov :((:((:(( So mi pa bili v veliko pomoč vaši SMS-i in tui nekaj klicev.:rozica::rozica: Pa seveda tudi novička od PI, ki me je razveselila, čeprav mi v začetku najprej ni bilo jasno kdo mi je sms poslal ;):rozica::rozica: Ta dan in noč sem skoraj cela prespala. Sreda: zjutraj vstajanje, umivanje... končno tudi prva hrana po 1,5 litra infuzije (prepečenec, bela kava in malseni piškotki) in nato vizita. Povedali so mi, da je vse v redu potekalo, da so mi cisto z jajčnika uspešno odstranili in da so mi na zadnji strani maternice našli še majhen 0,5 cm miomček, ko so ga zažgali, jajcevodi pa so lepi in dobro prehodni. Po viziti pa nazaj na oddelek :bravo::bravo::bravo: Opoldne že kosilce in nato spet obiski :bravo::bravo: In pa do obiskov skoraj cel čas spanje. Prišli sta Koala in pa Bambi, nato pa še moji domači z nečakom vred. Pri viziti mi je dr. povedal, da odhajam naslednji dan domov :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Zvečer sem vzela tabletko za spanje, da bi le čimprej prišlo jutro in potem domov. Četrtek: pri jutranem merjenju temperature, najprej šok 37,1 in dr. je rekla, da bo treba vzeti kri, da ugotovijo, če ni slučajno kako vnetje, ker potem odpade odhod domov. Seveda sem postala :( Potem je prišle še moj dr., in je rekel, da načeloma grem domov, da priporoča 14 dni staleža, pa tudi za morje 26.4. je dal zeleno luč :bravo::bravo::bravo: Izvidi so bili potem v redu, dal mi je še recept za Nalgesin S proti bolečinam in že gremo "kuči pevajuči" In kočno sem doma. Sem morala najprej malce poležati, pa en obisk sem imela, zdaj sem pa rekla je treba na RR-jo:kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza: Upam, da nisem preveč zatežila s temle mojim dolgim pisanjem. Punce še enkrat hvala za vse SMS-e, klice, obiske, plišaste igračke, vrtnice :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in naj vas vse skupaj in vsako posebej čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel: Zlate ste! vaša Anitka:pika: ki bo najkasnje do poznega poletja vesela srečka :nosecka: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|