Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Nyah* -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 6:53:55)

:bravo::bravo::bravo:Anitka :bravo::bravo::bravo:
za srecno prestan poseg in za dobro voljo!

Smo fejst mislile nate, ves punca in smo tako stiskale :miska::miska::miska:, da je blo noro!

Sedaj jih bomo pa se bolj, za :roza::modri: seveda!

Drzi se, pa cimprej se pocajtaj, pa na stare tire :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Nyah

Špelka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 8:11:21)

Anitka, hitro okrevanje, pa veliiikooo akcije pa še več sreče pri :roza: ti želim!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

larisa -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 8:23:31)

OOOOOO Anitka kako lepo da si doma in da ni bilo hudo!!!:bravo::bravo:
Sedaj je pa važno da počivaš in se razvajaš, da se vse lepo na svoje mesto pospravi!!!
Je lep občutek ko veš da si že čisto blizu :duda:.
Pa Mina se je oglasila naša čista začetnica in se spomnila nate, zelo lepo:rozica::rozica:, pozdravček Mina1!!!:rozica::rozica:

Anitka kdaj lahko začneta delati na pikici

A & T -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 8:31:48)

Anitka:rozica:,

komaj cakam, da se bova skupaj po mestu sprehajali z vozicki in se pogovarjali o najinih sonckih.

Vesela sem, da se je vse dobro izteklo, zdaj pa kar pazi nase.

Ujemi puse od prijateljice Andreje

pupika -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 8:38:11)

Draga Anitka sem zelo vesela, da se je vse srečno končalo, želim ti hitro okrevanje.

Držim :miska::miska: da boš poleti že srečka.

:rozica::rozica::rozica:

bambi -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 8:41:42)

Evo, glavno da je naša zlata lubica zopet med nami in da je vse vredu.....:pujs::pujs::pujs:

Zdaj pa da ti še tukaj povem: TREBA SE JE ZA ENIH 4 KG POREDIT!!!!!!!

Seveda bo pa morje naredilo svoje.....9nebesa9nebesa9nebesa

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bambi

Anonimen -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 8:50:00)

Anitka!

Lepo počivaj in ni vrag, da ne bi z morja prišli trije ali pa štirje8)!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bojana

Anonimen -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (15.4.2005 9:17:25)

Anitka samo da je vse za tabo:bravo:To je važno.Počivaj in čuvaj se in seveda počasi zlezi v objem tvoje vroče želje:nosecka::duda:
Lp Neva:rozica::rozica:

Anitka -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (17.4.2005 10:20:23)

Punce še enkrat kvala vsem.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

BAMBI saj se skušam zredit, pa ne gre :(:(:(:(:( Sem se začela tudi malce nepravilno prehranjevati (sladkarije...) pa ne gre. Saj, če ne prej pa bom čez par mesecev že imela kaj več kilc:nosecka:

A&T seveda greva kmalu izbirat vozičke. A na tri?;)

Anitka:pika:

buškica -> Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semmmmmmmm! (17.4.2005 18:31:21)

Anitka, zdej pa v nove boje:rozica::rozica::rozica::bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]