Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 6:53:55
|
|
|
|
Nyah*
|
:bravo::bravo::bravo:Anitka :bravo::bravo::bravo: za srecno prestan poseg in za dobro voljo! Smo fejst mislile nate, ves punca in smo tako stiskale :miska::miska::miska:, da je blo noro! Sedaj jih bomo pa se bolj, za :roza::modri: seveda! Drzi se, pa cimprej se pocajtaj, pa na stare tire :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Nyah
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:11:21
|
|
|
|
Špelka
|
Anitka, hitro okrevanje, pa veliiikooo akcije pa še več sreče pri :roza: ti želim!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:23:31
|
|
|
|
larisa
|
OOOOOO Anitka kako lepo da si doma in da ni bilo hudo!!!:bravo::bravo: Sedaj je pa važno da počivaš in se razvajaš, da se vse lepo na svoje mesto pospravi!!! Je lep občutek ko veš da si že čisto blizu :duda:. Pa Mina se je oglasila naša čista začetnica in se spomnila nate, zelo lepo:rozica::rozica:, pozdravček Mina1!!!:rozica::rozica: Anitka kdaj lahko začneta delati na pikici
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:31:48
|
|
|
|
A & T
|
Anitka:rozica:, komaj cakam, da se bova skupaj po mestu sprehajali z vozicki in se pogovarjali o najinih sonckih. Vesela sem, da se je vse dobro izteklo, zdaj pa kar pazi nase. Ujemi puse od prijateljice Andreje
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:38:11
|
|
|
|
pupika
|
Draga Anitka sem zelo vesela, da se je vse srečno končalo, želim ti hitro okrevanje. Držim :miska::miska: da boš poleti že srečka. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:41:42
|
|
|
|
bambi
|
Evo, glavno da je naša zlata lubica zopet med nami in da je vse vredu.....:pujs::pujs::pujs: Zdaj pa da ti še tukaj povem: TREBA SE JE ZA ENIH 4 KG POREDIT!!!!!!! Seveda bo pa morje naredilo svoje.....9nebesa9nebesa9nebesa :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bambi
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka! Lepo počivaj in ni vrag, da ne bi z morja prišli trije ali pa štirje8)! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bojana
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 9:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka samo da je vse za tabo:bravo:To je važno.Počivaj in čuvaj se in seveda počasi zlezi v objem tvoje vroče želje:nosecka::duda: Lp Neva:rozica::rozica:
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 17.4.2005 10:20:23
|
|
|
|
Anitka
|
Punce še enkrat kvala vsem.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: BAMBI saj se skušam zredit, pa ne gre :(:(:(:(:( Sem se začela tudi malce nepravilno prehranjevati (sladkarije...) pa ne gre. Saj, če ne prej pa bom čez par mesecev že imela kaj več kilc:nosecka: A&T seveda greva kmalu izbirat vozičke. A na tri?;) Anitka:pika:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?