Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 28.2.2009 20:22:43
|
|
|
|
Čarli08
|
Oz. tako kot pravi Nia. Men je - po pravici povedano - večja packarija potem spravljat v posodice, zamrzovat, pisat kaj je notri ... rajš frišno naredim, pa še bolj zdravo je.
|
|
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 2.3.2009 13:10:59
|
|
|
|
MATEJKA_
|
če si komaj začela uvajat GH, potem začnem samo z 1 živilom naenkrat. jaz sem začela s korenčkom. v hladulnuku že pripravljena zelenjava zdrži do 2 dni, v zamrzovalniku pa seveda daljši čas. sem pa ravno ta vikend pripravljala malo zaloge - kašice: korenčke+koleraba, cvetača+koleraba, cvetača+bučke,... pol pa vedno samo skuham zraven še krompir in to je to....
|
|
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 2.3.2009 13:14:07
|
|
|
|
MATEJKA_
|
meni je to vnaprej pripravljanje hrane smisleno že zaradi količin - kaj bom vsaki dan kuhala po 1 cvetko cvetače+1cvetko brokulija+ 1 krompirček ??? raje skuham za par dni pa je. hrana z zmrzovanjem pa še povrhu izgubi manj viraminov kot zelenjava, ki več dni leži v hladilniku....
|
|
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 2.3.2009 14:55:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ meni je to vnaprej pripravljanje hrane smisleno že zaradi količin - kaj bom vsaki dan kuhala po 1 cvetko cvetače+1cvetko brokulija+ 1 krompirček ??? raje skuham za par dni pa je. hrana z zmrzovanjem pa še povrhu izgubi manj viraminov kot zelenjava, ki več dni leži v hladilniku.... kako razmišljanje Ja, ker je to za mojega otroka najboljše
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 15:43:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.