Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 28.2.2009 20:22:43
|
|
|
|
Čarli08
|
Oz. tako kot pravi Nia. Men je - po pravici povedano - večja packarija potem spravljat v posodice, zamrzovat, pisat kaj je notri ... rajš frišno naredim, pa še bolj zdravo je.
|
|
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 2.3.2009 13:10:59
|
|
|
|
MATEJKA_
|
če si komaj začela uvajat GH, potem začnem samo z 1 živilom naenkrat. jaz sem začela s korenčkom. v hladulnuku že pripravljena zelenjava zdrži do 2 dni, v zamrzovalniku pa seveda daljši čas. sem pa ravno ta vikend pripravljala malo zaloge - kašice: korenčke+koleraba, cvetača+koleraba, cvetača+bučke,... pol pa vedno samo skuham zraven še krompir in to je to....
|
|
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 2.3.2009 13:14:07
|
|
|
|
MATEJKA_
|
meni je to vnaprej pripravljanje hrane smisleno že zaradi količin - kaj bom vsaki dan kuhala po 1 cvetko cvetače+1cvetko brokulija+ 1 krompirček ??? raje skuham za par dni pa je. hrana z zmrzovanjem pa še povrhu izgubi manj viraminov kot zelenjava, ki več dni leži v hladilniku....
|
|
|
|
RE: priprava hrane za vnaprej 2.3.2009 14:55:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ meni je to vnaprej pripravljanje hrane smisleno že zaradi količin - kaj bom vsaki dan kuhala po 1 cvetko cvetače+1cvetko brokulija+ 1 krompirček ??? raje skuham za par dni pa je. hrana z zmrzovanjem pa še povrhu izgubi manj viraminov kot zelenjava, ki več dni leži v hladilniku.... kako razmišljanje Ja, ker je to za mojega otroka najboljše
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 15:43:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?