Taanikaa -> RE: priprava hrane za vnaprej (23.1.2009 16:54:40)
|
ja jst ti lahko povem za sadne kašice ampak jst si jih pripravim za dan-dva vnaprej in ne devam zmrznit,ker to v 2-3 dneh porabim..skuham pa;jabolka,hruške,breskev(breskov kompot kupljen še enkrat fajn splaknem in pol še enkrat prevrem da se izgubija sladila in konzervansi),dam noter albert kekse in zmiksam... druga kašica je-kuhana jabolka+borovnice,začinim z malo cimeta,klinčki in ingverjem,isto dam noter kekse in zmiksam tretja varianta-hruške+maline,začinim isto kot zgoraj in isto kekse...kolegica je še skuhala,jaz še nisem višnje,jabolka in skuto povrhu... evo nekaj idej za te sadne kašice,jst skuham več in imamo pol za zajtrk..vem da ni veliko dela,da bi lahko delala to vsak dan sproti samo roko na srce pa tud paše da ti vsaj za trenutek ni treba skrbet kaj bomo ponudili za jest in ko je sonček zunaj grem lahko ven tistih pol ure ali uro... moje mnenje...drugače sem pa tud devala v hladilnik zelenjavo in drug dan zakuhala riž,drug pa polento zraven,ali pa krompir,..je luštn ko si lahko malo vnaprej pripraviš...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|