Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kot drugo pa sama sem bila takega mišljenja, kot ga imaš ti pa Kalbo, dokler sem živela v LJ. Ko pa se preseliš, pa začneš gledati stvari iz druge perspektive. Če se pizdi štajerc se po vašem mnenju zato, ker je pač ljubosumen. Če se pa nekdo, ki je prej živel v LJ, pa mogoče lahko vidi stvari iz obeh perspektiv, se je pa malo preveč asimiliral? Daj no.... najdi še kak izgovor za to, da ne odpreš oči in vidiš, kaj se dogaja..... Ne da ne vidim, kaj se dogaja, ampak se mi fučka za to, kar se dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Aja, oba z mojim sva v Ljubljanskih firmah. Nama ni nič hudega. Imava ljubljanske plače in tu živiva mogoče boljše, kot marsikdo...... Ljubljančanka, preseljena v Maribor, zaposlena v ljubljanski firmi z ljubljansko plačo... le zakaj ne jamraš čez Maribor? IZVIRNO SPOROČILO: Gina iz tega izvira nestrpnost mariborčanov na ljubljano. Iz tega da je zanje vse ostalo zanič, sploh tisto, kar je boljše, kar jih ogroža, kar jim kaže lastno ogledalo, kje niso naredili dovolj. Se podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz sem ljubljančanka, zato se tudi iz tega lahko norca delam - ker se iz same sebe. Norčuj se iz sama sebe, če želiš - iz ostalih se ti ni treba. IZVIRNO SPOROČILO: Gina Meni se ne zdi, da se ljubljančani kdajkoli delajo norca iz mariborčanov. O, pa še kako se. IZVIRNO SPOROČILO: Gina No povej, ali sploh obstaja v ljubljani izraz za mariborčana, mislim takle žaljiv? ne, ti povem da ne obstaja Pri nas jim pravimo kar KMŠ-jevci. IZVIRNO SPOROČILO: Gina ker se ne počuti noben ljubljančan ogrožen od njih. Enostavno ne razumeš, od kod jim tak primitivizem. To je pa res. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Halo Bušica, dokler se po mb-ju šetajo take pičoze kot sma jaz, jana73,marogica, freycha, Rožica1 pa čak i naš Bakfark, boli k. ostale če je kaki kip v Mariboru al pa ne. Delno se strinjam.
|