Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lord Vader Da se predstavim, sem Hrvat ki živi v Sloveniji nekaj let. Sovraštvo ki sem ga opazil do nas me je popolnoma presenetilo. Da ne citiram vsega... tudi moj mož je Hrvat, ki živi v Sloveniji (sicer od rojstva, pa vendar), ampak takšnih problemov ni imel nikoli. Pa ni nikdar trdil, da je Slovenec. On pravi, da je po narodnosti Hrvat, po srcu Jugosloven in po državljanstvu Evropejec. O šit. Glede na tvoj stav me najdeno sovrastvo ne preseneca. Kot Slovenka nisem imela cisto nobenih problemov, ko sem zivela na Hrvaskem. Cudno. Sicer pa Hajduk zivi vjecno .
< Sporočilo je popravil Mič II -- 25.1.2009 15:36:20 >
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:34:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hajduk zivi vjecno . Včeraj sem bila bolj malo na RR... a zdaj smo že pri fuzbalu?... no, prav - Hajduk, Hajduk, Hajduk!
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 25.1.2009 15:35:35 >
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:37:16
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kot Slovenka nisem imela cisto nobenih problemov, ko sem zivela na Hrvaskem. Cudno. ja draga Mič, tako je res bilo še nekaj let nazaj, ampak mislim, da tako več ne bo.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem bila bolj malo na RR... a zdaj smo že pri fuzbalu?... no, prav - Hajduk, Hajduk, Hajduk! Ne se, 22. je tekma, Hajduk: Dinamo .
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kot Slovenka nisem imela cisto nobenih problemov, ko sem zivela na Hrvaskem. Cudno. ja draga Mič, tako je res bilo še nekaj let nazaj, ampak mislim, da tako več ne bo. Brezveze.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:39:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne se, 22. je tekma, Hajduk: Dinamo . Kje, kje, kje?!
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne se, 22. je tekma, Hajduk: Dinamo . Kje, kje, kje?! Na Poljudu, razlika je pa 1 tocka v prvenstvu. To je tekma, ki jo skoraj moram videti.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:40:20
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA mišek, ti imaš kak drug problem... pa pri tebi resnično ne vidim neke kapacitete... Prav zaradi tega ti nisi tista, ki bi morala prepoznavat kapacitete. ne moram. Saj tocno to pravim. so pa pri tebi prepoznavni problemi, ki so druge narave Prav , prav... saj smo se zmenili, da si izjema.....
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:42:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne se, 22. je tekma, Hajduk: Dinamo . Kje, kje, kje?! Na Poljudu, razlika je pa 1 tocka v prvenstvu. To je tekma, ki jo skoraj moram videti. Auuu... saj bo HTV to prenašala, a ne?... sem rekla mojemu... čakaj, grem gor pogledat, kaj je že... karnistru ... se mu že smeji.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Auuu... saj bo HTV to prenašala, a ne?... Pojmam nimam, verjetno ja. Ce ze jaz vem, da bo takrat tekma, je ziher pomembna .
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:48:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, pa da ne bomo o CRO fuzbalu na temi LJ vs. MB.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:50:52
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* na temi LJ vs. MB. tema se je očitno sprevrgla v temo HR vs. SLO oz. exYu vs. HR
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:52:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA tema se je očitno sprevrgla v temo HR vs. SLO oz. exYu vs. HR A res?... no, jaz karnistru doma ljubkovalno rečem, da je čefur.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* na temi LJ vs. MB. tema se je očitno sprevrgla v temo HR vs. SLO oz. exYu vs. HR To je bilo zgolj pet minut za EPP.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:56:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II To je bilo zgolj pet minut za EPP. A za Emocionalno Podje*avanje Plitvičana?
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:56:30
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II To je bilo zgolj pet minut za EPP. ampak priznajte, da bi to šele bila žgoča tema..
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Mič II To je bilo zgolj pet minut za EPP. A za Emocionalno Podje*avanje Plitvičana? Ne, za nogomet .
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 15:57:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nema veze, Mič... midve vsaj s CRO nimava problemov.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 17:23:49
|
|
|
|
Lord Vader
|
Ko nas bre zavadi! p.s. To vredi i za tvog partnera daaadU!
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 17:50:11
|
|
|
|
Vrtnica79
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 18:01:42
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA tema se je očitno sprevrgla v temo HR vs. SLO oz. exYu vs. HR A res?... no, jaz karnistru doma ljubkovalno rečem, da je čefur. ma nisem se spomnila, kak mu rečeš - kamikaza ne? no, vsaj na K je
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 19:01:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem si uzela malo pauze od RR za tega K, ja... paše.
|
|
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 20:01:17
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lord Vader Ko nas bre zavadi! p.s. To vredi i za tvog partnera daaadU! Ne vem, "ko vas zavadi", vidim pa, da ti sklepanje se vedno ne gre najbolje.
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 25.1.2009 20:51:28
|
|
|
|
Lord Vader
|
Nič ti ne veš to je več kot očitno!!! Prava si nojica, buča v pesek rit pa ven štrli!
|
|
RE: Maribor je mesto brez duše 26.1.2009 12:19:22
|
|
|
|
koala
|
Uf kakšna tema! Jaz sem recimo ponosna nato da sem Mariborčanka, Maribor mi je čuuuudovito mesto, pa tudi Ljubljana je lepa. Še nisem imela slabe izkušnje tam, na salbe ljubi pa naletiš tako tukaj v rodenm Mariboru, kot tudi v Ljubljani,.vsepovsod. Jza mislim da dušo mestu vdihnemo prebivalci in po izkušnjah z turisti bi rekla da se ih je velika večina tukaj počutila dobro, sem pa prepričana da se najde tudi kdo ki mu ne moreš zadovoljiti. Res pa je da se v času Letn festivala dogaja toliko, da bi teh 14 dni potreboval vsaj 4 klone(če ne še kakšnega več) čez leto pa se je treba malo bolj potrudit da najdeš kaj zase, apmak se da. Aja Lord Vader, žal mi je da imaš takšno izkušnjo, jaz sem kar veliko na Hrvaškem, pa še nikoli nisem imela slabe izkušnje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?