Blacky30
|
Grrrr, še en dokaz, da je RR velik boljši od TV. Sem zdaj slučajno začela gledat Na kraju zločina na Kanalu A, potem pa nisem mogla stran od radovednosti, se je šlo pa o dojenčku in so ga našli mrtvega in ga kazali mrtvega. Čist sem adijo, kar ne pridem k sebi. So pa bili 3 brati in je starejši 16-letni čuval za pol ure mlajša dva, 3-letnega in novorojenčka. In se je ta velki zaklepetal s punco po telefonu, 3-letni pa je dal v stajico dojenčku rokavico-prijemalko na obraz in ga zadušil. In potem sta prišla starša domov in so vsi skup uprizorili kao ugrabitev, da ne bi mali imel uničenega življenja. Mislim...... Še en dokaz, kar jaz stalno trdim, da otrok ne more čuvat otroka, pa četudi je star že 16 let. HD, res Kali izgleda kot veliki otroček, tam okol 2 leti star. Vauuuu, kjutika mala!!! Neboglasnica, hvala za pohvale glede seznamov. Gilo, ti jutri skeniram recept, ok? Je pa višnjeva, ja. Populis, hvala za dobrote, mnjamiiiiiiiiiiiii...... Netki, enkratne fotke!!! Jaz moram tudi še take s fliperjem objavit. Men je vaš fliper ful všeč. Lepa barva! Rebeca, metuljcek, glu3, vsem hvala, hvala, hvala za pohvale! Metuljcek, krasna fotka! Anja malo zdolgočaseno gleda, kao "pa daj nehaj s tem fotkanjem" stil. Almera, jaz sem Tejo dala v fliperja, ko še ni sedela na sedežni in na tleh, pa je lepo čičala. Ok, metuljcek, imaš rezervirano odprtje 10. dela. Sicer ne vem, kaj sem jaz, da ti kar nekaj dovolim, bodo morale še ostale bejbe povedat. Ja, ti si pa itak čista 10-ka, tak da se ne čudim, da si si to izbrala. Metuljcek - varstvo - ne me spraševat, me kar stisne, ko se spomnim. Zdaj grem najprej v vrtec Tejo vpisat, pa da vidim, kaj bodo rekli glede poletja, če jo lahko pripeljem. Sicer pa....me čaka planiranje in usklajevanje. Nič, potem dalje, greva z dragim en filmček pogledat. Upam, da boljši kot je bil ta Na kraju zločina. Tak kot sem zdrmana od tega, bolje da ne grem zdaj še gledat Ps I love you, ne?
|