metuljcek321
|
Se za nazaj nekaj besed/komentarckov: nanka, zimska, lex, Blacky, ilatic, glu, flower, Inigo, Umpa, pa se kaksna najbrz ... Blacky, ja, Saska Lendero ze precej casa fantazira o tem, da bi imela otrocka, pa napovedala je kenslanje pevske kariere za nekaj casa (mislim, da to ze takrat, ko je vedela, da je v veselem pricakovanju, mi pa seveda se ne) ... zdaj je ta zgodba po vseh rumenih cajtngih. Hot stuff, res! Blacky, za napredek pri slovnici (bolna/bolana). Nice! Glede puzzlov: aha, nekaj casa smrdijo, jih je treba fino preluftat! Aja, pa res jih imajo tudi v Mercatorju - ravno danes jih je en ocka nakupoval ... se mi je zdelo tolk simpaticno In da, jaz bi odprla 10. del (ne 9-ega) ... ni bila pomota. 10 je ze od casa faksa moja najljubsa stevilka ... ce mi boste pustile, seveda Umpa, vidim, da ti je odgovorila tanc, pa se prijazna sestra ti je dala nekaj napotkov Kako je kaj zdaj? Kaksno je stanje? Any better? I truly hope so! mojcek, jaz ji dam vedno jest ob istih urah (8.00, 11.00, 14.00, 17.00 in 20.00), nikoli ne joka pred obrokom, je ocitno kar fajn natempirano vse skupaj. Almera, a tole preureditev sobe s povecano povrsino kavca za igranje si si pa zamislila ze za Larin obisk al kako? Vidim, da populis ni nic opazila teh priprav Gracie - jaz grem nazaj v sluzbo (v osnovno solo) predvidoma 19. 6. za tistih nekaj dni pouka - bo moja mami vzela dopust, potem imam pa tako ali tako pocitnice in ne bo problema do 1. 9. Glede tega je pa v soli prav kul, ja. Hm, me pa rahlo skrbi, ce bom morala biti tam od 1. 7. do 10. 7., ko se bomo pripravljali na novo solsko leto To bom morala se preverit, a se mi zdi se precej far away, tako da se nisem tecnarila s takimi vprasanji ... Kako bos pa ti uredila glede varstva? In ostale? Za nekater ze vem, ne pa za vecino, kaj in kako bo ... karamela, a ves, da jaz prav jumbo plakat z reklamo za Plestelinkotov koncert s simfoniki 10. 2. krivim za svoje sanje ... Sem ga videla vceraj, ko sem sla v in iz Ljubljane in se mi je ocitno odlicno usedel v spomin, da me potem preganja v sanjah ... no, saj ni bilo ravno mucno Kje bos pa pustila tamaucico? glux3, ne, izpiska glede dohodnine se ni. Jaz sem kar oddala. Je pa zanimivo tisto, o cemer je pisala nanka - glede uvrsecnosti obeh v npr., 2. razred, pa potem odvisno, kako visoko/nizko znotraj le-tega si, bla bla bla. Bo treba res IZRACUNATI vse skupaj se 1x, ko pridejo vsi ti izpiski. Fora je v tem, ko ni samo placa, ampak se regres, avtorski honorarji, obresti, pa se kaj bi se verjetno naslo ... Torej cicamo in cakamo, pa bomo potem ukrepali, ce kaj ne bo stimalo, a ne? Marca?