Inigo -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (27.1.2009 12:13:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: ilatic ilatic..jst temu ne pravim razvajanje...ajde če že gre, gre za čutveno razvajanje..ampak ne moreš pričakovat od mamice, da zdej pa otročka ne bo imela na rokah in posledično bo zarad tega mel otrok same petke v šoli in se bo pridno učil in ubogal in se ne potepal ....vzgoja je eno, razvajanje je pa drugo...in vzgajat otroka ne začneš pri 6m...amapk ko se začne zavedat okolice okrog sebe in ko zastopi besede...trenutno pa naši otročki ne štekajo da je banana hrana... bodi strog, ko se gre za materialne dobrine, naj dobijo dosti ampak če znajo to cenit in spoštovat, bodi strog ko se gre za preživljanje prstega časa..omejit je potrebno tv, računalnik...in bit več časa na svežem zraku, na igriščih, ampak ker si starši ne vzamejo časa za otroke in so z njimi in se igrajo družabne igrice, otroci po cele dneve visijo na računalniku..kaj se naučijo iz tega..blesavih igric...pa ne leti to na tebe...pa na tvojo vzgojo, ampak samo pravim da je prehitro za diskusijah o razvajanju... pa tud tega se zavedam da so starši v službi in da si ne morjo tolk privoščit bit zunaj z otrocmi , ampak zat jih je pa treba zaposlit z obšolskimi dejavnostmi...taborniki, šport, ples, pevske... Pri 6 mesecih otroci začnejo z dojemanjem sveta, zato pa so začeli že fino izkoriščat. Nisi prebrala dobro mojega posta, zato ti še enkrat polagam na srce. Otroci potrebujejo tvojo bližino, vendar za vsak jok ni potrebe da ga nosiš po rokah. In to je samo moje mneje. Itak pa ti vse očitno veš v vzgoji, igrah sprehodih in bo tvoja čudovita hčerkica, deležna samih lepih stvari in ne boš imela z njo težav. Ti privoščim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] ilatic...tukaj je čutiti malo sarkazma in ne niti približno ne vem vsega o vzgoji, ampak to je samo moje MIŠLJENJE! in sem napisala da to se definitivno ne nanaša na tebe..samo pravim da moja je še pretupa da bi jo vzgajala...in da še vedno rabi mojo bližino... joka pa ne..le zakaj? ej, a ni tale mal prehuda? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|