Netta -> RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) (27.1.2009 11:38:01)
|
glede nošenja pa sm istega mnenja kot Hruška. midva sva tut praktično celi dan skupaj. razen ko spi ne. nosim si ga vsepovsod zraven. in ne joka dosti (šraufanje izvzamimo ). če se zaigra v hojici al na tleh, ga pustim, če pa ne mara bit tam, pa je pač pri meni. in ko se naveliča bit sam, nikol ne joka ampak samo jamra in me "kliče", ker nekako ve, da bom hitro prišla. saj ne da zdaj solim kateri pamet. vsaka dela najboljše po svojih močeh. nama z Brinom tko najbolj paše. se mava tko najbolš. pri nas je dokaj podobno, je na podlogi in se sama zaigra...ko pa ji postane dolgčas začne jamrati...takrat se največkrat usedem k njej pa listava knjigice, igrava kitaro, se igrava z igračkami...šele ko je že res utrujena, največkrat pred spanjem potrebuje, da se jo nosi...pa skupaj pospraviva kaj na hitro, pogledava kakšno stvar v stanovanju, pleševa...in potem samo pade dol, ko jo položim za spat. nikakor pa je ne nosim, če ona tega ne rabi.... tako sem sama razumela lumpa tebe,,,da ga boš res SKOZI nosila???!
|
|
|
|