Blacky30
|
Mmmmm, spet je čas za kavico, popoldansko tokrat. Joj, sem že prav zasvojena postala z njo. Ker včeraj nisem imela časa za kavo, ker sva šla v šoping, sem jo pila ob 20.30 zvečer. Smotka!! Samo mi ni kaj dost škodla, razen, da sem še ob pol enih gledala kot čuk po bajti in se čudila, kak lahko vsi spijo. Samo pijem to Jacobs 3 v 1, instant zmes za belo kavo, ki pa itak nima haska. Dzanika, že zadnjič, ko sem od Jana slikico vidla, sem si rekla, to bom imela, zdaj vidim še drugo, mi je vse skup še bolj všeč. Samo kak zrihtat dve imeni, ne bi imela dveh slik, ker nimam prostora, bi imela eno, pa gor obe imeni, pa barve?!?!? Kaj predlagaš??? Dzanika, glu3, flower, no, sem vesela, da ste me razumele, kaj sem hotla povedat. Bistvo je bilo, da sva imela moped!!! Ne, saj ne.....hec hec....bistvo je, da je bilo tisto življenje ful drugačno in lepo, ker si mlad, zaljubljen, čist zmešan in je vse tak novo. Potem pa zveza pride do točke, ko si pripravljen na nekaj več, na poroko, otroka in je vse spet novo, sveže, super fajn, ker se nekaj skoz dogaja. In potem pride otroček, najlepše, kar se ti lahko v življenju zgodi in ti popestri življenje tako, da se včasih sprašuješ, kaj si pravzaprav delal, preden je prišel na svet. In vsak dan je čudovit, vsak dan je nekaj novega. In ti je lepo, a se vseeno z nasmeškom na ustih spomniš svojih začetnih ljubezenskih let, kak je bilo fajn, smešno, zanimivo, ostali so lepi spomini, ki naju bodo spremljali večno. Bistvo je, da vsak naslednji korak v zvezi naredi le-to še lepše. Savna - sem bila samo enkrat v Čatežkih, je bilo fajn in HD, sem se držala tvojih pravil. Samo nerodno pa mi je blo ful. Ampak moj problem je, da se sploh ne potim. Moji sestrični je švic že v oči šel, da so jo pekle , jaz pa čist suha in sem jo gledala začudeno, ker meni ni bilo še nič hudo. Pa še vmes je prišla ona zahicat, ko je vlila vodo na kamne, da je nastalo še huje, sva ble not 20 min in sva morali zaradi sestrične ven, jaz bi še kar tam sedela. Ena kapljica mi je na koncu po hrbtu spolzela, to je bilo vse. Rovarka, kak sta luštni pupiki in bravo za levinjo, da vama je skuhala kosilo!!! Upam, da nisi samo zelenjave dobila. (levinja, hec, hec, hec....) Rezanci brez jajc - kje to dobite? Včeraj sva z možem preiskala celo polico, pa niti enih ni bilo. Kaj moram potem kupit riževe al kaj?? Metuljcek, pokaži!!!
|