Blacky30
|
Spali smo fajn, vstali pa ob 7h, ker Nejc ni hotel več spat. Teja je potegnila do 7.30. HD, super za firmo, držim pesti. Moj izbor je TRUE WOMAN. O prvi varianti pa jaz nič ne vem. Si pisala tukaj gor? Pigama, ideje za darilo...hmmm....težko...mi smo ponavadi denar skupaj zbrali in kupili, kar je takrat potreboval, ti pa bi lahko mogoče: - vikend paket v toplicah, morju - polet z balonom - nekaj z njegovimi hobiji, kaj ima rad, npr. oprema za smučanje, tenis, ..... - aha, vidim, da je hiša No. 1 zdaj, torej bon za nakup gradbenega materiala. Jaz mislim, da bo tega res zelo vesel. Se spomnim, da sta tast in tašča delala elektriko na vikendu in smo tašči kupili omarico za elektriko in kabel, pa pentljo gor in so ji moški prinesli noter. Je bila tako vesela, kot da bi dobila ne vem kaj. Saj logiš, da je bila vesela, ji je prihranilo velik del stroškov, tak da mislim, da bo zanj to tud pravo darilo. Uuuuuu, pa res, petek, 13. je danes. Brrrrrrrrrrr.......ehhh, saj ne, me ne gane kaj dost. Mirjam, ilatic, ful lepe fotke. Populis, bravo za Laro, čist po mami, prava "comp frikica". Metuljcek, sem vidla ja, te grozote okol plač in regresa. Pri nas je prišlo celo do tega predloga, da bodo tisti, ki so v sindikatu, dobili višji regres kot tisti, ki niso. In jaz letos nisem, ker sem morala članstvo na silo prekinit, ker mi socialna noče nakazovat članarine na 2 konca SLO, jim je pretežko. In zdaj bom zaradi tega nasrkala. Aja, še odgovor o Nejcu. Je ok, te kapljice so res zakon in so mu takoj pomagale. Včeraj smo bili že zunaj in se je malo naigral, ker ima res preveč energije zdaj, ko je cel dan doma. Dzanika, Jan bo zajček iz Leclerca? TODI, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Metuljcek, morala bi it po Maxi-cosija, ker ne vem, kdaj bo spet znižan, samo če pa moram zdaj najprej še kupit stolček za hranjenje pod nujno. Oboje pa ne morem v enem mesecu.... Flower, čestitke za obletnico!!!! Komaj 4 leta sta skupaj!??!?!?! Ufff, takrat sva midva še uživala življenje, kino, pizze, ležanje cel dan pred tv, z mopedom sva se vozla okol. Grem z Nejcem puzzle dokončat, bova dala na steno, se je odločil, motiv Strela McQueen, Cars.
|