sončika84
|
sam na hitrco sem prišla mal pokomentirat kaj se mi je danes zgodlo. mislim kak e imajo starejši ljudje! prej sva šla za mtijam na sprehod. vreme je kakršno je-slabo. hvalabogu vsaj ne piha ne neki ful,kot ponavadi tukaj. ok,najprej srečam našga poštarja. sej je ok, prjazn,lepo je pozdravu in pobožal matija in rekel kak o je fletn,pol pa naslednja izjava: dej mu kak šal okol ust,da mu ne bo mrzel zrak pihal. mraza ni takega,da bi bil šal nujno potreben. piha pa tut ne. ok,mal zapihlja,tja pa sem,ampak mu ne škodi nič. ok, sem mislila ,da bo pihal pa sem mu ovila šal okol-matija seveda jezn,ker ne prenaša šala. ok,itak pol na poti ugotovim,da je mal pretiravanja s tem šalom,ker ni tak mrzlo in piha tut ne. naslednjo sreča m eno staro gospo,ki je na sprehodu. in ja,prijazna,bla,bla bla, in potem izjava: (aja,mičkn je zapihal) joj,pejta,pejta,k piha,da se ne bo prehladil! in sva šla. ne vem,men je to čista pretirancija. ok,šal dam matiju,kadar je res mraz in kadar res piha. če pa mu bo mal zapihljalo zdej,ker pač vemo,da malo vetrčka mora bit,pa mu tut ne bo škodovalo. kar se tiče prehlada in to,pa ne vem,pol najboljš da sem doma,čakam poletje,da se slučajno ne bo prehladil. eh,brezveze. no,drugače smo super. matija puzi,se krega,smeji,je pestro. jaz pa se učim-v petek mam izpit. pa itak gospodinjim. moj pa itak hodi pozno domov. pust letos najbrž odpade. bomo doma. nič,grem zdej končno pojest južno- matija je zdej zaspal-končno. pol ure miru. bodite lepo. čao
|