Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:06:08
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ TODI ne se preveč sekiraj. bo pa drugič bolje....saj bo šlo! Mah tolk se mi že vse grauža. To je moj zadnji izpit pred diplomo, pacam ga že skoraj eno leto, šla sem ga že 4tič delat, potem veš da ne veš več kaj se učit. Vse Pravne predmete sem naredila v prvo in to z 8ko( Gospodarsko, Obligacijsko in statusno pravo, Uvod v pravo) s tem Delovnim in socialnim pa se za... za pop .
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:09:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:11:01
|
|
|
|
Blacky30
|
Ojej, TODI, sočustvujem. Ampak bo boljše, boš vidla. Samo ne obupat, sploh če ti je to zadnji izpit!!!! Boš ga naredila, boš vidla!!! Kaj pa študiraš? Pravno fakulteto? Evo, zate:
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:11:23
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 todi, drek, no! Pa imas moznost it k profesorju pogledat izpit, da bi videla, v cem je bil problem? Da se mal pogovorita, kaj in kako? Al je kaksna Ksantipa? Imas morda kje na netu nabor vprasanj, ki pridejo v postev? Kateri izpit te pa zeza? Sicer pa rovarka studira pravo. Sva že kontaktirali, mah je full podrobna hoče full u 0 vse, je ravnokar doktorirala( se opravičujem ne leti nič nate metuljčica) in misli da je... Hoče neko povezovanje in opisovanje pri stvareh ki jih pač našteješ( npr. obveznosti delavca in delodajalca). Mah saj sem se že mal umirila, ker sem zvedla že isti dan zvečer ob 10h sam sem bila čist sesuta da bi vam karkoli napisala.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:12:44
|
|
|
|
Blacky30
|
Rebeca, kaj pa Tariq?? On pa ne bo jedel? Pa če imaš pšenični gris, pa ji tega naredi. Jaz sem zadnjič prekuhala AM, pa so me punce kregale, tak da zdaj sploh ne vem, kak bi naredila. Na vodi, ful gosto, potem pa na koncu zmešan AM not vliješ, da se razredči?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:12:52
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 netki, a kaksen Lidl bi imel to? Kje pa je Ziga na pocitnicah? z mojimi je šel v čatežke do nedelje jst ga pa že pogrešam prvič gre za tolk časa od mene...no razen ko sem rodila
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:12:52
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kaj pa študiraš? Pravno fakulteto? Ne ekonomijo na "slavni" Fakulteti za Management
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:13:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:17:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:17:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ma, shit, Todi, no, pa taka prfoksa - eni so grozni, vem! Zame je taka oseba nizkotna, zakompleksana sama s sabo, potem se pa znasa nad drugimi, izobrazba gor ali dol. Imas cut za cloveka ali ga nimas - as simple as that! Eni so pac smotani v iber! Ej, pa zadnji izpit! Kar pogumno, naslednjic bo ratalo! Cutim! Daj, pojdi kar se 1x k njej in naj ti na samem izpitu pokaze, kaj zeli & ti RAZLOZI, kako naj bi povezala, razpredala, itd .... Kar takole na hitrco rect: ""Ja, povezovat morte," je zelo simple, ampak tebi ne pomaga kaj dosti - razen tega, da razglabljas, kje za bi se kaj povedala/povezala, ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:17:58
|
|
|
|
TODI
|
Knjiga je full slabš napisana in pol stvari ni not kar zahteva Oz samo stavek dva ti se pa znajdi( sploh kar se tiče sodelovanja delavcev pri upravljanju ) Mam zapiske dost obširne in razumljive. Eh bo že
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:19:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:20:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, a tko dalec je Celje od nas al kaj? 92 km ... kdo bi si mislil ... ali pa www.viamichelin.co.uk narobe racuna Aha, shortest je pa 84 km ... ma, nije bas nesto razlike ...
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:20:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:20:57
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Joj, a tko dalec je Celje od nas al kaj? 92 km ... kdo bi si mislil ... ali pa www.viamichelin.co.uk narobe racuna Aha, shortest je pa 84 km ... ma, nije bas nesto razlike ... Kaj bi pa ti v Celju?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:21:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Lunch time bo kmalu ... grem za stedilnik ... pa, pa ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:21:47
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera No, ko smo ravno pri kakanju, zdajle to dela 3tjič, in seveda sem ga previla pred 10minutami, ko se je zbudil. Ekološka osveščenost na nuli No vsaj nebo problema s kilami
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:21:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI Kaj bi pa ti v Celju? Ma, mogoce bova sla z mojim po vozicek tja .... ce ga ne bojo oni pripeljali v LJ ... se moramo se skoordinirat ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:22:59
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: TODI Kaj bi pa ti v Celju? Ma, mogoce bova sla z mojim po vozicek tja .... ce ga ne bojo oni pripeljali v LJ ... se moramo se skoordinirat ... Iz Lj si max v eni uri tam Verjemi preverjeno
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:23:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Todi- že veš za rezultat? - mislim da to pove vse!!! Jezna, razočarana, čist na podnu, sem mislila že vse skupaj pustit, ker mam tega prava že poln... Nimam pojma s kje se naj še učim, skripto znam že na pamet, sedaj mi samo še preostane , da se začnem knjigo učit na pamet, sam za to pa potrebujem eno leto. Katera že študira pravo?? Todi, ne sekiraj se preveč, sej bo še šansa ... kateri predmet si imela izpit? evo samo zate
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:27:08
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Rebeca, kaj pa Tariq?? On pa ne bo jedel? Pa če imaš pšenični gris, pa ji tega naredi. Jaz sem zadnjič prekuhala AM, pa so me punce kregale, tak da zdaj sploh ne vem, kak bi naredila. Na vodi, ful gosto, potem pa na koncu zmešan AM not vliješ, da se razredči? evo, 4 rokice tipkamo pipika še spi. tariq je težek mesojedec, zelenjavojedec,...za njega mi ni težko najt kaj bo jedel. imam še od včeraj kašico, ker sem jo preveč naredila. problem je miška, ki noče zelenjave, ne mesa,.... saj jaz am ne prekuhavam. prekuham vodo, ohladim, dodam am, nato pa kašico. Ja, saj jaz to enako naredim. Samo kaj pa, ko je treba pšenični zdrob skuhat? Kaj pa v tem primeru?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 5.2.2009 13:30:27
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa imam težave s temi novimi puzzli za Tejo. Ona pa leži gor, potem pa se spuza do roba in jih začne jest. Kako jo naj ustavim? Razen, da jo nonstop postavljam nazaj na sredino puzzlov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:33:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:36:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 13:56:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?