DOBRO JUTRO (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 6:57:51)

Uf, spet jaz :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:!

Se nobeni ne da cvekat, al mene cakate :)-:)-:)-, da odprem temo!

Kak ste kaj?
Obeta se soncek:bravo::bravo::bravo::bravo:!

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 6:59:29)

Dobro jutro:zaspan:
Ja kot kaže bo danes res po dolgem času sončno:bravo::bravo:. Se mi pa vseeno ful :zaspan:. Bom zdajle še eno :kava:, da se mal prebudim:)
Kako ste kaj?

Moncy83 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:01:31)

Dobro jutro,

ja jaz sem tut še zelo :zaspan: :zaspan: :zaspan: :zaspan:. Pri nas se je že mal kazal :) tukaj v ljubljani je pa taka megla :((. Mogoče je res mal zgodej za čvek ampak se bo spelal.

No a imamo danes kakšno novo :nosecka:?

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:01:53)

Dobro jutro:zaspan::zaspan:

Danes sem pa kot v počasnem posnetku.. se moram še mal sestavit :zaspan:

O, sam da bo sonček :bravo::bravo:;), sem takoj dobre volje ;);)

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:02:24)

;);) Kako smo vse zaspane ;)

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:02:27)

Tut jaz sem ze svojo veliiiikoo dozo :kava:!

Simi, vidim, da tut vidva poskusata od avgusta 2004!
Kako, ali ze kaj obupavas:(?
A drugace je z vama vse ok?:zmeden:

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:04:27)

:zaspan::zaspan::zaspan: Kje pa je nasa mami UDB?

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:05:53)

Mene pa zanima, kakšno :kava: si privoščite? Pravo, belo, z mlekom, nescaffe?

Jaz imam zjutraj najrajši en ogromen lonček :kava:, nescaffe z mlekom :)-:)-

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:06:30)

Nyah, vsake tolk časa me mal res obup zagrabi:(, pa me moj:love: ful tolaži (čeprav ne vem od kod mu energija:zmeden:). Glede na to da sva oba čez 30 se nama že skor mal mudi;), pa mislim, da če ne bo v tem času do avgusta nič, da sem potencialno "kriva" jaz (sem mela pred leti probleme z "zaspanimi jajčniki", kot se je moja G izrazila in sem morala jemat dabroston).
Drugače pa sem danes precej boljše volje, sva se včeraj pobotala, tako da je vse OK :)-;).
A tebe že tud kaj panika grabi?:rozica:

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:06:40)

Ja, udb, dobro jutro!

Uf ona je že eno uro v službi:bravo:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:07:53)

Kaj, Nyah, a me že pogrešeš?? :)-:)-:)-

Jaz bi še pančkala!! :zaspan::zaspan::zaspan:

Ne vem kaj je bilo včeraj popoldne! Tako sem bila tečna!!!! Z mojim :love: sem se kar nekaj kregala, na jok mi je šlo...v glavnem katastrofa!!!

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:09:26)

Maša, moja :kava: je skoraj vedno prava (filter al pa espreso) z veliko mleka in obvezno brez sladkorja. Včasih pa tud kakšen instant kapučinček:)

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:11:23)

Simi, jaz obupam vsakic , ko pride :hudicek:, potem dobim spet voljo,...:(
Ves, tut moj :love: mi je ful v tolazbo, on pac pravi, da bi rad, ampak ni nic začosten, ce ni, bo samo vesel ko BO!
Ne vem , odkod jim moc in energija:zmeden:.

Drugace mam pa jaz tut zaspane, PCO jajcnike in me malo skrbi, sem se zdaj kar narocila pr G, naj me mlo bolje pregleda, mam maja pregled.

Masa, moja kava je tako bela, da bi lahko se kos kruha pojedla zraven:)-:)-:)-:)-.

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:12:26)

Udb, po mojem so začel nosečniški hormoni delovat:)-. Mogoče sta imela pa oba samo slab dan...je pa res, da če ti bo kaj šlo kdaj narobe in bo malo tečna se lahko fino izgovoriš na nosečnost, pa ti tvoj:love: ne bo smel nič zamerit;)
Saj se bosta pobotala, boš videla. Sploh ko bo od danes naprej lepše vreme:bravo::):rozica:

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:13:39)

Simi, moja je tud z veliiiko mleka in brez sladkorja ;)

Še to - glede teh naših ˝čakalnih dob˝, jaz bom kmalu fosilka (maj 2004), ampak me je po nekaj mesecih bolj panika grabila, potem se pa kar nekako vdaš in čakaš.. Čeprav me včasih spreletavajo črne misli, v bistvu kar upam, da enkrat pa bo. Ampak res bi pa rada čimprej ;);)

biba77 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:13:52)

Jutro, cveke!
Komaj pridem delat, pa me ze odvracate od papirjev... :)-:)-:)-
Jaz tudi imam eno salcko tukaj? Moram samo se po kavo it. :zmeden:
Simi73, moji jajcniki tudi spijo...:zaspan: - zgleda, da sem se jaz nalezla od njih... :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:14:32)

simi, moj srči je ful potrpežljiv - me je samo čudno gledal, ko sem nekaj brezveze vpila!! ;)

Sva se že pobotala!! Imava načelo, da ne smeva nikol skregana zaspati! Zmeraj razčistiva pred spanjem!!

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:15:22)

Veš Nyah, da sem tud jaz isto razmišljala. Sem bila lani maja pri G, da me je pregledala, če je vse v redu, ker sem ji rekla, da bomo delali na:duda:. Zdaj pa razmišljam, da bi se tud kar naročila, pa se zlagala, da že eno leto ni nič, pa da mi pove, kako in kaj. Glede na to, da traja ves postopek naprej tako počasi...;)

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:17:20)

Nyah, na koliko časa imaš ti :hudicek:? Mislim, če ti pco kaj bega ciklus? Ker jaz sem :hudicek: včasih celo vesela, če je le tam do 38. dne. Mi da kar voljo za naprej.. A sem z malim zadovoljna :zmeden:;)

Udb, ne se sekirat, kaj bi jaz dala za nosečniške (tečnobne) hormončke ;) Pa moj :love: tudi ;)

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:19:22)

Astra, moji jajčniki so tri leta zapored imeli poletno spanje:)-:)-:)-. POtem pa se mi je z dabrostonom to uredilo in sedaj že tri leta nisem imela problemov z :hudicek: - pride vsak mesec na 28 - 33 dni;)
Boš videla, da bomo vse poštimale te stvari tako ali drugače, da bo končni rezultat :duda:

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:19:40)

Drage moje cvekice, kak vas je fajn imet, sem kar boljse volje :) ko se pogovorim z vami, preden moji crvicki pridrvijo v razred!:bravo::bravo:

Draga UDB, nosecnost je kriva, nic drugega!
Astrica moja, kak si?

Jaz bi se eno :kava:, a mi jo kera skuha:)-:)-:)-:)-?

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:19:41)

Udb, midva tudi razčistiva pred spanjem ;) Ker drugače je taka čudna noč in čeprav spiš, te ves čas nekaj utruja.. No malo sem trapasto povedala ;)

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:22:14)

Masa, jaz mam :hudicek: kar najveckrat 39 dan ali kakega prej, nikoli se nisem bila brez!

Mislim, da je moj G rekel, da mam blazjo obliko pco, da ne bi smelo bit tezav pri :nosecka:, ampak ratalo pa se ni!
Zato mam 10.5. pregled, da vidimo kaj je na stvari!

Pred spanjem je treba se pobotat, pa se malo :sloncek::sloncek::sloncek:, kako se potem fajn spiii! :)-:)-:)-:bravo::bravo:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:22:34)

Maša te čist razumem - jaz itak ne morem zaspati dokler ni zadeva razčiščena!!

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:34:00)

Jaz imam pa zadnje čase od 32-42, pred enim letom pa 3x na 53. Takrat sem šla k G in mi je rekla, da nimam nobene ciste. To bo ja. Letos mi jih je pa dr. Reš pokazal, me je skoraj kap.

Ja, res jih veliko zanosi tudi s takimi ciklusi. :bravo::bravo::bravo:

Res je po :sloncek::sloncek: najboljše zaspati ;);) In se čez nekaj ur zbuditi in spraviti v pižamo :)-:)-:)-:)-

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>