DOBRO JUTRO (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

biba77 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:34:22)

Jaz sem v redu. :bravo::bravo: Cila in zdrava; se malo, pa bom budna. :)
Moji jajcniki so bolj trdovratni. Spijo pozimi in poleti - Dabroston nic ni uredil; ga moram se vedno jemati...:zmeden: Zdaj je 3. dan... Ki se je moja :hudicek: M??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:34:51)

:)-:)-:)-:)-:)-
:ups::ups::ups::ups:

Moncy83 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:41:52)

Jaz jo pa pijem samo ob sobotah in mogoče kdaj v nedeljo. Moja :kava: je kar instant kapučinček.

UDb ti imaš pa tako načelo kod midva, da nikoli ne zaspiva, če se prej ne pogovoriva. :bravo::bravo:

Jaz sem bla tud decembra pri ginekologinji in sem povedala, da delava na :duda: in je rekla bova pa bl ornk pregled nardile in prav da je vse ok, jaz pa šekar nisem :nosecka:, :((:((

No ja mogoče sem pa že pa ne vem ;) :)- :)- :)- :bravo:

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:41:59)

Ko smo že pri zaspanih jajčnikih.. Meni je G rekla, da so mi kt uspavale jajčnike, po drugi strani pa pravijo, naj bi se pco celo zdravilo s kt, če ti ni do :nosecka:. Jaz se nisem mogla odločit, ali sem jezna ali hvaležna za vsako tableto posebej :zmeden::zmeden:

Nyah* -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:42:53)

:rozica:Astrica, saj bo, me skrbi, da tut mene nekaj takega caka:((:((:((:((.

Ne daj se punca :rozica::rozica::rozica:, ce pa :hudicek: ne pride, je pa mogoce :roza::modri:?

Bety -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:43:01)

Še jaz se vam priključujem ob :kava: ...

Udb...tvoja nosečnost se je začela...vseh 9 mesecev in mislim, da še vsaj eno leto potem, boš čutila vpliv hormonov...tvoj možek, pa bo edina oseba v bližini, ki bo deležna največjega kosa te razpoloženjske torte... predlgam ti, da se usedeta in da mu razložiš, da ne boš mogla kaj veliko vplivati na to...edino zdravilo je, da te poskuša razumeti, te stisne k sebi, gresta na sprehod, razvaja z rožicami... to je PMS x 100 ...

Astra, papirji lahko počakajo...naše debate, pa ne... :)- :)- :)- ...in če boš vsakih 15 minut pokukala sem, poš tudi papirje bolj natančno uredila...
:kuza::kuza::kuza: ...ha ha...oprosti na hecu...
Zakaj pa vedno samo trije debatiramo, bere nas pa 3x100...in še najbolj na živce mi gre, ko se ena tam neznana oglasi, da je noseča :zmeden::zmeden::zmeden: ...pa znami ni še nikoli izmenjala besede....

:roozica:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:43:40)

Maša tudi moja G je rekla, da so mi jajčniki zaspali zaradi KT!! Zakaj jih potem sploh predpisujejo!! Ful sem bila jezna!! Ampak očitno so potem tudi zaspani jajčniki opravili svojo nalogo!! :) 9nebesa

Moncy83 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:45:24)

jaz imam pa kar pridne jajčnike. :hudicek: vedno pride od 27 do 30 dni.

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:45:24)

Jutro Bety! :rozica:
Si se naspala?

Ja saj vem kako je s temi hormoni - teorijo zmeraj obvladam!! :)- Moj možek je pa ena sama potrpežljivost in prijaznost - tako da potem izpadem še večji :hudicek:!! :)

Bety -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:51:40)

Veste, kaj sem se še spomnila...to moje zamujanje M bo pripeljalo O prav na mlaj...trdijo, da se v tem času zagotovo prime...:love::love::love: ...novo upanjeee...

Jaz sem pogledala na koledar in ugotovila, da sem se rodila dva dni pred polno luno, spočeta sem bila pa prav na mlaj...nova vraža, ni kaj...

Udb...kako si vedela :zmeden:...da sem zeeelo zaspana danes...moj ni mogel zaspat in me je celo noč nekaj spraševal...ufffff...če moški dela v turnusih, delamo tudi me...:)- ...vse se mu zmeša...

:rozica:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:53:58)

Bety, mogoče sem se pa od Neve nalezla kaj vedeževalskih sposobnosti!! ;) Še dobro da moj dela samo dopoldne!! Ampak ponavadi je zaspan šele ob polnoči, ko jaz že par ur spim!! Na srečo imam tako trdno spanje, da ga sploh ne opazim ko pride v posteljo!! Pa še pogovarjam se z njim, ampak naslednji dan o tem nič ne vem!! Sem dobra, ne? :)-

simi73 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:56:10)

Jaz nisem nikol jemala kt, pa sem mela al pa še mam zaspane jajčnike. Tak da ne vem, kolk tole drži:zmeden:. Je pa tud men moja G lani rekla, da ni ovir da ne bi zanosila. Zdaj pa delamo na tem in vsak mesec čakamo, kaj se bo izcimilo
:)-:)-:)-:)-

Bety -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:57:39)

Ha ha ha ha ....sem se nasmejala...tudi jaz tako doživljam...če pa dela nočno in me pokliče, se enako menim, pa drug dan pojma nimam kaj...:)-:)- ...

:rozica:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 7:59:38)

Uf, Bety, sem si oddahnila, da nisem samo jaz taka!! Ko mi potem pove, kaj sem vse govorila - jaz pa samo debelo gledam!! po moje bi mu takrat vse povedala, kar bi me vprašal - se mi en splača imeti skrivnosti!! ;)

Anonimen -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:07:08)

Jutro vsem...

:)-Udb najbrž da ja,sem te nalezla vedeževanja:)-:)-zdej saj vem zakaj so me zapustili sedmi čuti;)

Maša26 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:07:34)

;);)Pri nama je tudi ponavadi tako, da jaz spim tri ure prej, če gre pa slučajno :love: prej spat in jaz pridem za njim, se pa tudi ˝pogovarjava˝ s tem, da prav uživam, ko vem, da v bistvu spi in govori kakšne traparije in se potem zjutraj smejiva na ta račun. Včasih se pa on, ko pride spat, jaz seveda 3/4 spim, ˝pogovarja z mano˝, in potem me zjutraj draži, če vem, kakšne lepe stvari mi je govoril, jaz se pa nič ne spomnim ;););)

Udb, tvoji jajčniki so se res izkazali :bravo::bravo:;);)

Astra, za tvoje pa :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava: ;);)

Bety, navijam za luno :miska::miska:!!

Nyah je zgleda že pri svojih črvičkih ;)

Sedaj pa delat, zvečer Parčkanje, jutri peeteeek!!!

:rozica::rozica::rozica:

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:15:25)

Neva, se opravičujem :ups:! ! :)

Anonimen -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:23:15)

Zakaj pa:zmeden2:

Nič mi ne manjka;)

A & T -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:28:16)

Dobro jutro punce tudi od mene,

jaz pa sem ponoci zelo slabo spala, me boli neznansko grlo in zdaj pijem caj v sluzbi. Tudi jaz komaj cakam, da nas bo spet grel soncek.

Astra, a je tvoja :hudicek: prisla ali pa sem narobe razumela?

biba77 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:29:20)

Jaaaa, parckanje... Sem skoraj pozabila. KT pa menda ni kriva za lenobo j. Jaz sem dobila KT, ker so ze takrat bli bolj crnogorsko razpolozeni. Tak kot jaz danes... :ups:

biba77 -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:30:07)

A&T, dobro jutro!
:hudicek: M ni prisla, sem pa zacela z Dabrostonom, ker je bil test neg....

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:31:01)

Neva, a se že kaj pripravljaš na obletnico?

A & T -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:37:28)

Astra,

jaz pa sem bila tako optimisticna glede tebe in sem komaj cakala, da nam javis veselo novico, skoda, res sem ti privoscila :modri:.

To pomeni, da se bo tvoj otrok rodil v letu 2006.

Anonimen -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 8:40:20)

Ne še najprej je moj RD Pa hčerin ker ga nismo 8.4.praznovali...ne me spominjat spet polna hiša:)

Udb -> DOBRO JUTRO (14.4.2005 9:39:17)

Mmmm, sem jedla špagete........zdaj bi šla pa malo spat! :zaspan: ;)

Zakaj bo spet slabo vreme čez vikend?

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>