|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:34:22   
biba77
Jaz sem v redu. :bravo::bravo: Cila in zdrava; se malo, pa bom budna. :)
Moji jajcniki so bolj trdovratni. Spijo pozimi in poleti - Dabroston nic ni uredil; ga moram se vedno jemati...:zmeden: Zdaj je 3. dan... Ki se je moja :hudicek: M??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:34:51   
Nyah*
:)-:)-:)-:)-:)-
:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:41:52   
Moncy83
Jaz jo pa pijem samo ob sobotah in mogoče kdaj v nedeljo. Moja :kava: je kar instant kapučinček.

UDb ti imaš pa tako načelo kod midva, da nikoli ne zaspiva, če se prej ne pogovoriva. :bravo::bravo:

Jaz sem bla tud decembra pri ginekologinji in sem povedala, da delava na :duda: in je rekla bova pa bl ornk pregled nardile in prav da je vse ok, jaz pa šekar nisem :nosecka:, :((:((

No ja mogoče sem pa že pa ne vem ;) :)- :)- :)- :bravo:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:41:59   
Maša26
Ko smo že pri zaspanih jajčnikih.. Meni je G rekla, da so mi kt uspavale jajčnike, po drugi strani pa pravijo, naj bi se pco celo zdravilo s kt, če ti ni do :nosecka:. Jaz se nisem mogla odločit, ali sem jezna ali hvaležna za vsako tableto posebej :zmeden::zmeden:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:42:53   
Nyah*
:rozica:Astrica, saj bo, me skrbi, da tut mene nekaj takega caka:((:((:((:((.

Ne daj se punca :rozica::rozica::rozica:, ce pa :hudicek: ne pride, je pa mogoce :roza::modri:?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:43:01   
Bety
Še jaz se vam priključujem ob :kava: ...

Udb...tvoja nosečnost se je začela...vseh 9 mesecev in mislim, da še vsaj eno leto potem, boš čutila vpliv hormonov...tvoj možek, pa bo edina oseba v bližini, ki bo deležna največjega kosa te razpoloženjske torte... predlgam ti, da se usedeta in da mu razložiš, da ne boš mogla kaj veliko vplivati na to...edino zdravilo je, da te poskuša razumeti, te stisne k sebi, gresta na sprehod, razvaja z rožicami... to je PMS x 100 ...

Astra, papirji lahko počakajo...naše debate, pa ne... :)- :)- :)- ...in če boš vsakih 15 minut pokukala sem, poš tudi papirje bolj natančno uredila...
:kuza::kuza::kuza: ...ha ha...oprosti na hecu...
Zakaj pa vedno samo trije debatiramo, bere nas pa 3x100...in še najbolj na živce mi gre, ko se ena tam neznana oglasi, da je noseča :zmeden::zmeden::zmeden: ...pa znami ni še nikoli izmenjala besede....

:roozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:43:40   
Udb
Maša tudi moja G je rekla, da so mi jajčniki zaspali zaradi KT!! Zakaj jih potem sploh predpisujejo!! Ful sem bila jezna!! Ampak očitno so potem tudi zaspani jajčniki opravili svojo nalogo!! :) 9nebesa

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:45:24   
Moncy83
jaz imam pa kar pridne jajčnike. :hudicek: vedno pride od 27 do 30 dni.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:45:24   
Udb
Jutro Bety! :rozica:
Si se naspala?

Ja saj vem kako je s temi hormoni - teorijo zmeraj obvladam!! :)- Moj možek je pa ena sama potrpežljivost in prijaznost - tako da potem izpadem še večji :hudicek:!! :)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:51:40   
Bety
Veste, kaj sem se še spomnila...to moje zamujanje M bo pripeljalo O prav na mlaj...trdijo, da se v tem času zagotovo prime...:love::love::love: ...novo upanjeee...

Jaz sem pogledala na koledar in ugotovila, da sem se rodila dva dni pred polno luno, spočeta sem bila pa prav na mlaj...nova vraža, ni kaj...

Udb...kako si vedela :zmeden:...da sem zeeelo zaspana danes...moj ni mogel zaspat in me je celo noč nekaj spraševal...ufffff...če moški dela v turnusih, delamo tudi me...:)- ...vse se mu zmeša...

:rozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:53:58   
Udb
Bety, mogoče sem se pa od Neve nalezla kaj vedeževalskih sposobnosti!! ;) Še dobro da moj dela samo dopoldne!! Ampak ponavadi je zaspan šele ob polnoči, ko jaz že par ur spim!! Na srečo imam tako trdno spanje, da ga sploh ne opazim ko pride v posteljo!! Pa še pogovarjam se z njim, ampak naslednji dan o tem nič ne vem!! Sem dobra, ne? :)-

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:56:10   
simi73
Jaz nisem nikol jemala kt, pa sem mela al pa še mam zaspane jajčnike. Tak da ne vem, kolk tole drži:zmeden:. Je pa tud men moja G lani rekla, da ni ovir da ne bi zanosila. Zdaj pa delamo na tem in vsak mesec čakamo, kaj se bo izcimilo
:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:57:39   
Bety
Ha ha ha ha ....sem se nasmejala...tudi jaz tako doživljam...če pa dela nočno in me pokliče, se enako menim, pa drug dan pojma nimam kaj...:)-:)- ...

:rozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 7:59:38   
Udb
Uf, Bety, sem si oddahnila, da nisem samo jaz taka!! Ko mi potem pove, kaj sem vse govorila - jaz pa samo debelo gledam!! po moje bi mu takrat vse povedala, kar bi me vprašal - se mi en splača imeti skrivnosti!! ;)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:07:08   
Anonimen
Jutro vsem...

:)-Udb najbrž da ja,sem te nalezla vedeževanja:)-:)-zdej saj vem zakaj so me zapustili sedmi čuti;)

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:07:34   
Maša26
;);)Pri nama je tudi ponavadi tako, da jaz spim tri ure prej, če gre pa slučajno :love: prej spat in jaz pridem za njim, se pa tudi ˝pogovarjava˝ s tem, da prav uživam, ko vem, da v bistvu spi in govori kakšne traparije in se potem zjutraj smejiva na ta račun. Včasih se pa on, ko pride spat, jaz seveda 3/4 spim, ˝pogovarja z mano˝, in potem me zjutraj draži, če vem, kakšne lepe stvari mi je govoril, jaz se pa nič ne spomnim ;););)

Udb, tvoji jajčniki so se res izkazali :bravo::bravo:;);)

Astra, za tvoje pa :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava: ;);)

Bety, navijam za luno :miska::miska:!!

Nyah je zgleda že pri svojih črvičkih ;)

Sedaj pa delat, zvečer Parčkanje, jutri peeteeek!!!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:15:25   
Udb
Neva, se opravičujem :ups:! ! :)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:23:15   
Anonimen
Zakaj pa:zmeden2:

Nič mi ne manjka;)

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:28:16   
A & T
Dobro jutro punce tudi od mene,

jaz pa sem ponoci zelo slabo spala, me boli neznansko grlo in zdaj pijem caj v sluzbi. Tudi jaz komaj cakam, da nas bo spet grel soncek.

Astra, a je tvoja :hudicek: prisla ali pa sem narobe razumela?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:29:20   
biba77
Jaaaa, parckanje... Sem skoraj pozabila. KT pa menda ni kriva za lenobo j. Jaz sem dobila KT, ker so ze takrat bli bolj crnogorsko razpolozeni. Tak kot jaz danes... :ups:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:30:07   
biba77
A&T, dobro jutro!
:hudicek: M ni prisla, sem pa zacela z Dabrostonom, ker je bil test neg....

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:31:01   
Udb
Neva, a se že kaj pripravljaš na obletnico?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:37:28   
A & T
Astra,

jaz pa sem bila tako optimisticna glede tebe in sem komaj cakala, da nam javis veselo novico, skoda, res sem ti privoscila :modri:.

To pomeni, da se bo tvoj otrok rodil v letu 2006.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 8:40:20   
Anonimen
Ne še najprej je moj RD Pa hčerin ker ga nismo 8.4.praznovali...ne me spominjat spet polna hiša:)

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   DOBRO JUTRO
14.4.2005 9:39:17   
Udb
Mmmm, sem jedla špagete........zdaj bi šla pa malo spat! :zaspan: ;)

Zakaj bo spet slabo vreme čez vikend?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.