Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 7:26:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
pa previdno, spps, na cesti..se tipkamo kasneje, jaz tudi počasi peljem avto na servis...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 7:42:53
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Kako smo spale? Jaz začuda še OK, ponoči me je spet krč prijel ampak ni blo take panike..blo že hujše. Zdaj pa imam kavico in zajtrk, pop. pa pregled. Zunaj pa deeeeežžžžžž bi raje vidla da sneži, kot pa da dež, ki nikdar ne prinese nič dobrega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 7:50:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro in dober tek Tasa! Super, da si okej spala, kljub krču! Jaz pa sedaj grem avto na servis peljati, pa bom šla nazaj peš, če me bodo kosti nesle..drugače pa taščo za prevoz pokličem! Se tipkamo kasneje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 7:53:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ipyka Pozdravljene Marčevke, upam da lepo prenašate tole zadnje trimesečje. Jaz tako tako. Želim vam vse naj naj. Imam pa prošnjo za SPPS, prosim te, da me izbrišeš s seznama. Želim vam čim lepši porod. Ipyka , upam da ni nič hujšega. Drži se nam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 7:54:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro in dober tek Tasa! Super, da si okej spala, kljub krču! Jaz pa sedaj grem avto na servis peljati, pa bom šla nazaj peš, če me bodo kosti nesle..drugače pa taščo za prevoz pokličem! Se tipkamo kasneje... lepo počasi in varno na cesti. Pol pa naj kr tašča pride, kaj boš hodla peš v takem vremenu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 7:58:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dobro jutro!!!!!! ze odstevam dneve v tem tednu- zadnjem. sicer pa novo vprašanje se glasi: katere "vlažne " robčke svetujete? lep pozdravcek in se tipkamo. dobro jutro tudi tebi.. Še malo pa boš tudi ti doma..čist malo še vzdrži. Vlažne robčke bom jaz tudi imela kr Mullerjeve ali pa iz DM-a. To bom nabavlala v polovici februarja, tak da če bom glih takrat v mestu bom vzela Mullerjeve, drugače pa DM-ove, ker imam DM čez cesto . Ampak verjetno bodo kr Mullerjeve ker poznam kar nekaj kolegic ki jih uporabljajo in so full zadovoljne z njimi, tak da..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:00:46
|
|
|
|
tasa_m
|
aia, da ne pozabim: spps HVALA ZA ZAJTRK. Je bil zelo okususen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:17:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Nisem vedela, da imajo na tem RR forumu tudi svojo rubriko, kjer lahko kaj podariš ali daš ?? Sem se kr odločla, da bom lupinico, ki nama hodi viška kr podarila, tistemu kateri jo potrebujejo. Men se itak sam prah nabira na njej, ker je ne bomo uporabili. Moram še kolegico vpr. če bo imela ležalnik, drugače pa bom vse skup dala na net pa podarila.. Edin problem pri tem je,da še moj ne ve nič o tem... da sem se to zdaj jaz odločila tak.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:24:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Kako smo spale? Jaz začuda še OK, ponoči me je spet krč prijel ampak ni blo take panike..blo že hujše. Zdaj pa imam kavico in zajtrk, pop. pa pregled. Zunaj pa deeeeežžžžžž bi raje vidla da sneži, kot pa da dež, ki nikdar ne prinese nič dobrega.. morgen! super,da še katera lahk spi ma boljš,da je dež kot pa sneg-sneg povzroča več težav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:24:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro in dober tek Tasa! Super, da si okej spala, kljub krču! Jaz pa sedaj grem avto na servis peljati, pa bom šla nazaj peš, če me bodo kosti nesle..drugače pa taščo za prevoz pokličem! Se tipkamo kasneje... fajn rihtaj,pa previdno hodi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:24:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aia, da ne pozabim: spps HVALA ZA ZAJTRK. Je bil zelo okususen sam,da je pasalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:25:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nisem vedela, da imajo na tem RR forumu tudi svojo rubriko, kjer lahko kaj podariš ali daš ?? Sem se kr odločla, da bom lupinico, ki nama hodi viška kr podarila, tistemu kateri jo potrebujejo. Men se itak sam prah nabira na njej, ker je ne bomo uporabili. Moram še kolegico vpr. če bo imela ležalnik, drugače pa bom vse skup dala na net pa podarila.. Edin problem pri tem je,da še moj ne ve nič o tem... da sem se to zdaj jaz odločila tak. ja,je ta forum,kjer lahko podariš stvari a pol ne boš na bolšjaku štanta odprla?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:28:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ja,je ta forum,kjer lahko podariš stvari a pol ne boš na bolšjaku štanta odprla? če pa so tak dragi štanti na boljšaku. Saj če nebom tam podarila še imam vedno čas na boljšaka it. Sem te zadnjič čakala pa si zatjila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:33:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ja,je ta forum,kjer lahko podariš stvari a pol ne boš na bolšjaku štanta odprla? če pa so tak dragi štanti na boljšaku. Saj če nebom tam podarila še imam vedno čas na boljšaka it. Sem te zadnjič čakala pa si zatjila.. pa drugič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:38:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!!! Ipyka Jaz sem spala en drek, neki me je sred noči krč začel grabit, ampak bo že. Moj še spi, jaz pa ne morem več, bom pa se šla še mal stisnit, ko se zbudi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:50:46
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro...zaspala sem kot top in vstla samo enkrat (ob 6),da sem sla na wc...in potem takoj zaspala nazaj...kak je blo lusno... Moji nacrti za danes...po kosilu peljem tasco na siht,potem grem pa po previjalno in kozmetko za malega. Danes imamo spet eno lepo soncno jutro..prav nc vam ne zavidam dezja in snega. Vceraj sem imela opravke na obcini ,kjer so mi izdali dokumente za italjansko drzavljanstvo..juhej..koncno (to je bila tista skrivnost...hehehehehe) ...to pomeni ,da mi manjka samo se zaprisega in bom postala drzavljanka italije...se veselim,ker tako ne bo vec problemov z urejanjem dokumentov...sevda obdrzim tudi slovensko drzavljanstvo,ni kej se ga ne bi odpovedala... lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:53:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Vceraj sem imela opravke na obcini ,kjer so mi izdali dokumente za italjansko drzavljanstvo..juhej..koncno (to je bila tista skrivnost...hehehehehe) ...to pomeni ,da mi manjka samo se zaprisega in bom postala drzavljanka italije...se veselim,ker tako ne bo vec problemov z urejanjem dokumentov...sevda obdrzim tudi slovensko drzavljanstvo,ni kej se ga ne bi odpovedala... lp Lejca za državljanstvo.. A zaprisego morate tudi opraviti??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:53:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Vceraj sem imela opravke na obcini ,kjer so mi izdali dokumente za italjansko drzavljanstvo..juhej..koncno (to je bila tista skrivnost...hehehehehe) ...to pomeni ,da mi manjka samo se zaprisega in bom postala drzavljanka italije...se veselim,ker tako ne bo vec problemov z urejanjem dokumentov...sevda obdrzim tudi slovensko drzavljanstvo,ni kej se ga ne bi odpovedala... lp Lejca opa čestitam a drugače fejst komplicirajo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 8:54:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!!! Ipyka Jaz sem spala en drek, neki me je sred noči krč začel grabit, ampak bo že. Moj še spi, jaz pa ne morem več, bom pa se šla še mal stisnit, ko se zbudi. dobrodošla v klubu krčev..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 9:01:03
|
|
|
|
lejca
|
Seveda,moras narediti zaprisego...drgac pa res komplicirajo, ne samo za drzavljanstvo tudi za dovoljenje za bivalisce...sem imela en kup opravkov s tem, pa vedn je kej manjkalo, pa cakalne vrste , pa ko ti ne dajo vseh informacij,pa cakas in cakas in potem vprasas ce je ze kaj pa recejo,da imajo probleme s sistemov itn... Drzavljanstvo sem dobila sedaj po 2 letih in pol..vlozila sva septembra 2006, po poroki...dobila sem ga zaradi poroke z italjanskim drzavljanom,drgac ti ga itak ne dajo tak hit. pa tud za ostale dokumente mors met ful drugih dokumentov ...pa davcna,pa zdravniska, pa prevest dokumente za solo,da posljes v rim in da pregledajo kaksnemu programu je primerno( to smo urejali 2 leti) ,da sem mela dokumete ,da bi lahk zacela delat...se raje ne spomnim za nazaj...ampak sedaj mislim,da ne bo vecjih problemov za urejat bravo nasi!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 9:03:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ampak sedaj mislim,da ne bo vecjih problemov za urejat bravo nasi!!! zakomplicirano v glavnem. Kiri naši? Tvoji al naši??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 9:10:16
|
|
|
|
lejca
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 9:11:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca al boma rekle kr obojni ?? malo se mi meša danes že navsezgodaj,..upam da ne zameriš ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 9:16:17
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca al boma rekle kr obojni ?? malo se mi meša danes že navsezgodaj,..upam da ne zameriš ?? ja,kaj bi ti pa zamerla,nehi no..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 9:17:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca al boma rekle kr obojni ?? malo se mi meša danes že navsezgodaj,..upam da ne zameriš ?? ja,kaj bi ti pa zamerla,nehi no.. mam pregled danes, te pa mi špila.. ker vem da bomo spet videli našo pikico SNEEEEEEGGGGGG pri nam pa snežiiiiii. Jupi je, jupi ja, ... dalje pa ne znam
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.1.2009 9:28:57 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?