Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:20:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa hvala hvala tudi tebi samo da si nam ok ti in tvoja bebica! To je zdaj važno!! ja sva ok recimo ampak tale naša mala miss nas heca 300 na uro ko sva bile v bolnici je norela 300 na urp prideva domov pa se premakne enkrat...že sedaj nas jezi kaj šele bo to pa so punčke navihane...le po kom je smo se včeraj spraševali v bolnici ko sem imela obiske... in na kerem oddelku si bla?G so bli vredu?a Koren te je prišel kaj pogledat? Čuj, ka pa mata vidva s Korenom...je fajni, ne. Imam dobre izkušnje z njim...ko mi je delal poseg... Če se pa mali ne bo obrnil me pa tudi čaka zunanji obrat pri njemu... Koren je super ni dat težko nog narazen mal se je treba hecat valjda,da si pol čist nor,ko si navajen sam starejših G drugač pa je res ok,ve kaj dela ,ti vse razloži...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:20:59
|
|
|
|
lejca
|
cita , welcome back ,sam da sta v redu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:21:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa hvala hvala tudi tebi samo da si nam ok ti in tvoja bebica! To je zdaj važno!! ja sva ok recimo ampak tale naša mala miss nas heca 300 na uro ko sva bile v bolnici je norela 300 na urp prideva domov pa se premakne enkrat...že sedaj nas jezi kaj šele bo to pa so punčke navihane...le po kom je smo se včeraj spraševali v bolnici ko sem imela obiske... in na kerem oddelku si bla?G so bli vredu?a Koren te je prišel kaj pogledat? ležala sem v drugem štuku ne tam ko so mamice ki rodijo ampak en štuk višje ampak je bilo tle gor ogromno mamic ker je res nora gužva v P...nč me ni prišel pogledat Koren pravijo pa da je odličen G a ne??Sprejela me je Ačenka Bindes moja sobna pa je bila ena na M nekaj podobnega Mihaljlovič nekaj takega nisem pa 100% je pa bilča fullll prijazna sem bila zadovoljna...želim si pa samo tole da ne dobim Pirca na porod upam upam prosimmmm.... jaz sem bla takrat ,ko sem mela vnetje jačnika v istem nadstropju kot ti, pa me je mel Koren čez,dober G pa še simpatičen ja ja simpatičen ampak je že kr v letih vse vem sem kot en vohunček od ene naše žlahnice ena prijateljica je pazla njegove otroke in me je prišla včeraj obiskat pa je mal povedala o njem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:22:11
|
|
|
|
novo
|
ojla, da se še js mal javim. Cita, dobrodošla doma. Dr. Koren- še medicinske ga rade vidijo. Ko sm bla v bolnici, se mu je med. sestra kr smejala, vse je blo, ja dr.... Posrečeno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:22:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca cita , welcome back ,sam da sta v redu hvala hvala ja ja sva ok recimo temu tako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:24:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa hvala hvala tudi tebi samo da si nam ok ti in tvoja bebica! To je zdaj važno!! ja sva ok recimo ampak tale naša mala miss nas heca 300 na uro ko sva bile v bolnici je norela 300 na urp prideva domov pa se premakne enkrat...že sedaj nas jezi kaj šele bo to pa so punčke navihane...le po kom je smo se včeraj spraševali v bolnici ko sem imela obiske... in na kerem oddelku si bla?G so bli vredu?a Koren te je prišel kaj pogledat? Čuj, ka pa mata vidva s Korenom...je fajni, ne. Imam dobre izkušnje z njim...ko mi je delal poseg... Če se pa mali ne bo obrnil me pa tudi čaka zunanji obrat pri njemu... Koren je super ni dat težko nog narazen mal se je treba hecat valjda,da si pol čist nor,ko si navajen sam starejših G drugač pa je res ok,ve kaj dela ,ti vse razloži...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:25:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa hvala hvala tudi tebi samo da si nam ok ti in tvoja bebica! To je zdaj važno!! ja sva ok recimo ampak tale naša mala miss nas heca 300 na uro ko sva bile v bolnici je norela 300 na urp prideva domov pa se premakne enkrat...že sedaj nas jezi kaj šele bo to pa so punčke navihane...le po kom je smo se včeraj spraševali v bolnici ko sem imela obiske... in na kerem oddelku si bla?G so bli vredu?a Koren te je prišel kaj pogledat? ležala sem v drugem štuku ne tam ko so mamice ki rodijo ampak en štuk višje ampak je bilo tle gor ogromno mamic ker je res nora gužva v P...nč me ni prišel pogledat Koren pravijo pa da je odličen G a ne??Sprejela me je Ačenka Bindes moja sobna pa je bila ena na M nekaj podobnega Mihaljlovič nekaj takega nisem pa 100% je pa bilča fullll prijazna sem bila zadovoljna...želim si pa samo tole da ne dobim Pirca na porod upam upam prosimmmm.... jaz sem bla takrat ,ko sem mela vnetje jačnika v istem nadstropju kot ti, pa me je mel Koren čez,dober G pa še simpatičen ja ja simpatičen ampak je že kr v letih vse vem sem kot en vohunček od ene naše žlahnice ena prijateljica je pazla njegove otroke in me je prišla včeraj obiskat pa je mal povedala o njem no,no,proti mojmu G in Webru je dokaj mlad babe žabe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:25:35
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro si napisala za čepke, jih bote rable jaz sem sama v sobi uuuu... nekdo si bo plačal nadstandard jaz bom najbrž tudi nadstandardno sobo, da sem lepo sama s svojim in da se lahko tudi kaj odpočijem; čepkov pa jaz ne, ker pol ne slišiš otročka, ko joka jaz sem ga tudi hotela v prvo, pa je bilo zasedeno, mislim,da je zelo majhna verjetnost,da dobiš prosto nadstandardno sobo v izoli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:26:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ojla, da se še js mal javim. Cita, dobrodošla doma. Dr. Koren- še medicinske ga rade vidijo. Ko sm bla v bolnici, se mu je med. sestra kr smejala, vse je blo, ja dr.... Posrečeno. ojla novo! kje že hodiš cel dan?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:26:31
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro si napisala za čepke, jih bote rable jaz sem sama v sobi pol pa bebe ne bi slišala,ko se zbudi js bom itak prvi dan verjetno rekla, da mi ga odpeljejo, ker če bom preveč zmatrana tudi ne vidim noebenega smisla, da tam leži.. to ne pomeni, da ga mam kaj manj rada, ampak bi nardila več škode kot koristi, če se prve dni nebi naspala (ker imam možnost, da zanj poskrbijo drugi)... ne vem no... če boš rodila v izoli to ni mogoče
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:27:50
|
|
|
|
|
Spps to ap rečem da ja...ampak sej niso važna leta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:28:04
|
|
|
|
lejca
|
Ja se morm pohvalit,da je tud moj G vredi pjeb, star okol 40 let , me nikol ne spravi v neprijeten polozaj...v sredo sm mu mal pojamrala (ker ne bo protibolecinske terapije ) da mam nizek prag bolecine ,pa se mi je nasmejal in rekel,da naj me ne skrbi,da mu naj zaupam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:28:21
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, tiste ki vam otrdeva trebuh, kaj s evam otrok takrat kaj umiri? Med otrdevanjem? Prosim, če mi lahko katera nujno pove? Pa še ti pocka, kaj so gibi tvojega malčka isti kakor pred injekcijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:29:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo ojla, da se še js mal javim. Cita, dobrodošla doma. Dr. Koren- še medicinske ga rade vidijo. Ko sm bla v bolnici, se mu je med. sestra kr smejala, vse je blo, ja dr.... Posrečeno. ojla novo! kje že hodiš cel dan? ma, zapravljam. Dans sm le nabavla še preostalo v lekarni, šla še po termometer za v vodo (dm), šla mal do mame, s kolegico na pijačo in seveda tortico, pa je konc dneva. Itak sm že skoraj živčnega dobila doma.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:29:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ja se morm pohvalit,da je tud moj G vredi pjeb, star okol 40 let , me nikol ne spravi v neprijeten polozaj...v sredo sm mu mal pojamrala (ker ne bo protibolecinske terapije ) da mam nizek prag bolecine ,pa se mi je nasmejal in rekel,da naj me ne skrbi,da mu naj zaupam piha mal na dušo, ha?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:30:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tiste ki vam otrdeva trebuh, kaj s evam otrok takrat kaj umiri? Med otrdevanjem? Prosim, če mi lahko katera nujno pove? Pa še ti pocka, kaj so gibi tvojega malčka isti kakor pred injekcijo? ja, meni se takrat umiri.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:30:45
|
|
|
|
trezika
|
eno resno vprašanje: je tu gor kakšna nosečka, ki je trenutno na borzi? Js sn pa mi ni jasno kako je s tem potem ko rodim... se potem odjavim, al se moram zdaj prej al kako? Ker če se prej odjavim pol ne vem kako je z osnovnim zavarovanjem? Čist sn adijo kar se te dokumentacije tiče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:32:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Spps to ap rečem da ja...ampak sej niso važna leta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:32:43
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tiste ki vam otrdeva trebuh, kaj s evam otrok takrat kaj umiri? Med otrdevanjem? Prosim, če mi lahko katera nujno pove? Pa še ti pocka, kaj so gibi tvojega malčka isti kakor pred injekcijo? Najaa...upam da je to otrdevanje v mejah normale in da je vse OK. Držim pesti, ker sem iz tvojega posta začutila zaskrbljenost. Si videla, ko sem ti poslala zs.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:33:00
|
|
|
|
buksi
|
no! ko sem nazadnje gledal smo ble pr 4. delu na 180 strani!!! hudi me pa zanima ali tud katero izmed vas kaj spika po tebuhu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:34:06
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo ojla, da se še js mal javim. Cita, dobrodošla doma. Dr. Koren- še medicinske ga rade vidijo. Ko sm bla v bolnici, se mu je med. sestra kr smejala, vse je blo, ja dr.... Posrečeno. ojla novo! kje že hodiš cel dan? ma, zapravljam. Dans sm le nabavla še preostalo v lekarni, šla še po termometer za v vodo (dm), šla mal do mame, s kolegico na pijačo in seveda tortico, pa je konc dneva. Itak sm že skoraj živčnega dobila doma. jst sem tudi že vse nabavila...tudi v lekarni in to je noro za eno malo vrečkico 5 stvari sem dala 45€. nore cene...da dol padeš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:34:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ja se morm pohvalit,da je tud moj G vredi pjeb, star okol 40 let , me nikol ne spravi v neprijeten polozaj...v sredo sm mu mal pojamrala (ker ne bo protibolecinske terapije ) da mam nizek prag bolecine ,pa se mi je nasmejal in rekel,da naj me ne skrbi,da mu naj zaupam piha mal na dušo, ha? fajn G
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:34:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tiste ki vam otrdeva trebuh, kaj s evam otrok takrat kaj umiri? Med otrdevanjem? Prosim, če mi lahko katera nujno pove? Pa še ti pocka, kaj so gibi tvojega malčka isti kakor pred injekcijo? Najaa...upam da je to otrdevanje v mejah normale in da je vse OK. Držim pesti, ker sem iz tvojega posta začutila zaskrbljenost. Si videla, ko sem ti poslala zs. Mah, zaskrbljenost me itak skoz spremlja... sploh od injekcije naprej... Mislim, da je vse v mejah normale. Pa saj miga, sam ko mi otrdi trebuh, kot da se ful potuhne. In za nameček sem popoldan iskala srček z AS in ga nisem in nisem našla, pol je pa še baterija crknila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:35:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi no! ko sem nazadnje gledal smo ble pr 4. delu na 180 strani!!! hudi me pa zanima ali tud katero izmed vas kaj spika po tebuhu? ojla! skor sem te falila kak to misliš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 19:36:31
|
|
|
|
lejca
|
Mene obcasno spika v trebuhu, pa mal krcev ze mam tudi...ponavdi zginejo ce se ulezem,al pa tud ne..vceri sm kr dost obcutla in sem hotla kej vzet,pa se je potem umirilo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?