|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
1.2.2009 15:55:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

kako je s cito????

ne vem,ker se danes nič ni javila,sem ji sms poslala dopoldan,pa ni še odgovorila.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.2.2009 15:55:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

ja,samo tebi ga že kuhajo,men pa še ne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj bi ti jaz skuhala ,pa nimam izlaza. S kuharcami,pa se še nisem spoprijateljila,ker še kuhne nisem našlauser posted image .
user posted image user posted image user posted image boš mogla kak obhod naredituser posted image user posted image user posted image zdaj ,ko si že tolk časa tam,bi si že lahk sama sestavljala jedilnikuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.2.2009 15:55:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aja, moram vam povedat, da si bom tudi jaz kar pripravila torbo za P. Že dva dneva me zvečer tako čudno špika... Nič ne pritiska dol, niso popadki, samo tak čisto spodaj je tako čudno, kot da hoče nekaj ven. Včeraj je bilo kot malo hujše M bolečine. user posted image

ja najaa, pa ne zdaj še ti... sej mormo teb sporočat kera rodi... kam se zdaj še teb mudi user posted image user posted image user posted image

a zdaj pa bi res že vse šleuser posted image user posted image user posted image mal še počakat punce-nasploh tiste,ki ste na koncu seznamauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.2.2009 15:55:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

KNJIGA - Naš dojenček - da vas mel nasmejem, sem včeraj tam not prebrala, da nam dajo po pordu na trebuh vrečo peska user posted image da lažje izločimo posteljico in da gre čisča lepše ven, sem skor od smeha počla.......tega nam v šoli pa niso povedaliuser posted image user posted image pa tud ni res, jaoj kaj vse lahko prebereš...je moj reku, a mogoče pa kr žakl cemetauser posted image user posted image user posted image

tega še pa nisem slišala-jaz posteljico porodila s popadkomuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.2.2009 15:56:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

skratka, a je še kateri rekla G, da ima malo zakalcinirano popkovnico,user posted image user posted image user posted image pa sem jo vprašala, kaj pa je to? pa je rekla, da je vse ok,da je vse v redu??? nič pa zakaj do tega pride....pa tko, jao , spet bom mogla vse sama prebrat... a katera ve kaj je to?

nimam pojma,ker nisem slišala za touser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
1.2.2009 15:56:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem tudi zgubila 2 kili, pa ful jem.

jadrnica še to - si misla plodovnico? Če je kalna pomeni, da bo kmalu odslužila svoje delo. Če je čisto malo, še ni hudega. Nekako gre po stopnjah to... ne vem, sem že pozabila.
mislim,da je najprej bistra,potem mlečna in nazadnje zelena.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
1.2.2009 15:56:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo men s kosila.

elektronsko varuško
jaz jo imam, ker imam res veliko stanovanje, pa ne verjamem, da bi vse slišala.sem jo pa kupila enkrat v Hoferju, ko je bila v akciji.

nastavki za dojenje če bo potreba bo šel moj to kupit.

zadnji nakupi po dolgem premisleku sem se odločila, da ta teden izvedem vse zadnje nakupe, torej kreme, za malo in kar še jaz rabim, za olajšanje.

pupa7 pokaži tem trgovcem, da se z bodočim mamicam ni za ****user posted image

user posted image user posted image user posted image bom, da si me bojo zapomnl za zmeri user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
1.2.2009 15:56:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

no jaz pa bom zdaj končno dobla kosilo,k ker sem že fejst lačna user posted image user posted image user posted image

sej js se grem tudi uštimat, ker me pelje ven na kosilo...
danes čim manj kuhanjauser posted image user posted image (I'm joining the ''NonCookingClub'') user posted image user posted image

kak gre enim fino....user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
1.2.2009 15:56:21   
spps

no zdaj sem besna žalostna in vse skupaj naj gre k user posted image ...

sem odprla posteljnine za malega, da jih bom dala prat in sploh je sam neka rjuha sploh ni kapna za kovterček... brisačke majo na kapuci neke medvedke vštikane, in spodaj je grobo plastično, da niti ne moreš dat otročku na glavo... ma naj grejo v tri pm...

eh, kaj mi je blo treba te posrane CH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3/4 stvari grem lahko samo menjat ... user posted image user posted image user posted image

ne se jezituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
1.2.2009 15:56:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

pozdravček še z moje strani!

Tu sneži že ves dan.
Vas še nisem vse prebrala za nazaj.  tak, da ne vem o čem je govora.
Sicer pa ali ima tudi katera izmed vas zelo povečani zcedek iz prsi? Jaz ga mam zmeri več in to ponavadi ponoči. Ali je to normalno?

jp,jaz sem imela kr močen izcedek v prvi nosečnosti,sedaj je bolj minimalen

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
1.2.2009 15:56:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Pupa a si kej opazla novega pod mojim nickom in nad slikco user posted image user posted image user posted image
čestitke za za 3 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.2.2009 15:56:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp.evo mene.nisem imela interneta pa nisem javila podatke s pregleda...zredila sem se samo vza 1kguser posted image ,mala je vredu.tehta okrog 1800gramov,pa še vedno spol user posted image .naslednji pregled 10.februarja,opseg trebuha 101cm(se mi zdi da ne raste preveč).
ojla!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregleduser posted image user posted image user posted image
a ti si že zdrava?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
1.2.2009 15:56:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp.evo mene.nisem imela interneta pa nisem javila podatke s pregleda...zredila sem se samo vza 1kguser posted image ,mala je vredu.tehta okrog 1800gramov,pa še vedno spol user posted image .naslednji pregled 10.februarja,opseg trebuha 101cm(se mi zdi da ne raste preveč).

user posted image user posted image user posted image za pregled in podatke..

ammm... a si se zmotla al si se res za 1kg zredila? user posted image waw...  js se pa glih s čokolado filam in sm kr slabo vest dobila, ko jih mam zihr zdej že več ko 17kg+... joj joj joj...

kak se lahk za tolk mal kg zredite????ni mi jasno..jst se pa tak pazim pa kg kr narascajo...

tud od mene user posted image  za pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem že tud pokrila zgubljeno težo,ko sem bila za nov let bolanauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
1.2.2009 15:56:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo men s kosila.

elektronsko varuško
jaz jo imam, ker imam res veliko stanovanje, pa ne verjamem, da bi vse slišala.sem jo pa kupila enkrat v Hoferju, ko je bila v akciji.

nastavki za dojenje če bo potreba bo šel moj to kupit.

zadnji nakupi po dolgem premisleku sem se odločila, da ta teden izvedem vse zadnje nakupe, torej kreme, za malo in kar še jaz rabim, za olajšanje.

pupa7 pokaži tem trgovcem, da se z bodočim mamicam ni za ****user posted image

user posted image user posted image user posted image  a te je začel strah grabit?user posted image user posted image user posted image
kje je slikca?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
1.2.2009 15:57:53   
Pupa7
ola spps, si se zbudla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
1.2.2009 15:58:21   
spps
user posted image user posted image user posted image mislim,da sem pokomentirala vseuser posted image user posted image user posted image user posted image
a že mislite danes zaključit 5.del?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še mal pa grem k sosedi,ko ma rojstni dan-bo ziher kaj sladkegauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
1.2.2009 15:58:46   
spps

sem mogla mal kontrole naredituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
1.2.2009 16:01:19   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image mislim,da sem pokomentirala vseuser posted image user posted image user posted image user posted image
a že mislite danes zaključit 5.del?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še mal pa grem k sosedi,ko ma rojstni dan-bo ziher kaj sladkegauser posted image user posted image user posted image

še en kos zame pojej user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
1.2.2009 16:01:38   
Pupa7

sem mogla mal kontrole naredituser posted image user posted image

se mi je zdelo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
1.2.2009 16:03:51   
mama_milchy
Živjo čveke,

mi smo zdaj prišli s kosila domov, Žigec je zaspal kr pri sosedovih in ga bom mogla it pol iskat; sem pa kr nekam čudna, trebuh mi trdi in me špika noter ampak user posted image  pa tudi fajn brca....

Kaj cita se je kaj oglasla? Nisem kaj dosti brala za nazaj pa da kaj ne zamudim

Jaz vas za danes pozdravljam, ker zdaj grem odpeljat še en avto stvari k mojim in bom kr tam ostala in prespala kajti zjutraj imam G pregled, pol se pa javim najbrž na 6.delu,ne user posted image

Fajn se imejte

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
1.2.2009 16:07:10   
spps

še en kos zame pojej user posted image

bodemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
1.2.2009 16:12:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Živjo čveke,

mi smo zdaj prišli s kosila domov, Žigec je zaspal kr pri sosedovih in ga bom mogla it pol iskat; sem pa kr nekam čudna, trebuh mi trdi in me špika noter ampak user posted image  pa tudi fajn brca....

Jaz vas za danes pozdravljam, ker zdaj grem odpeljat še en avto stvari k mojim in bom kr tam ostala in prespala kajti zjutraj imam G pregled, pol se pa javim najbrž na 6.delu,ne user posted image

Fajn se imejte

mamaM sej pa to se ti zdej že skor vsak dan dogaja, bi se že mogla počas navadit user posted image drgač pa user posted image za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
1.2.2009 16:17:11   
felix7

mmmm, meni tudi zadnja dva dni tako sladko diši... imam napade potreb po čokoladi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
1.2.2009 16:20:58   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

mmmm, meni tudi zadnja dva dni tako sladko diši... imam napade potreb po čokoladi user posted image

feliša če boš mela par minutk časa, pridi na msn, te morm neki prašat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
1.2.2009 16:26:24   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Živjo čveke,

Fajn se imejte

mamaM sej pa to se ti zdej že skor vsak dan dogaja, bi se že mogla počas navadit user posted image drgač pa user posted image za vsak slučaj user posted image

mamaM,verjetn te je ta selitev zdelala,tk da počivaj kolk greuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?