Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:07:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja lp.evo mene.nisem imela interneta pa nisem javila podatke s pregleda...zredila sem se samo vza 1kg ,mala je vredu.tehta okrog 1800gramov,pa še vedno spol .naslednji pregled 10.februarja,opseg trebuha 101cm(se mi zdi da ne raste preveč). za pregled in podatke.. ammm... a si se zmotla al si se res za 1kg zredila? waw... js se pa glih s čokolado filam in sm kr slabo vest dobila, ko jih mam zihr zdej že več ko 17kg+... joj joj joj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:12:59
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja lp.evo mene.nisem imela interneta pa nisem javila podatke s pregleda...zredila sem se samo vza 1kg ,mala je vredu.tehta okrog 1800gramov,pa še vedno spol .naslednji pregled 10.februarja,opseg trebuha 101cm(se mi zdi da ne raste preveč). za pregled in podatke.. ammm... a si se zmotla al si se res za 1kg zredila? waw... js se pa glih s čokolado filam in sm kr slabo vest dobila, ko jih mam zihr zdej že več ko 17kg+... joj joj joj... kak se lahk za tolk mal kg zredite????ni mi jasno..jst se pa tak pazim pa kg kr narascajo... tud od mene za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:17:19
|
|
|
|
felix7
|
živjo, babnice, no, pri nas danes že od jutra neprestano sneži in to kar močno. Bomo spet dobili novo plast snega včeraj ste pa imele debate okoli torb za v P ste pa utrgane elektronsko varuško bova baje dobila, to mi je moj omenil, pa sem pozabila vprašat od koga... tako da imam eno skrb manj. Taša, a si uno "kikiriki" varuško iz Tuša mogoče sprobala? Jaz sem jo tudi kupila, ko je bila v akciji, pa sem jo priklopila in je grozno hreščala, tako da je šla takoj nazaj. nastavki za dojenje - bom kar počakala, da bom videla, če jih sploh rabim. Sploh zdaj, ko je yaniša povedala, da se jih da kupit v P, jih ne mislim vnaprej kupovat. Sem optimist in upam, da z dojenjem ne bo težav. Tulipan, ti ki si kupovala v Poljčanah, a je tam kaj ceneje kot v BC? čebeica, bravo za Mihca in kahlico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:17:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ooo feliša,ste včeraj dolgo žurirali? oj, ja, do polnoči... pa sem danes spet do 10h spala kot ubita. Pol sem pa prišla mal RR prečekirat, če sem kaj zamudila, pa ste tok naklofale, ca sem mogla že k mami na kosilo, preden sem vse prebrala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:17:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ooo feliša,ste včeraj dolgo žurirali? je pica uspela? hvala za vprašanje, je uspela, pa tut tvoj nasvet sem ubogala in sem bila samo nadzorni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:17:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka evo, da pokažem kaj sem narisala v Tajini sobici (to je en delček) , zdaj pa še ene slikice rišem za na steno, ki jih bom pokazala,ko bodo končane uau, ful lepo a to si direktno na steno risala al kako?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:17:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca kak se lahk za tolk mal kg zredite????ni mi jasno..jst se pa tak pazim pa kg kr narascajo... tud od mene za pregled tud jst se kao pazim, pa kar vzhajam ko buhtelj eh, pa sej bo pol boljše
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:18:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Še vedno zbiramo prijave... no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- helimaša
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ob 17h v Zvezdi v BTCju (nasproti Merkurja). Jaz pa ne vem, če je Grahec kaj potrdila. Pa od helimaše tud ni bilo nič takega za prebrat. Ne vem ne vem, al pa sem spet spregledala... s helimašo sva se zmenile na ZS, jo bom jaz pripeljala, Grahec pa... jaz računam nanjo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:18:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no zdaj sem besna žalostna in vse skupaj naj gre k ... sem odprla posteljnine za malega, da jih bom dala prat in sploh je sam neka rjuha sploh ni kapna za kovterček... brisačke majo na kapuci neke medvedke vštikane, in spodaj je grobo plastično, da niti ne moreš dat otročku na glavo... ma naj grejo v tri pm... eh, kaj mi je blo treba te posrane CH 3/4 stvari grem lahko samo menjat ... o draga pupa, ne se tako jezit drugače pa veš, da te bomo doma v SLO zelo veseli, ko se vrneš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:18:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi pozdravček še z moje strani! Tu sneži že ves dan. Vas še nisem vse prebrala za nazaj. tak, da ne vem o čem je govora. Sicer pa ali ima tudi katera izmed vas zelo povečani zcedek iz prsi? Jaz ga mam zmeri več in to ponavadi ponoči. Ali je to normalno? pr men se je včeraj začelo ampak čez dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:21:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o draga pupa, ne se tako jezit drugače pa veš, da te bomo doma v SLO zelo veseli, ko se vrneš hvala feliša
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:24:15
|
|
|
|
Najaa
|
elektronsko varuško mi seveda že imamo . Moram pa rečt, da je to en izmed pametnih nakupov. Nam je res zelo prav prišla. Skuhala sem kosilo, danes bo malo bolj pozno, zdaj sem pa cela fertik. Kot da bi v rudniku kopala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:29:18
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa elektronsko varuško mi seveda že imamo . Moram pa rečt, da je to en izmed pametnih nakupov. Nam je res zelo prav prišla. Skuhala sem kosilo, danes bo malo bolj pozno, zdaj sem pa cela fertik. Kot da bi v rudniku kopala. a smem uprašat kiro firmo, kje sta jo kupla pa kolk je bla?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:30:39
|
|
|
|
lejca
|
Jaz grem tud zdej jest, sm si naredla piscancje zrezke z omako iz cvetacke in korencka...njami se pisemo pol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:32:28
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Jaz grem tud zdej jest, sm si naredla piscancje zrezke z omako iz cvetacke in korencka...njami se pisemo pol DOBER TEK!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:34:13
|
|
|
|
yania
|
IZCEDEK ma jaz ga imam že od ne vem katerega meseca....4?....mi je prav čudno če kako noč ni tega na majčki...sej ni neki ful..sam me pa tudi čez dan popade trenutek žeje, in točno vem, kaj sledi...se mi mal pocedi ven....nič narobe...samo kadar pa dam blazinice noter, pa ni nič...kot zakleto, tako da se sploh več ne sekiram..peremo, peremo in to je to.... DOJENJE...Persida, ja, imaš delno prav: otrok ve kdaj je lačen, samo naš je bil pa izredna izjema...je jedla samo 4 x na dan,,,namesto 7-8 x, al kako je že,,ma ona je spala, ko top..njej je hrana šele pri 4 letih nekaj začela pomeniti, pa še zdaj je počasna pri obrokuih ko polž...tudi v vrtcu jamrajo...tako da pri nas smo stalno bili pri pediatru, pa tehtali, pa ponoči budili, ker je mala hotela spati od 6ih zvečer do 7ih zjutraj...noro...no in tudi če smo budili, je bila vsa sitna, in ni ne vem kaj jedla...mama pa polna mleka...katastrofa...za prodajat... Kosilo smo že pojedli, sneži tudi pri nas, zdej pa bomo šli posteljico sestavljat.....jeeeee...tamala že komaj čaka... ČAJ kje se kupi v Ljubljani ta čaj, mogoče kje v BTCju, CItiparku?....dejte mi povedat..nimam pojma...bomo probali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:35:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Jaz grem tud zdej jest, sm si naredla piscancje zrezke z omako iz cvetacke in korencka...njami se pisemo pol dober tek!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:38:04
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZCEDEK ma jaz ga imam že od ne vem katerega meseca....4?....mi je prav čudno če kako noč ni tega na majčki...sej ni neki ful..sam me pa tudi čez dan popade trenutek žeje, in točno vem, kaj sledi...se mi mal pocedi ven....nič narobe...samo kadar pa dam blazinice noter, pa ni nič...kot zakleto, tako da se sploh več ne sekiram..peremo, peremo in to je to.... DOJENJE...Persida, ja, imaš delno prav: otrok ve kdaj je lačen, samo naš je bil pa izredna izjema...je jedla samo 4 x na dan,,,namesto 7-8 x, al kako je že,,ma ona je spala, ko top..njej je hrana šele pri 4 letih nekaj začela pomeniti, pa še zdaj je počasna pri obrokuih ko polž...tudi v vrtcu jamrajo...tako da pri nas smo stalno bili pri pediatru, pa tehtali, pa ponoči budili, ker je mala hotela spati od 6ih zvečer do 7ih zjutraj...noro...no in tudi če smo budili, je bila vsa sitna, in ni ne vem kaj jedla...mama pa polna mleka...katastrofa...za prodajat... Kosilo smo že pojedli, sneži tudi pri nas, zdej pa bomo šli posteljico sestavljat.....jeeeee...tamala že komaj čaka... ČAJ kje se kupi v Ljubljani ta čaj, mogoče kje v BTCju, CItiparku?....dejte mi povedat..nimam pojma...bomo probali... ne vem kateri čaj misliš? mogoče malinovega? za mehčanje materničnega vratu? se ga kupi mislim da lekarni, jst osebno sem ga kupila v oni bio- trgovini... ko so kao naravna zelišča... ka vem..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:40:56
|
|
|
|
NoBady
|
Nič... vas jaz tudi malo zapuščam... mali spet veselo brca da me že vse boli, pa še rit me je začela bolet... poleg vsega še moj jamra, če si bom vzela kej časa še zanj lep preostanek dneva vam želim....čao
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:48:02
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo men s kosila. elektronsko varuško jaz jo imam, ker imam res veliko stanovanje, pa ne verjamem, da bi vse slišala.sem jo pa kupila enkrat v Hoferju, ko je bila v akciji. nastavki za dojenje če bo potreba bo šel moj to kupit. zadnji nakupi po dolgem premisleku sem se odločila, da ta teden izvedem vse zadnje nakupe, torej kreme, za malo in kar še jaz rabim, za olajšanje. pupa7 pokaži tem trgovcem, da se z bodočim mamicam ni za ****
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:54:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps nič,moram počas štartat v kuhinji,da bomo še danes imeli kosilo lepo nedeljo vsem pa pazi da ne boš vse zažgala nisem nič zažgala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:54:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka evo, da pokažem kaj sem narisala v Tajini sobici (to je en delček) , zdaj pa še ene slikice rišem za na steno, ki jih bom pokazala,ko bodo končane iiii kok lušnooooo med marčevkami imamo pa same umetnice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:55:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa dobro kaj na tem svetu še katera sploh sama kuha? Kaj zdaj mislite ,če meni ni treba ,da tud vam ne! ma se zgledujemo po tebi jaz bi se ,pa še mi ni uspeva najbolj-moram kr sama kuhat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:55:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene punce, zdaj sem že par dni doma, uživam kolikor se da in s spanjem je tudi bolje. pregled (tasa_m kje si se ti skrivala, a nisi imela pregled koj za mano? škoda sem računala na kakšen klepet...): no, na pregledu mi je naredila kontrolo rasti ploda, mali škrat ima cca. 2 kg. je pa bila nekam tečna in mi ni dala nobene slilkce :-( pa na ekran tudi nič nisem videla. novi podatki za seznam: naslednji pregled (CTG) 17.2., obseg trebuha 99 cm, kile: še ena kila gor tko zdaj vas grem pa brat malo za nazaj, ko imam že možnost viset na internetu (doma si ga še rihtam). upam da ste vse dobro, pa lep pozdrav! čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 15:55:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pocka - lepo ,jaz sem tudi utegnila eno slikico narisat na steno,druga me še čaka ko pridem domov,seveda ,če bo čas . jaz pa sem zgubla tisto kar sem risala v zemljo se je udrlo, nikjer ne najdem kak ti je pa to uspelo?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?