Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:43:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič ne pomaga, se morm spravt oblečt in zrihtat, ker je moj lubi že cel nervozen, kdaj greva vam javim kako sem zrihtala, pa kako slikco prpopam, če se mi bo dalo še skakat, ko bom dam pršla nabavita vse po planu -pa ne nepotrebne krame nabavljat Lep dan vama-vam želim hvala in enakoooo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:48:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič ne pomaga, se morm spravt oblečt in zrihtat, ker je moj lubi že cel nervozen, kdaj greva vam javim kako sem zrihtala, pa kako slikco prpopam, če se mi bo dalo še skakat, ko bom dam pršla nabavita vse po planu -pa ne nepotrebne krame nabavljat Lep dan vama-vam želim hvala in enakoooo bi rajš šla v šoping
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:55:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
na, pa so šle vse.... jaz čakam prijateljco, da mi bo pomagala te reči spravit v avto in seveda da bomo pol to k mojim odpeljale; mojga je primlo v križu in jamra ko ker ne more nič; je sicer šel v službo ma pravi da je prav bogi in da komaj kaj postori... kosilo: puranja krača, pire in špinača sem nekaj hotla napisat ma sem pozabla se beremo pol je prišla moja desna roka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:57:28
|
|
|
|
felix7
|
živjo, punce, najprej za Cito!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:58:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič ne pomaga, se morm spravt oblečt in zrihtat, ker je moj lubi že cel nervozen, kdaj greva vam javim kako sem zrihtala, pa kako slikco prpopam, če se mi bo dalo še skakat, ko bom dam pršla nabavita vse po planu -pa ne nepotrebne krame nabavljat Lep dan vama-vam želim hvala in enakoooo Pupca, uživaj v shopingu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:58:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy na, pa so šle vse.... jaz čakam prijateljco, da mi bo pomagala te reči spravit v avto in seveda da bomo pol to k mojim odpeljale; mojga je primlo v križu in jamra ko ker ne more nič; je sicer šel v službo ma pravi da je prav bogi in da komaj kaj postori... kosilo: puranja krača, pire in špinača sem nekaj hotla napisat ma sem pozabla se beremo pol je prišla moja desna roka MAMAm,,da vas čimprej uspe selitev-pa ne se preveč matrat jaz bom pa danes skuhala restan krompir,mal zrezkov in solatko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:58:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bi rajš šla v šoping ti moraš pa danes itak dežurat na RR, ker si včeraj zabušavala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 10:59:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps MAMAm,,da vas čimprej uspe selitev-pa ne se preveč matrat jaz bom pa danes skuhala restan krompir,mal zrezkov in solatko jaz pa še čakam taščin klic, da naju povabi na kosilo drugač bo pa rižota
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:00:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps bi rajš šla v šoping ti moraš pa danes itak dežurat na RR, ker si včeraj zabušavala jaz lahko kak mesec zabušavam na RR,mam dost rezerve
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:01:47
|
|
|
|
spps
|
nič punce,se mogoč proti večeru kaj javim-lepo se imejte,jaz pa grem začet pospravljat,da se lahk po kosilo grem učit Lepo se imejte,pa da ne vidim,da je še katera morala kam it predčasno Lep dan vsem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:02:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps MAMAm,,da vas čimprej uspe selitev-pa ne se preveč matrat jaz bom pa danes skuhala restan krompir,mal zrezkov in solatko jaz pa še čakam taščin klic, da naju povabi na kosilo drugač bo pa rižota ,da bo kmal poklicala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:04:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Ah mi imamo za kosilo špagete z doma narejeno omako, ter zeleno solato.Popoldne greva pa malo na obiske proti vzhodu slo, sta naju dva kolega povabila, da mal zašpilamo bilard, pa to.Mislim, da ne vejo, da z tem trebuhom, ni ravno biljard super ideja. Cita
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:05:26
|
|
|
|
felix7
|
aja, da se še mal pohvalim, sem danes že likala, ampak ne dolgo, ker mi je enostavno prevroče mam še ene 20 plenic za zlikat, potem pa mislim, da smo z otroškimi zadevami kar zaključili, kar se likanja tiče.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:06:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah mi imamo za kosilo špagete z doma narejeno omako, ter zeleno solato.Popoldne greva pa malo na obiske proti vzhodu slo, sta naju dva kolega povabila, da mal zašpilamo bilard, pa to.Mislim, da ne vejo, da z tem trebuhom, ni ravno biljard super ideja. ja, kakšnih strašnih manevrov najbrž ne boš mogla delat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:10:56
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah mi imamo za kosilo špagete z doma narejeno omako, ter zeleno solato.Popoldne greva pa malo na obiske proti vzhodu slo, sta naju dva kolega povabila, da mal zašpilamo bilard, pa to.Mislim, da ne vejo, da z tem trebuhom, ni ravno biljard super ideja. ja, kakšnih strašnih manevrov najbrž ne boš mogla delat Sej tak ne obvladam, jaz sem za številko.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:20:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Heeeelooooooooooooooooooooo!!! moja sestra je pa šla na dopust in pustila računalnik doma tako, da mislim, da bom mela zdej konnččnooo kej več časa tudi za vas / nas bo ti nekaj perila več ostalo,ker ne boš rabla sestre podkupovat samo veš, da je tako boljše ma vi se hecate iz tega, samo sem resno ostala brez bunde, trojnih hlač in par majc samo, ko rodim in pridem nazaj v formo, ji vzamem vse nazaj!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:21:01
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro.. Lejca, ti pa si zgodnja ja . Hvala za kavico,croissant in sadje. Ravnokar jo pijem..je full dobra,hvala Irency .. za slikico ter tudi tebi čim lepšo nosečnost. Feliša .. vidim da si prevzela že svoje delo bravo,bravo.. Cita .. drži se nam Nič, grem pojest zajtrk do konca, pol skočim na pošto in sveže žemljice, te pa dam še 2 stroja perila prat in mislim,da sem nardila kar sem morala.. (likala bom v pon. - ampak takrat pa resno.). Se tipkamo še kaj.. taša pazi, seznamček je popravlala jasna... da te ne bo pol nadrla hvala Pupa za kontrolo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:21:55
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy na, pa so šle vse.... jaz čakam prijateljco, da mi bo pomagala te reči spravit v avto in seveda da bomo pol to k mojim odpeljale; mojga je primlo v križu in jamra ko ker ne more nič; je sicer šel v službo ma pravi da je prav bogi in da komaj kaj postori... kosilo: puranja krača, pire in špinača sem nekaj hotla napisat ma sem pozabla se beremo pol je prišla moja desna roka ehhh.. to je tako tipično za te naše fante... majo 37 vročine, pa so najbolj bogi na tem svetu... sej vemo vse kako je to z njimi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 11:30:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
cita - za tvoj pritisk.Drži se. TejčiH - velik za vaju,ter ,da bo Lovro čimprej pri mamici.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 12:07:27
|
|
|
|
trinity22
|
ojla pupe, vidim da ste že pri "kuhanju" kosila, jaz pa nimam nobenih luštov pa nobenih idej, moj pa uživa nek na primorskem in papa na kmečkem turizmu, jaz pa doma lačna pa nič se mi ne lušta kuhat ... Pa neki bo treba, da nasitim našo malo bebiko. ... Uživajte, pri nas je malo posijal sonček bova šla s psom mal na sprehod, se še javim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 12:20:21
|
|
|
|
Grahec
|
OOOOOOOOOOOO, Tejči H., čestitke za Lovrota in tudi jaz želim, da bi se čimprej cartala... Ta novica je pa tudi mene malo šokirala, za PERSIDO sem si rekla, OK pa ona ima dvojčke, ampak Tejči pa ne... in še mojer počutje je bolj tako tako... Čeprav saj skozi bom nekaj jamrala, da me dol tišči... pa bom potem rodila na konc marca (upam da ne!) Meni pa ne bo treba danes kuhat, je tašča povabila na kosilo. Bom pa jutri jaz kuhala še za moževega brata in staro mamo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 13:15:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla pupe, vidim da ste že pri "kuhanju" kosila, jaz pa nimam nobenih luštov pa nobenih idej, moj pa uživa nek na primorskem in papa na kmečkem turizmu, jaz pa doma lačna pa nič se mi ne lušta kuhat ... Pa neki bo treba, da nasitim našo malo bebiko. ... Uživajte, pri nas je malo posijal sonček bova šla s psom mal na sprehod, se še javim ojla trinity! kako si?se dobr počutiš?daj napiši BARVNO kakšen podatek za seznam,da te ne bomo dol izbrisale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 13:17:37
|
|
|
|
spps
|
mam kratkoo pavzo,ker sem ven obrisala tla po stanovanju,tako,da moram počakat,da se posuši kosilo se že tud kuha sem pa že zdaj čist adijo,tk ,da bom morala it po kosilu mal počivat,če bom hotla bit pol kolker tolk pri sebi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 13:29:20
|
|
|
|
Grahec
|
Jaz sem že po kosilu. Čakam, da možek zmontira žaluzije še na enem oknu, mi prinese en stroj opranih cunj, da jih dam na sušilo in potem grem malce v posteljo . Potem moram še kaj naredit, pa it iskat zvečer še v trgovino malo hrane za nas in za našga Medota v bistvu ne vem točno čigav je, a od možeka ali od njegovega brata... je pa en lušten kuža, ki pa ni glih neki brihten in se ga nič ne da navadit in vzgojit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 14:22:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla....grem malo prebrati!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?