mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Ma jaz še kar ne vem, če bi torbo pripravila, sicer zob. krtačko imam, copate no to še nimam,ampak če bo nuja bom pač ene vzele. Jaz bi se tudi malo uredila, pa vsakič ko rečem, da se bi pobarvala, me vsi kregajo, da je nevarno, pa sem kupila barvo brez amonijak, dej pa res ne vem. kakšno barvo bi kupila?jaz sem se po porodu hotla barvat na rdeče ,pa sem bla šekasta,ker se mi barva ni enakomerno prijela -hormoni delajo svoje,tk,da tud po mojem proti na koncu nosečnosti ne bi eksperementirala z barvami jaz sem si za P tud kupla sam zobno ščetko zaenkrat Temno rjavo!Pa sej zdej vse več - za barvanje, bom pa šla frizerju, da mi konice poreže, ker je vprašanje, kdaj bom spet imela čas. Ah to sem včerja zvečer kupila, sem hotela vir 80 tudi, pa se mi je zdel prehiter, sam po moje bom šla drug teden kupita kar še nucam, predvsem te kreme za tamalo, pa vložke, blazinice za dojenje.Že zarad občutka. Lolita, mi2 pa sva tam tam z PDP-jem; jaz bom tudi drug teden šla lih zaradi občutka po vložke, blazinice, kremice, da nas res kaj ne prehiti pa tudi bom pol bolj mirna, ko bo že vse doma....sicer pa sem mojmu dala seznam kaj rabim in ko kaj kupim pač prečrtam ostalo pa ve da bo mogu it sam kupovat; sej že pri Žigcu je šel iskat določene drobnarije tako da ja tokrat bo že znal; če mu leta niso kaj ponagajala Kaj boste kuhale za kosilo danes?
|