Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:19:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - po sušnem obdobju se pa tistega tipčka res ne bi branila .A hočeš ,da si danes prst zriblem al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:19:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz sem danes že cel dan taaak lačna, da to ni res. ne vem kaj mi je. na koncu bom imela +50 kg se mi zdi. pa se že zdaj komaj premikam okoli... samo si kljub vsemu grem zdaj nekaj naredit za jest
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:20:51
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a katera gleda Prison Break ?? Men je toti dečko taaaakk lep aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, njega pa bi tudi jaz najela da mi kaj postori po stanovanju jah, sej ne bi bil za kej druzga, ker je homoseksualec...smola...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:20:53
|
|
|
|
yania
|
Lepe slikice...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od čokolade, kiklce pa do bušijev Glede srečanja sem jaz striktno za 17.uro, ker sem mojemu omenila, in seveda, morm po tamalo v vrtec, pa njega nikoli ni pred 16.uro domov, tako da, lahk se zmenite tudi prej no, ne bom komplicirala, samo jaz pridem ene 16.30 najprej... Drži potem 17.ura.....upam da....haha Tema,,,,kaj vas še zanima....kaj boste večerjale?...meni se tudi zdi, da danes samo jem nekaj,,,mah sem prej pojedla ene 7 suhih fig, mi je nekaj sladkega pasalo..no zdej sem pa napihnjena, kot bi trojčke nosila katastrofa...ne bi smela tolk, a....se je vse napelo...božček, še mali ima manj placa....jaz pa samo čakam, da mal skup pade tale moj buhi, da lahk spet jem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:22:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
MalaČebelica - vidim da ti hormončki delajo,kar naprej te nekaj jezi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:22:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - po sušnem obdobju se pa tistega tipčka res ne bi branila .A hočeš ,da si danes prst zriblem al kaj? ne upaš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:24:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a katera gleda Prison Break ?? Men je toti dečko taaaakk lep aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, njega pa bi tudi jaz najela da mi kaj postori po stanovanju men je pa prov grozn
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:26:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa prov grozn pupa, za postorit po bajti pa bi bil.. kiri pa je tebi lep? CAGE?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:26:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica - vidim da ti hormončki delajo,kar naprej te nekaj jezi ja to pa res. cela sem neka tečna danes. no, pa lačna. samo se prekladam gor pa dol - moj me več ne more gledat... pa bo že... vidim, da si ti še vedno v P. kako je zdaj trenutno stanje? se ti že kdaj sanja, kdaj pridete domov?
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:27:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa prov grozn pupa, za postorit po bajti pa bi bil.. kiri pa je tebi lep? CAGE? meni je lep ta, ki ga mam doma za ostale pa mi dol visi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:28:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - pozdravček.Vidim ti tud lačna.Ti kar plani dokler ti paše.Meni na koncu ni ,ko ,pa sem rodila ,se je to poznalo ker je hemoglobin padel skor na nulo. Babike ve kar jejte ,ko boste dojile bodo kg izginjali.Jaz pričakujem ,ko bosta polno jedla ,da pridem na sanjskih 60 kg ,ja pol sem se pa iz sanj zbudila.Upanje umira zadnje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:28:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa prov grozn pupa, za postorit po bajti pa bi bil.. kiri pa je tebi lep? CAGE? pupi je pa itak najlepši njeni teh ko jih tukaj gor lepimo, sploh noče pogledat
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:28:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa prov grozn pupa, za postorit po bajti pa bi bil.. kiri pa je tebi lep? CAGE? meni je lep ta, ki ga mam doma za ostale pa mi dol visi no, saj sem rekla
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:29:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 meni je lep ta, ki ga mam doma za ostale pa mi dol visi kak si me zdaj za**** ampak naj ti bo ker si pač ti.. men je tud ta, samo ta mi zdaj spi pa si moram drugače pomagat.. si moram oči napasit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:29:47
|
|
|
|
pondelak
|
jaz tudi mam samo okrog hrane neko delo bo tudi še treba na kak sendvič it...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:30:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 meni je lep ta, ki ga mam doma za ostale pa mi dol visi kak si me zdaj za**** ampak naj ti bo ker si pač ti.. men je tud ta, samo ta mi zdaj spi pa si moram drugače pomagat.. si moram oči napasit.. to pa še ni nikoli nobenemu škodilo samo ne pretiravat - da se ne boš prekmalu pridružila Persidi
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:31:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA yania - pozdravček.Vidim ti tud lačna.Ti kar plani dokler ti paše.Meni na koncu ni ,ko ,pa sem rodila ,se je to poznalo ker je hemoglobin padel skor na nulo. Babike ve kar jejte ,ko boste dojile bodo kg izginjali.Jaz pričakujem ,ko bosta polno jedla ,da pridem na sanjskih 60 kg ,ja pol sem se pa iz sanj zbudila.Upanje umira zadnje. ma kaj veš, mogoče pa ti rata. Saj dost ti več ne manjka... Čuj neka 15-letna je v Mb. Porodnišnici a ne? Veš kaj se govori kaj o tem, da bi naj bila noseča s svojim očetom?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:31:18
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tema,,,,kaj vas še zanima....kaj boste večerjale?...meni se tudi zdi, da danes samo jem nekaj,,,mah sem prej pojedla ene 7 suhih fig, mi je nekaj sladkega pasalo..no zdej sem pa napihnjena, kot bi trojčke nosila katastrofa...ne bi smela tolk, a....se je vse napelo...božček, še mali ima manj placa....jaz pa samo čakam, da mal skup pade tale moj buhi, da lahk spet jem kok si skromna...mogla bi samo eno ali pa nobeno... ...nehi no tok velik jest... ...pa sej ste nore...ka tok mal jeste???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:31:21
|
|
|
|
pondelak
|
samo res kak pa je pri vas kaj z ??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:32:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica to pa še ni nikoli nobenemu škodilo samo ne pretiravat - da se ne boš prekmalu pridružila Persidi no pol pa prideš še ti in smo kompletne vsaj dolgčas nam nebi bilo.. sestre in zdravniki pa bi nas verjetno hitro imeli vrh glave..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:32:34
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA yania - pozdravček.Vidim ti tud lačna.Ti kar plani dokler ti paše.Meni na koncu ni ,ko ,pa sem rodila ,se je to poznalo ker je hemoglobin padel skor na nulo. Babike ve kar jejte ,ko boste dojile bodo kg izginjali.Jaz pričakujem ,ko bosta polno jedla ,da pridem na sanjskih 60 kg ,ja pol sem se pa iz sanj zbudila.Upanje umira zadnje. ma kaj veš, mogoče pa ti rata. Saj dost ti več ne manjka... Čuj neka 15-letna je v Mb. Porodnišnici a ne? Veš kaj se govori kaj o tem, da bi naj bila noseča s svojim očetom? grozno!!! sem slišala po dnevniku...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:33:22
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak samo res kak pa je pri vas kaj z ?? odlično...ga ne manjka...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:33:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* kok si skromna...mogla bi samo eno ali pa nobeno... ...nehi no tok velik jest... ...pa sej ste nore...ka tok mal jeste??? kolko pa ti Dali poješ? Jaz sploh suhih fig ne jem..pojem pa kaj druga . Danes sem pojedla že vsa jabolka, tak da če ima katera kaj odveč se priporočam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:35:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak samo res kak pa je pri vas kaj z ?? ga ni, zdaj pa sploh ne, ko je moja pikica preveč nizko.. saj sem na UZ morala bit čist slečena, da mi je videla sploh glavico..tak da ni šans, da bi prišlo do . Na veliko žalost mojega dragega ampak..žal, bo moral mal potrpet.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 19:35:38
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pondelak samo res kak pa je pri vas kaj z ?? odlično...ga ne manjka... joj jaz pa trenutno dobesedno sovražim ...če se me moj začne kaj dotikat si mislim samo joj daj pusti me na miru...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?