Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:40:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ni problem v tem da bi prej tasa rodila ,mene bolj skrbi da naju pol domov ne bi spustili ,ko bi jim ble tu zarad šova Vse cimre mi že pravijo ti pa vse poznaš jaz pa jim vedno odgovarjam drugi mene poznajo . kolk pa vas je v sobi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:42:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Babnice nehajte takšne dolge jare kače citirat,ker mam prepočasen računalnik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:43:31
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika ležala pa gledala dragega kako pospravlja če pa nisem smela nič premaknit...niti praha mi ni pustil pobrisat... sn mu rekla, da mi je tečno, ko ga samo zraven gledam...in kakšen je bil odgovor: "Kako pa misliš, da je meni, ko te že 8 mesecev gledam, kako najinega pikeca nosiš?" z veseljem bi mu ga odstopila za kašen dan če bi se dalo KAK LEPO!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lušno!!! sam za en dan bi odstople našim tele naše mislm da bi svet izumrl narava je že vedla, kaj dela itak bi pa blo zanimivo videt-predvsem porod-naravni Sam po moje bi šla večina na EA, ker koliko so moški mačoti , so ko jih boli pa tudi muceki. moj že jamra,ko ima angino-je naajbolj boogi na svetu-še dobr,da jo ima sam enkrat na leto,če jo že ima Ne govori.Moj je najhujš ko ima mačka, ves čas objavla osmrtinico, potem pa me prosi, da naj ga spomnem, da drugič ne pretirava, sam a misliš da zaleže.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:44:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! Najprej sem dolžna poročilo, da ne bom spet izbrisana: CTG še nič pokazal, obrnjen še vedno dol (baje, da naj bi zdaj tako kar ostal, UPAM), plodovnica bistra, placenta se še ni odluščila. Ampak občasni lažni popadki pa kažejo, da se maternica že pripravlja. In naj bi ves čas ležala , ta je optimistična. NO, kg še +1, naslendji predgled čez 1 teden, 4.2. Zdej jih bom imela kar na 1 teden. ja,lepo,da javiš podatke,ker sem glede tega postala pravi držimo pesti da bebi ostane prav obrnjen - ma pa saj bo čestitke za pregled kaj pa je malemu bilo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:44:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ni problem v tem da bi prej tasa rodila ,mene bolj skrbi da naju pol domov ne bi spustili ,ko bi jim ble tu zarad šova Vse cimre mi že pravijo ti pa vse poznaš jaz pa jim vedno odgovarjam drugi mene poznajo . kolk pa vas je v sobi? dve pa še tote ji stalno vujdejo hitro.. Ona je že inventar v Mb. P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:44:50
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika ležala pa gledala dragega kako pospravlja če pa nisem smela nič premaknit...niti praha mi ni pustil pobrisat... sn mu rekla, da mi je tečno, ko ga samo zraven gledam...in kakšen je bil odgovor: "Kako pa misliš, da je meni, ko te že 8 mesecev gledam, kako najinega pikeca nosiš?" z veseljem bi mu ga odstopila za kašen dan če bi se dalo KAK LEPO!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lušno!!! sam za en dan bi odstople našim tele naše mislm da bi svet izumrl Ja je Tisti zgoraj pač vedel kaj dela, čeprav se mi zdi da bi moj tudi z veseljem kdaj pa kdaj bil on noseč, vsaj takrat, ko je meni slabo No, sem se počasi danes spravila k sebi, čeprav po nočnem dogajanju še nisem čisto taprava. torba za porodnišnico - moja še ni pripravljena, ampak bom pa čez ta vikend zagotovo spakirala stvari, ker me že tu pa tam kaj opozarja, da se 6.3. nezadržno bliža. srečanje Ljubljančank - načeloma sem za je pa vse odvisno od počutja in možnosti prevoza spps - nič hudega, če si spregledala podatke za tabelco, saj te kar občudujem kako vse rihtaš... HVALA Drugače sem pa prav vesela, da imam zdaj res vsaj bistvene stvari pa prav vse kupljene za , ker zdaj bi mi bila pa res grozna muka okoli letat. Danes pa dobimo še notranje žaluzije , ki jih je možek "zaslužil" za novo leto pri svojih, ko jim je poleti rihtal kuhinjo. Mene je sicer čisto luštno tudi brez njih, ampak taščo pa grozno moti, da bi sosedi videli, da se bo drl in , . Čeprav so sosedje super in se imajo pa res cajt s tem ukvarjat kaj se pri nama dogaja. Mislim, da se s z dogajanjem pri nas glih toliko obremenjujejo, kot se midva kaj se pri njih dogaja - torej praktično NIČ.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:45:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babnice nehajte takšne dolge jare kače citirat,ker mam prepočasen računalnik ni problema
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:45:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ne govori.Moj je najhujš ko ima mačka, ves čas objavla osmrtinico, potem pa me prosi, da naj ga spomnem, da drugič ne pretirava, sam a misliš da zaleže. poznam še enega takega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:45:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja zdaj če tasa ne pride pol bom sama sicer pa sem že kar lepo število cimer menjala saj mam jutri mesec dni bolnice .Drugač sta dve postelji v sobi več pa res ne bi prenesla .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:46:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec spps - nič hudega, če si spregledala podatke za tabelco, saj te kar občudujem kako vse rihtaš... HVALA ni panike,včasih tud moje pomočnice kaj spregledajo-sej jim ne moreš zamerit,ko se še uvajajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:48:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvala tasi za komentar - rada te mam res
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:49:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec spps - nič hudega, če si spregledala podatke za tabelco, saj te kar občudujem kako vse rihtaš... HVALA ni panike,včasih tud moje pomočnice kaj spregledajo-sej jim ne moreš zamerit,ko se še uvajajo pol očitno nisi dovolj dobro uvajala začetnice nea se zdaj izgovarjaj na pomočnice..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:51:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Hvala tasi za komentar - rada te mam res jaz tebe tudi, saj veš to. saj zdaj se hecam, ko pa bom jaz inventar v P. pa se bom mela zakaj smejat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:52:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Pa še eno vprašanje glede jogija za otroško posteljico? Pa ne se smejat, pls: dobila sem ga skupaj s posteljico, v kateri je spal 5 otrok, vsi žlahta, samo je jogi star 19 let. Zgleda zelo lepo, ni prescan, ko se rado reče, ga bomo z sesalcem za pršice posesali in upam, da bo ok. Je pa še vedno lepo trd in res dobro ohranjen. Itak otroci ne skačejo po njem. Ali bi v tem mojem primeru ve kupile nov jogi ali ne? Thx, no za 19 let star jogi, bi jaz sigurno kupila novega, saj niso tko dragi cca 100 eur +/- jaz bom kupla enga antialergijskega za dobrih 80eur,navadni so pa od cc.60eur naprej jaz sem ga kupila v Grazu, za 40,00 EUR!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:54:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec spps - nič hudega, če si spregledala podatke za tabelco, saj te kar občudujem kako vse rihtaš... HVALA ni panike,včasih tud moje pomočnice kaj spregledajo-sej jim ne moreš zamerit,ko se še uvajajo pol očitno nisi dovolj dobro uvajala začetnice nea se zdaj izgovarjaj na pomočnice.. imam dokaze
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:54:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Buuuuuuuuuu, kaj je novega? a ste se naspali? DA, DA; DA!, Sem bila že tudi v trgovini, pa lekarni, ker dragega spet nekaj po grlu tišči...pa termometer, lanolil, bebival mazilo in fiziološko sem kupila... Sedaj pa grem počasi golaž kuhati!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.1.2009 11:55:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:54:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Tiste, ki greste v CE. Kaj spalno srajco dobiš tam, al lahk maš svojo? tam dobiš,ne vem če ima smisel nosit svojo,ker se hitro lahk zgodi,da jo umažeš... Kako pa je s tem v MB? Jo tudi dobiš in to tako z dekoltejem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:55:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Buuuuuuuuuu, kaj je novega? a ste se naspali? DA, DA; DA!, Sem bila že tudi v trgovini, pa lekarni, ker dragega spet nekaj po grlu tišči...pa termometer, lanolil, bebiva, fiziološko sem kupila... Sedaj pa grem počasi golaž kuhati! jaz bi tud mogla počas it
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:56:34
|
|
|
|
felix7
|
no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: No, kdo še? Pupa mogoče? Še datum in kraj nam manjka... Meni je za dan vseeno, za uro pa praktično tudi. Se bom že nekako organizirala.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:57:37
|
|
|
|
Grahec
|
Jogi - Recinko ima enega za 27 evrov, pa sploh ni tako zanič, vsaj meni se je tako zdelo, ko sem ga v babiški šoli videla, da je kar OK, sigurno pa kot nov veliko boljši kot 19 let star.
< Sporočilo je popravil Grahec -- 29.1.2009 11:58:39 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:58:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pa je s tem v MB? Jo tudi dobiš in to tako z dekoltejem? za LJ so nam rekli, da dobiš eno pižamo na dan in ker takrat švicaš kot konj, je fino, da si kakšno majico prineseš še od doma.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 11:59:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Tiste, ki greste v CE. Kaj spalno srajco dobiš tam, al lahk maš svojo? tam dobiš,ne vem če ima smisel nosit svojo,ker se hitro lahk zgodi,da jo umažeš... Kako pa je s tem v MB? Jo tudi dobiš in to tako z dekoltejem? v mb. nea rabiš ničesar zraven nosit, tak da vse dobiš kaj potrebuješ. Jaz nebom imela ničesar zraven, razen os. potrebščin za umivanje in to. Je včeraj sestra v MŠ rekla,da nekatere so prinesejo vse zraven ampak pol itak ne potrebujejo ker dobijo tam.. Edino kaj moraš za vzet so copatki al pa zoknčki..ostalo ničesar ne potrebuješ.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 12:03:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Tiste, ki greste v CE. Kaj spalno srajco dobiš tam, al lahk maš svojo? tam dobiš,ne vem če ima smisel nosit svojo,ker se hitro lahk zgodi,da jo umažeš... Kako pa je s tem v MB? Jo tudi dobiš in to tako z dekoltejem? v mb. nea rabiš ničesar zraven nosit, tak da vse dobiš kaj potrebuješ. Jaz nebom imela ničesar zraven, razen os. potrebščin za umivanje in to. Je včeraj sestra v MŠ rekla,da nekatere so prinesejo vse zraven ampak pol itak ne potrebujejo ker dobijo tam.. Edino kaj moraš za vzet so copatki al pa zoknčki..ostalo ničesar ne potrebuješ. A tako...torej za mamice je poskrblejno...tudi tiste seksi spodnje hlačke.mrežaste in vložke? Za tudi oblačila dobiš al kaj? Torej le za domov kompletek, zoknčki in to je to?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 12:04:15
|
|
|
|
Grahec
|
felix7 - nam so pa rekli, da v LJ vsako jutro dobiš novo spalno srajco, če pa se rabiš čez dan preoblečt pa moraš rečt in ti jo prinesejo. Sestra, ki je pred kratkim rodila je rekla, da je čisti nesmisel nosit svoje in da povedano drži. So pa kakšne majčke spodaj čisto nepraktične, ko dojiš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 12:04:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj pa copati z gumo??? Te tudi dobiš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?