Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:51:51
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bina28 Čez en mesec pričakujemo drugega fantka. Prvemu je ime Žiga, sedaj pa se moj dragi "brani" slovenskih, (po njegovo) staromodnih, prepogostih.... imen in mi je predlagal naslednja: Mars, Noel ali Noa oz. Noah. Vam je katero všeč? Jaz sem v totalni dilemi in ne vem kaj in kako , sej se vidva malo hecata, a ne??
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 9:43:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
obup vsi trije (za premajhnio Slovenijo)... vztrajaj pri svojem imenu,.... Žiga za prvorojenca je bilo full lepo ime... naj bo sedaj kaj podobnega
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 10:11:14
|
|
|
|
African queen
|
Mi imamo Noah-a.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 10:15:14
|
|
|
|
Andromeda
|
Tudi meni ni nobeno od teh imen všeč. Mislim, kaj ste z Marsa padli, da vam pridejo taka imena na pamet?
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 10:17:52
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Noah.. to mi je tak lepo ime.. Moj je sicer Patrick, obvezno s črko C... Pa moram posebej razlagati, da je treba C vpisati, ja in? Se ne sekiram za to....
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 11:26:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Mi imamo Noah-a. ja že, samo v živite v drugi okolici. Tam je prav lepo, za sem je pa
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 11:35:11
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Noah.. to mi je tak lepo ime.. Moj je sicer Patrick, obvezno s črko C... Pa moram posebej razlagati, da je treba C vpisati, ja in? Se ne sekiram za to.... ČE SE NE sekiraš je super..Recimo na plesnih vajah kamor je hodil mali je prišla mamica in vehementno sporočila to je nikola s c - jem , priimek pa ne bom komentirala. No in za učiteljico in otroke je ostal nikolascjem.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 11:48:27
|
|
|
|
danijela in taja
|
mars ziher....ker se drugi težko izgovarjo ...pa celo življenje bo mogo črkovat drugim svoje ime...lp
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 13:01:31
|
|
|
|
mišk
|
Meni pa nobeno ni neki grozno. Res da tudi mene recimo Mars najprej spomni na planet in čokoladico, pa kaj zato! Sej te tudi Zala lahko na vodo, Zara na trgovino, Maja na čebelo, Filip na miša in smokije, Ajda na žito,... Mislim, ni imena, ki ne bi imel neko asociacijo! Noel se mi tudi zdi še kar primeren za Slovenijo, ker se izgovori tako, kot se napiše. Noah mi je všečno, samo moraš po moje potem skos tist h povdarjat.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 13:55:45
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Meni pa nobeno ni neki grozno. Res da tudi mene recimo Mars najprej spomni na planet in čokoladico, pa kaj zato! Sej te tudi Zala lahko na vodo, Zara na trgovino, Maja na čebelo, Filip na miša in smokije, Ajda na žito,... Mislim, ni imena, ki ne bi imel neko asociacijo! Noel se mi tudi zdi še kar primeren za Slovenijo, ker se izgovori tako, kot se napiše. Noah mi je všečno, samo moraš po moje potem skos tist h povdarjat. To je pa lepo napisano. za Volgo! Kakšno vezo ima ime z okolico?
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 13:56:27
|
|
|
|
Tonchka
|
Nobeno od teh mi ni všeč, še najmanj pa Mars. Še nisem slišala, da bi bilo komu tako ime, tudi v drugih državah ne,...
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 16:10:33
|
|
|
|
uršika***
|
Noel in Noah sta mi všeč, Mars pa ne
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 21:20:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: mišk Meni pa nobeno ni neki grozno. Res da tudi mene recimo Mars najprej spomni na planet in čokoladico, pa kaj zato! Sej te tudi Zala lahko na vodo, Zara na trgovino, Maja na čebelo, Filip na miša in smokije, Ajda na žito,... Mislim, ni imena, ki ne bi imel neko asociacijo! Noel se mi tudi zdi še kar primeren za Slovenijo, ker se izgovori tako, kot se napiše. Noah mi je všečno, samo moraš po moje potem skos tist h povdarjat. To je pa lepo napisano. za Volgo! Kakšno vezo ima ime z okolico? Ja no, po moje Noah bolj sede v neko agleško govorečo okolje. En Franci ali Štefan pa bolj v podalpsko govoreče okolje. Se tebi ne zdi? Ali pa recimo Ping Pong: pri nas zveni smešno, na Kitajskem pa prav obijačno. Tako sem mislila.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 21:21:07
|
|
|
|
mayci
|
Mars mi tudi slučajno ni všeč, Noel in Noah sta pa čist ok.
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 21:22:10
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Noah.. to mi je tak lepo ime.. Moj je sicer Patrick, obvezno s črko C... Pa moram posebej razlagati, da je treba C vpisati, ja in? Se ne sekiram za to.... ČE SE NE sekiraš je super..Recimo na plesnih vajah kamor je hodil mali je prišla mamica in vehementno sporočila to je nikola s c - jem , priimek pa ne bom komentirala. No in za učiteljico in otroke je ostal nikolascjem. Sem se vsaj vredu nasmejala. Mami je uspelo iz lepega imena naredit celo kolobocijo
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 21:31:18
|
|
|
|
hrchy
|
Osebno mi ni nobeno prevec vsec, se posebej ne v kombinaciji z Zigo. Sicer pa ceprav je Mars najveckrat asociacija na cokolado, ime samo v bistvu pomeni 'bog vojne'.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 21:37:22
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: bina28 Čez en mesec pričakujemo drugega fantka. Prvemu je ime Žiga, sedaj pa se moj dragi "brani" slovenskih, (po njegovo) staromodnih, prepogostih.... imen in mi je predlagal naslednja: Mars, Noel ali Noa oz. Noah. Vam je katero všeč? Jaz sem v totalni dilemi in ne vem kaj in kako , sej se vidva malo hecata, a ne?? tudi moja reakcija, ko sem prebrala imena je bila taka: Dajte no otrokom normalna imena, ki jih Slovenci lahko napišemo in izgovorimo! Žiga je krasno ime, zakaj ne bi imel tudi bratec normalnega slo. imena?
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 21:41:03
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a Čisto nobeno mi ni všeč Men tut ne!
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 23.1.2009 10:53:09
|
|
|
|
Zamima
|
Mars? Upam, da se hecaš! sina Noe - ta (OZ. Noa mu je ime) pa je dobil Boris Novković in meni je to ime
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 30.1.2009 15:14:37
|
|
|
|
mateyka
|
Noah - pogumni prerok to mi je ok. samo Mars - rimski bog vojne, pozitivno indeed.. kaj pa Jon? to ni ravno slovensko ime (da bo tvoj mož zadovoljen), Jon in Žiga se pa tudi ne sliši slabo kaj pravi tvoj mož na Jona?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?