Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 21:53:03
|
|
|
|
Petr_a
|
Čisto nobeno mi ni všeč
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 21:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ni nobeno vsec,ce ze izberam pa Mars,samo ga otroku v Slo.skoraj ne bi upala dati.Nasproti Zigu so pa sploh hecna.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 22:01:02
|
|
|
|
thaiss
|
nobeno
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 22:33:17
|
|
|
|
glen
|
Noel mi je všeč, ampak nobeno izmed predlaganih mi ne paše k Žigi
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 22:38:13
|
|
|
|
mojcaz.
|
Tudi meni ni nobeno všeč
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 23:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
K imenu Žiga ta imena sploh ne pašejo, ampak ok, če gledaš, da je vsak otrok individum. Glede imen pa, mi ni nobeno všeč, če že moram bi izbrala Noah, najbolj mim mi je pa mars, kt planet al pa čokoladka, uglavnem zame no go ime.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 23:20:21
|
|
|
|
Ribica **
|
Mars tudi jaz ne bi dala - prva asociacija je cokolada, druga planet, tretja pa da je pobudnik z marsa Noel ali Noah, Noa sploh ne. Se pa res malo smesno slisi, da ima eno dete "slovensko" ime, drugo pa ne.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 21.1.2009 23:22:09
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen ampak nobeno izmed predlaganih mi ne paše k Žigi Se strinjam Sicer pa, če bi že mogla izbrat med temi imeni, ki si jih naštela bi izbrala Noa.
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 6:51:37
|
|
|
|
Mišni
|
A pa mož si je želel tega otroka? Pa vseeno bi mu dal Mars ime?
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mars mi je zelo zanimivo ime in od nastetih bi se odlocila zanj.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:06:43
|
|
|
|
TRIŠ
|
Če imasta prvega Žiga daj drugemu temu primerno ime.Če pa bi bil prvi Mars pa bi se za drugega odločila Noah ali podobna imena.Žiga in Mars pa mi ne paše skupaj
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:10:59
|
|
|
|
naja17
|
Mars ne, ostala tri so mi ok, ampak mi nobeno ne paše k Žigu. Ka pa Maks recimo?
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:16:38
|
|
|
|
ciciban
|
Noel-najprej se mi je ime zdelo nenavadno,zdaj pa poznam enga -luškanega in simpatičnega fantka s takim imenom,se mi pa še ime zdi prav lepo.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:45:42
|
|
|
|
frutolina
|
Noel - ne vem zakaj, ampak mi je všeč
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:47:16
|
|
|
|
Volga
|
Mogoče Pluton?
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:49:49
|
|
|
|
rija
|
Meni je Noah zelo všeč....prav tako Elijah in Joshua....ampak nikoli jih ne bi dala svojemu otroku, ki bi se potem celo mladost matral z razlago, kako se izgovori....
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:53:46
|
|
|
|
nuala
|
Naj tvoj se malo razmisli in naredi seznam se kaksnih drugih imen. Ta so obupna.
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 7:57:35
|
|
|
|
lananai
|
Nobeno od teh. Pa naj tvoj partner poskusi raje najti ime, ki bo sicer tuje, ampak se bo vklopilo tudi v slovensko okolje oz. ne bo treba vsakemu razlagat, kako se izgovarja.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:26:16
|
|
|
|
end1
|
Zakaj pa bi moralo ime drugega otroka pasati k imenu prvega? ne razumem, niso to dve popolnoma drugi osebi! Noel je meni zelo lepo ime.
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:42:55
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 Zakaj pa bi moralo ime drugega otroka pasati k imenu prvega? ne razumem, niso to dve popolnoma drugi osebi! SEveda sta oba individuuma zase. Mi pa vseeno nekako ne paše, če bi bil en otrok Franček, drugi pa Tiffany. Ne vem no...Meni ne paše skupaj. So mi pa vsa našteta imena čisto mimo. AJa, pa razloži možu, da sta Noel in Noah tudi staromodna imena. Biblijska. Mars.... ta je pa tako ali tako brez konkurence, kar se tiče "mimo sekanja".
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:44:27
|
|
|
|
Dudica1
|
nobeno nebi dala svojemu otroku.Niso mi všeč
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Noel- všečno, pomeni pa Božič
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:50:44
|
|
|
|
Pat74
|
vse troje!
|
|
|
|
RE: Mars, Noel ali Noa(h)?? 22.1.2009 8:50:52
|
|
|
|
Felicita
|
Nobenega. Če že mogoče Noah, pa še to je komplicirano da bo otrok razlagu kako naj se napiše. Mars kot napisano - čokolada, planet, rimski bog, preveč odkrito polnopomenski. Noel - pomeni božič. a-a.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?