Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.4 14.4.2005 18:40:13
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
:hudicek:Lep pozdrav vsem ki ste nacele to temo 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa .Tudi sama imam skoraj tri leta starega sina pa ne vem kaj si boste mislile na to temo ,da bi zelo rada imela se eno malo stru ko a ker sem brez zaposlitve se zega zelo bojim kako bom ce bom :duda: :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: brez porodniake. kaj mi predlagate. 25.4 bom stara 29 let pa bi tja do 33-34 rada imela se eno malo strucko. VSEM PA ,KI STE IN IMATE ZA TO ZE ZBRANO KORAJZO ZELIM VELIKO SRECE:muca::muca::muca::muca: Lep pozdrav od Megy:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.4 14.4.2005 19:10:45
|
|
|
|
emaa
|
Meni se ne zdi nič narobe z željo po še enem otroku, ko boš čutila, da je čas za to dejansko nastopil bosta pa aktivno delala na tem, da bo Slovencev več:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.4 14.4.2005 20:22:09
|
|
|
|
girly
|
jst mam full hude probleme pri :hudicek:. trebuh me fuuuuuuull boli, pa drisko mam, slabo mi je, da o križu ne govorim. prvi dan morm bit kr v postli, na tabletah, termo blazini in bebe čaju (pomaga pri krčih).te čisto razumem stripna55. baje so pa na začetku :nosecka: enaki znaki kot pred M,samo da le-ta pač ne pride. držim :miska: da se bosta pokazali :modri:/:roza: vsem, ki je v ted in prihodnjih dneh ne čakamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.