|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.4
13.4.2005 20:05:30   
KMALU
Samo ve me se drzite po konci.. Moj dragi me gleda in sprasuje zakaj sem tako nervozna, ampak ne razume kaj prezivljam. Cakanje na M je najtezje zadnjih nekaj dni, preden naj bi se pojavila.
Berem, da so imele vse srecne nosecke preden so zanosile take znake kot za M pa so vseeno postale :nosecka: - torej, upanje se ostaja ceprav me spika nekaj in tisci...

A je med nami cakajocimi ze kaksna nova srecnica? Resnicno si zelim, da bi nam vsem uspelo in, da bi naslednje leto imeli polno malih :duda:
:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.4.2005 20:51:14   
ronni
Jaz tud čakam, da se bo javila katera ki ne čaka, pa nam bo povedala srečno novico :nosecka:!!!
Jaz sicer imam datum šele drugi teden, ampak sem toliko bolj v pričakovanju za Vas!!!
saška

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2005 21:03:32   
Nannn
jest pa zacenjam z dnevi O in pr nas se bo full dogajal:)- potem pa bomo videl kako bo upam da ne zalgedam spet :hudicek:..ce zanosimo bomo mele :duda: drugo leto rok ...saj jast sem si tako zracunala...no upam da kmalu zagledamo vse skupaj :modri::roza: vsem zelim iz srca

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2005 21:55:45   
pika74
jst pa ne čakam več, ker je glih dons pršla teta Francka:bravo::((:bravo::(( (ne vem, al nej se smejem al jokam:zmeden2:). Čez ene 4 tedne bom pa spet na trnih:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2005 22:00:04   
tinkamiška
O Pika:(, ja te čist razumem...upam, da te je zdej Franca zadnjič zahaklala:rozica:

Tinka

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2005 22:10:56   
pika74
Ma tinka:love: sej veš, jst pa M se mava tok rade, da ena brez druge ne morva:)-:)-:)-:)-:)- - večno zaljubljeni:)-:)-:)-

šalo na stran - tinkamiška, prihaja naša era - mesec maj bo naš:miska::miska::miska::miska:

fajn bot:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2005 7:21:35   
Bety
No, moje M še ni, pa sem prepričana, da bo prišla...maternica se je popolnoma približala vhodu, zadebeljen vrat ima in tudi odprta je...torej, prihaja zagotovo...joškice so začele malo boleti...vse po predpisih....in potem, hitim v Lj...ne čakam na Maj...
drugim pa želim veliko sreče in :modri::modri::modri:

:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2005 9:45:53   
girly
joj pika :(( .jst te prov razumem.sej upam, da bo pa naslednji mesec šla :hudicek: na dopust.

za vse ostale, ki jo še vedno ne čakamo pa držim :miska:, da je tud ne bo in smo že vse srečke:nosecka:. jst jo ne čakam v soboto al pa nedeljo, zaenkrat nimam še nobenih znakov, da bo prišla, tko da mam kr upanje.:)-

pa lep dan :kuza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2005 10:01:52   
lucika
jaz vas zapuscam. ne cakam vec, ker je prisla. sem se zbudila, kot bi me ponoci zaklali. no, tud pocutim se tako. tak ko mam pa zdaj tega poln kufer... verjetno pri vseh enkrat pride prelomnica, ko ti skor vseeno postane? bu?

sam z nevo se se tolazim, mi je enkrat maj slogala. pa sem si mislila, pa daaaaj, kkak naj do taktrat cakam. no, zdaj mam sam se maj v rokavu. malo upanje, je pa.

lp

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2005 10:05:19   
baguSka
Men ni skor vseen postal, ampak mi je res že čist vseen.
Glih zato se ne zadržujm več tok tuki med vami..:ups::ups:

Vsem vam pa želim da je nebi več dočakale in bi postale srečke..:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2005 10:28:50   
PiaM
Baguška, vso srečo ti želim, da čimprej ugledaš :modri::roza: tudi ti!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2005 10:33:09   
baguSka
Ja hvala PiaM - jst sm se res že čist prepustila kar bo
pa bo. Jst pravm da nam je vse usojen ob svojem času.;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2005 12:22:59   
Anais_Nin
Baguska: nikar ne obupaj! Verjetno je najbolje, da res pocakas, kar bo pa bo.
Vsaka vam cast, da tako iz meseca v mesec cakate da NE BO :hudicek: grdobe. Jaz sedaj poizkusam sele prvi mesec, cutim bolecine v trebuhu, verjetno bom na tirih vse dokler ne mine kaksen teden po menstruaciji! Ne vem, ali naj prej opravljam test ali ne, ponoci ne spim od vzemirjenja, iz stanovanja sem zacela metati odvecne stvari, pobrisala ves prah (in vceraj kihala zaradi prahu kot skrat!)....obcutek imam da sem noseca, srcno upam! :love::love:!!! Verjetno je bolje, da se posvetim se tistim par izpitom, ki jih imam na faksu, kajne?:zmeden::zmeden: - ko bi le obstajal en indikator vec pred menstruacijo, ki bi ti pokazal 9nebesa !!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2005 12:37:05   
buškica
tud pr men je dons prišla. gremo naprej

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2005 13:16:47   
VITA74
Joj joj nič kaj vesele novičke drage moje, pa tako sem mislila na nas vse....
Jaz svoje ne čakam še naslednji teden, kljub temu pa imam včeraj in danes malo rjavkastega izcedka :zmeden2: upam da ni kaj narobe.... znaki nosečnosti pa, vedno jih je preveč saj non stop mislim samo na to... :(
Upam da se čez vikend malo razvedrimo in bomo lahko nadaljevale naše boje. POgumno punce za naše :duda: :duda: :duda:
Lp :angel:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2005 13:38:11   
baguSka
Rjavkast izcedk :zmeden: Hmmm... zanimiu ;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.4.2005 13:39:25   
baguSka
Aja Anais_Nin sej nism obupala, sam ne da se mi več it tega vsak mesc, ker me je M še vsak mesc na konc razočarala. Brezveze se sekirat pa štet dneve, pa študirat o znakih...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.4.2005 14:01:39   
VITA74
Baguska, eni so mnenja da naj bi bila rahla krvavitev (beri rjavkast izcedek) znak vgnezditve oplojenega jajčeca :zmeden: :zmeden: :zmeden: UPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidl bomo pa čez dolgih 10 dni.......
Imaš pa tudi prav več razmišljamo o tem slabše je.... ODKLOP punce to bi rabile....
Lp :rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.4.2005 14:03:59   
lucika
jaz tudi vem da je brez veze. ko pa na koncu pogledam, pa delam tocno to. stejem dneve, iscem znake, se vsaj na tiho fuuul veselim. pol sem pa vedno tak razocarana. in se mi zdi, da mi pa res res cist nic v zivljenju ne gre. ok, rada posplosujem, to vem, se pa zarad tega nic boljs ne pocutim.

cakam na dan, ko se bo moje zmesano zivljenje spet sestavilo skupaj.

moj mozek in moja kuzika sta se edino, kar me veseli, ne glede na vse. vse ostalo ima svoje trenutke.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.4.2005 14:16:28   
baguSka
Pol se pa čimveč druži z njima in pozab na vse tegobe. Boš vidla da bojo tud tej črni dnevi izginl in bo vse
ostalo pršlo samo od sebe.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.4.2005 14:36:27   
emaa
jaz jo pa čakam, držte pesti, da pride točno jutri, ker mi premajhna zamuda lahko vse podre, ker morajo laparo in histero opravit do 15 dne v ciklusu in me lahko prazniki zafrknejo.
V vsakem primeru bom delala test v soboto, razen če ne pride, da sem lahko jezna, ker zamuja brez potrebe.
Punce jaz jo ČAKAM

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.4.2005 14:58:27   
PiaM
Pred par minutami sem pomislila na tebe, kaj je zdaj s tvojo :hudicek:...
Držim pesti za čimprej :duda: v vsakem primeru!:miska:
Lep pozdrav :rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.4.2005 15:57:18   
emaa
Stripna je boljš, če ne analiziraš, se pol samo slabše počutiš, jaz pač iz meseca v mesec čakam M in potem nisem razočaran, ko pride, če pa bi zagledala :modri: ali:roza: bi pa s stola padla, saj ne vem, če bi verjela

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.4.2005 17:19:28   
Anitka
Punce jaz jo pa čakam tam nekje 23.4., potem pa via morje in hopacupanje do nezavesti :)-:)-:)-:)-:)- :ups: kaj pa če šivi popokajo :)-:)-:)- ne ne, saj jih takrat več ne bo, bomo pa vsekako previdni :bravo::bravo::bravo:

Pika 74 bova majski, a ne?;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.4.2005 17:29:57   
pika74
Veš de:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.