|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
15.4.2009 12:24:55   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

Jutro vsem!!

Mi smo bili včeraj na nuahlni, bila je zmerjena 1,6, tveganje 1:9750. ... tako da je vse ok, pri 12 t 3 d smo veliki 7 cm,  je kolcal , plesal, kolo vozil .. vse živo user posted image user posted image .... imeli bomo pa fantka user posted image !!!!!!!!!!

lepo da je šlo vse uredu user posted image user posted image user posted image

opažam pa da bo litija pouna fantkou nama je tud napovedala fantka ampak je rekla da to ni 100% kao da je lahko tud punčka in da ma že tako močno razvito ž. splovilouser posted image

pa še neki iz katirga konca si če se mogoče poznava če seveda ni skrivnost user posted image user posted image

drugače me že 3 dan boli glava ponoči se zbujam na 1 uro in bom znorela sploh ne vem kaj me to daje a ma katera tud take probleme

današnji dan je prelep in upam da bo tko še naprej obožujem šončka in martinčkanje na sončkuuser posted image  user posted image

lep dan vsem in božite svoje pikice oz. zdej so že kr baby-ji user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
15.4.2009 12:46:31   
HelloKitty1
Ola Ninasiki,

sej je tut nam rekla da ni čist 100% sam da se ji pa močno zdi da je fantek... no pustimo se presenetiti, sicer pa samo da je vse ok , pa je vseeno kaj bo.. . Tudi jaz ne morm spat ponoči, sploh če sem vsa spočita, zdej sem spet v službi in bo verjetno malo drugače...
Drugače se pa poznava ja user posted image user posted image .

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.4.2009 12:53:26   
HelloKitty1
Ninasiki a mi je uspelo poslati zasebno sporočilo al sem kej zašuštrala...

Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.4.2009 15:39:14   
majakla
Seos sem že nazaj.

Na (3.) pregledu sem bila. Imam srečo, spet ni bilo moje G, je pa tudi ta bila zelo v redu.
Itak pa že sestra vse naredi.
Merili smo pritisk, ki je kot vedno pri njih povišan (doma pa OK), zato si ga moram še naprej vsak dan merit in zapisovat,
zmerila je maternico (nisem vedela, da se to tako čuti),
1 kg imam zraven še od roj. dnevov in praznikov (ni panike) in
poslušali smo user posted image  (ne mojega user posted image ), smo ga slišali v ozadju, ker je nekaj drugega bolj "ružilo" - je rekla, da se to moj bejbi tako zelo obrača in miga (Iiiiiiiii).
To je to!

ninasiki: jaz sem imela glavobole, no že bolj migrene 14 dni non-stop, sem že mislila, da se mi bo user posted image  zmešalo. Od prejšnjega torka pa ni glavobolov, ni slabosti - 100% preobrat. Baje je to normalno, če te glava boli, da zaradi povečane količine krvi. (danes sem 15t in 5dni).

Aja, zdravnica mi je rekla, da čez kak teden ali dva, pa bom otročička - gibe že čutila.
Komaj čakam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.4.2009 16:24:26   
malaMravljica
majakla, super za pregled. Midve sva tam tam in je pol zanimivo prebrat kaj se pri drugih dogaja.  Jaz sem imela pregled 6.4 in mi je rekel, da bom na drugem pregledu, ki ga imam 4.5 verjetno ze cutila gibe. Sedaj pa tako nestrpno cakam, prej sploh pomislila nisem, da bom kmalu gibe cutila. Se malo in bomo ze na sredini nosecnosti, gre hitro a?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.4.2009 18:01:13   
katrin***
čaw baw,

se še js malo oglasim, ker ne najdem časa, k so me tolk zaposlili v službi, da še zase ne vem več kje se me glava drži.
Drugače smo vsi o.k in v najlepšem redu. Danes sem prvič oblekla nosečniške hlače ala kavbojke in se tko fino fajn počutila v njih, da je blo res superca. Sicer so mi še vedno prav moje hlače, vendar ko sedim moram imeti odpet gumb, ker me preveč tišči. Tele so pa res fino - grem prec jutri še ene iskat user posted image user posted image .

uživejte na sončku pa se slišmo user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.4.2009 18:39:31   
ninasiki
čau punce današnji dan je biu odličen če seveda odštejem glavobol user posted image  user posted image  user posted image  smo se namartinčkaluser posted image user posted image  zdej pa večerjo skuhat da ne bova lačnauser posted image  drgač mam pa v pondelk pregled in komi čakam in jo bom kr uprašala za spol ker me je na NS razdražla k ni bla 100% in me zdej kr mal mika

aja a je katira bla že v (verjetno že) ljubljanski porodnišnici in kake izkušnje je imela in kako je tam z potrdilom

hellokitty1 a si dobila sporočilo da ne bo kej spet narobe izpadl user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.4.2009 20:04:58   
frrrr
ninasiki - js bla v lj porodnišnici. zelo zadovoljna. je pa verjetno odvisno na kateri oddelek te dajo, js sm imela res zeloo prijazne sestre, zdravnike,...

glavoboli mene tut mučijo zadnje 3 tedne. no, včeraj in danes je ok, prej pa skoraj vsak dan.
me pa muči še krvavenje iz nosu... 1-2x tedensko mi teče iz nosu kri... pa ne ustavi se tolk hitr. sicer sem krvodajalka in nazadnje sem darovala lani februarja. očitno se že preveč obnovila, zdaj se pa še v tolk večjih količinah tvori zaradi otročka. mah, bomo preživeli. mau je zoprno, ker me doleti povsod, v službi, trgovini, na obisku, v avtu,...

sicer pa se vsak dan bolje počutim. slabosti je manj, energije pa vedno več... jeeee

lepo noč in sladke sanje vam želim!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
15.4.2009 22:17:39   
HelloKitty1
Ninasiki sem dobila ZS.. nič narobe izpadlouser posted image user posted image , naslednji ponedeljek popoldan sem v Litiji... pa se lahko dobiva na kavici.. ti javim prej na ZS

Lepo mirno nočko polno spanca vsem user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.4.2009 22:49:36   
stuhica
O nove nosečkice dobrodošle vse skupaj!!!user posted image user posted image user posted image   Več nas je lepše nam bo tuki gor čvekat.

KARMEN b  za dopust ne bodi žalostna, tud mi ne gremo ampak res prav nikamor, še dobr da sme lani za okroglo leto svojga rosjtnega dne odšla za 10 dni v porto rico če ne bi še danes čepela doma. Naš je gostinc in poleti skupnega dopusta ( kljub temu da imajo njegovi eno hiško na Reki ) sploh nisva imela v teh 12 letih. Vedno sva hodila na dopust al junija al pa septembra tako da je za zjokat ja user posted image user posted image user posted image  to sm svoj čas še počela no zdaj pa ne več, ampak glede na to da sem zdaj spet slabotna nosečka pa mislim da nama z malim Alvinom  tako ostane le letna karta za bazen v Radovljici tako,  da to bo to.

Vidim da ste že vse skoraj dale skoz NS, jaz pa komi čakam ko jo imam drug teden  21.04.

GLavoboli- ja tud mene spraemljajo sicer ne čisto vsak dan, malo na preskoke, samo se pojavijo bolj ali manj zvečer in je prav kriza, ponavadi se namažem s tisto kitajsko kremo,  pa včasih neha, včasih je pa bolj nevzdržno.  No ja upam da hitro minejo, ker kot vem jih z Alvinom nisem nikol mela.

KG- sem shujšala za 5 kg, posvoje dobr ker sem itak bolj zavaljene sorteuser posted image user posted image  že od prej, tako da ja po drugi strani me bo pa diabetloginja spet napadla da nič ne jem. Hudiča kako naj ji dopovem, da dost pojem samo vse zbruham???? user posted image user posted image user posted image user posted image  

FRRRRR o a imate norice, prav nič ti jih ne zavidam , jih je imel naš mali lumpek  ko je bil star malo več kot leto in pol, jih je imel pa res ampak čist čist povsod, tud po lulčku, in od enih dveh treh se mu še dons poznajo brazgotinice, pa si jih niti ni praskal. No ja posvoje sem vesela da smo to dali že tako hitr skoz, bomo pa mogli še enkrat skozi to....

Katrin   ja meni so tud še čist prav moje hlače, sam kljub temu da sem ful shujšala  5 kg mi je trebušček ostal, zgubla sem rit, pa mal joškic pa  v noge sem bolj suha(res smešn) tako da trebuh mam isto k prej me pa tud mal tišči gumbek če sedim.

Ninasiki žal ne vem kako je s potrdili v Lju. por. ker nisem  bila tam, če bi rabila karkoli  za jesenice bi ti z veslejm povedala.

OBčutiti otročkovo gibanje no ja morda boste začutile tudi že prej kaj, jaz vem da sem Alvina začutila že  tm nekje na polovici 18 tedna, kot nekakšno žlobodranje, ki je bilo vsak dan lepše in lepše, sploh brcike pa so znale bit od mojega malega podnajemnika, takratnega fuzbalerja res zelo konkretne! user posted image user posted image

toliko za dons se še tipkamo!!!
lahko nočko

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.4.2009 9:35:10   
SONČEK LARA
Dobro jutro

pa je nov dan pred nami, pri nas v službi nič kaj luštno. Odpovedi že letijo...sam čakamo. Tale recesija, sam naslajajo se nad njo. Kr od včeri na dons je ves hudič v bajti, prej pa od nbenga niti besede. No že tko se zadost presekiram...se ne bom več (za danes)

V materinsko šolo ne greva tokrat, sva jo obiskovala leta 07, v LJ stari porodnišnici. Potrdilo pa baje velja kr nekaj let, seveda je treba prisotnost očeta pa plačat. Zakaj? Baje da s eplača tista občekca, pa kapa, pa ne vem kaj še k dobi da je lahko v porodni z vami.

Jaz osebno imam zelo dobre izkušnje z LJ porodnišnico. Edina stvar ki me je zmotila je bilo dojenje, saj mi noben po porodu ni pokazal ali povedal da naj prislonim otročka, in sva oba zelenca tam kaj pa sedaj, se spomnim da sem mojega spraševala, a jo morm dat na joško al ne...on je bil še bolj zelen kot jaz. No ja sej pol na oddelku je blo pa super...res da je bil tisti dan porodni blok totalno zaseden, sem čakala več kot eno uro na porodno sobo s popadki na hodniku...kar je blo očitno sam fajn, saj sem s tem ko sem hodila med popadki gor in dol, kr velik pripomogla k hitrejšemu porodu.

Kilogramčki pa kr rastejo, pa se ne obremenjujem preveč, ker gre še vsaka kila potem dol z vsaj malo truda.

No včeraj sem začutila prve mehurčke, brcike...fenomenalno...sicer niso tok pogoste..tko da vsako minuto nestrpno čakam, kdaj me bo otroček pozdravil.

Prijeten dan vsem puncam

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
16.4.2009 9:55:22   
najčka
Dobro jutro tzdi iz moje strani. No včeraj sem bila na NS in baje je vse ok, tako da zdaj malo lažje diham. Čeprav pa mi tudi dva mioma ki jih imam na maternici kar dost rasteta, imam enega 3cm in enega 5cm, pa je rekla tam da me verjetno tudi zato tako boli v spodnjem delu trebuha. No čuvajte se!!

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
16.4.2009 10:26:55   
frrrr
stuhica - ja norice ima mali. bošček mali je. men se tolk smili, pa tolk smo jih čakali. sem v prvi nosečnosti imela cimro v porodnišnici, katere prvi otroček je ravno takrat dobil norice in ji ni smel prit na obisk. imam še zdaj solzne oči, ko se spomnem kolk je jokal po telefonu in ona z njim. no, tega sem se bala in smo se jih kr razveselili.

prišla sem vam samo zaželet lep dan... izkoristite sonček še namesto mene... pa pobožajte svoje trebuščke!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.4.2009 10:42:09   
stuhica
ohohoj,

pozdravljene sonosečke,

dane smorm rečt da sem prav vesela pa včeri tud ker je bil prvi dan da sem bruhala le zjutri, potem pa nič več...user posted image user posted image user posted image  tako da upam da se bo še tole kaj kmalu nehalo, pa da se bo moj cuker dobro uravnaval da mi ne bo treba na inzulin. Včeri sem bla prav jezna na moža, ker sva se mal prepriala no sej pol je pa moj cuker tud gor zlezel, tako da moram res vse vzet čimbolj na easyyyyy brez obremenjevanja ker vse vpliva name.

Lep dan vam želim, upam da ne bo kakih kapljic danes in da bo lep da ostal še naprej.

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.4.2009 10:48:35   
emaa
NInasiki, jaz sem rodila v Lj porodnišnici, pred odhodom domov je za staro porodnišnico babiška šola, kjer se pač plača prisotnost pri porodu, mi sicer noben ni nič rekel, ampak jo je šel plačat, pa je blo. 
Bogi frr, mi smo od nalezljivih bolezni imeli slinavko in rotavirus (seveda oba hkrati). In to pred vrtcem. Kar seveda stvar poslabša je, da je David črevesni bolnik in je že tako dovzeten za driske, ki pri njem pripeljejo še do resnejših posledic kot pri večini otrok, saj mu začnejo manjkati vitamini in minerali. In je tudi z drisko v vrtcu, ker pri njem to ni bolezensko stanje, ampak normalno (pri drugih otrocih je to driska, pri njem malo mehkejše blato, tako pač je). Kadar ima boezensko drisko, je pa doma, kar je na srečo redko, čeprav ima oslabljen imunski sistem zaradi svoje boleztni, je bil od novembra v povprečju po 3 dni na mesec odsoten iz vrtca. V večini zaardi malo vročine ali driske.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.4.2009 12:27:18   
majakla
user posted image  user posted image  user posted image  Komaj čakam vikend user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
16.4.2009 12:50:00   
katrin***
Ojla,

čim hitreje pozdravte vse noričke in podobne zadevce, da boste potem lahko uživali. Mene to še vse čaka user posted image .
Kar se hlač tiče sem se včeraj z user posted image  tako razvadila, da jih sploh ne zamenjam več za svoje, ker se res bolje počutimuser posted image . Se mi je pa šele sedaj začel trebušček malo poznati. Smo bili v nedeljo na sprehodu z mojimi starši in mojim pa mi potem moj reče a veš, da mal se ti pa že pozna.user posted image  Sej ne da sm ga dva dni prej spraševala, če se že kej pozna pa je zatrjeval da ne še. user posted image

Komaj čakam, da bo ura 15 da gremo domov na sončka in kej po nakupih, da si malo glavo razbistrim, ker je že dva dni norišnica tuki v službi, ampak se umirja hvala bogu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživejte na sončku

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
16.4.2009 12:55:18   
Aniiita
Pozdravljene soonosečke user posted image tudi z moje strani in dobrodošle nove user posted image

Ste se kar veliko natipkale. user posted image

Jaz sem ta teden za novimi mordci letala in dobila dva v H&M ful poceni (10 in 5 evrov), tako da bom sedaj imela tudi s tem vsaj za nekaj časa mir. Sem pa mogla na koncu eno številko večje kupit- sem najprej vzela samo večjo košarico za it merit, pol pa še dobro, da je bla kolegica z mano, da je šibala po večje..če mi ni ene 20 mordcov tja noter znosila user posted image Nom pol mi je postalo jasno, zakaj so me zdajšnji tako tiščali (sem imela odtis cele čipke na koži zvečer user posted image ).

Zdej bo treba samo še kakšne hlače. Ena kolegica, ki je sicer Septembrka, mi je pa kar podarila ene 10 majčk in sem tako večinoma preskrbljena (bom rabila mogoče samo še kakšno ..alpa nič). Sem bila tolk vesela, ej, user posted image user posted image

Drugače se pa fajn počutim večinoma..utrudim se hitro..pa mozojčki vztrajno nastajajo..ma greuser posted image

Zdej pa šibam na en sprehod, dokler še ni dežja.. Pozdravček user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.4.2009 13:29:31   
Februarka08
Dan.

Meni je pa spet skoz po malem slabouser posted image pa prebava me spet zajebavauser posted image pa trebuh me boliuser posted image eh, samo jamramuser posted image saj bo bolje,  a neuser posted image user posted image Mal sem slabe volje, ampak saj bo tudi to minilo... sem ravno klicala G za izvide tokse pa so hvala bogu okuser posted image
Vsem user posted image za dobro opravljene preglede. Moj je 1. na vrsti šele začetek maja. Uf, še kar nekaj časa. No, važno da vsaj kobacanje poslušam na AS in sem takoj pomirjena. Komaj čakam na brcikeuser posted image

Evo, tu sta pa 2 slikici mojega bušija danes zjutraj, sem pa v začetku 15. tedna (14t 1d)user posted image Pozdravček!!!

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.4.2009 14:58:35   
majakla
HB da je ura že 15. Gremo domov.
Tak sem zaspana, da se že kar vidim v postelji.

Veste kaj se mi lušta?, še vam malo luštov naredim?:

[/link]    [link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.radiimamomleko.com/imagelib/source/giz_brosura/sladoled.jpg&imgrefurl=http://www.radiimamomleko.com/30&h=483&w=722&sz=84&tbnid=XE7xzldxX9qkKM::&tbnh=94&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dsladoled&usg=__HrS7_BHhfBY8N25D7JIQkU9TPIw=&ei=JSvnScuoI5uFsAbW_MGZBw&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image]

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.4.2009 15:00:06   
majakla
Eh, sem želela slikice prilepit, pa ne znam!

Pač, zamislite si sladoled user posted image .

Pa - pa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.4.2009 16:04:32   
malaMravljica
jaz sem pa ravnokar eno porcijo sladoleda. Pa bi ga se, sam kaj ko se ne sme pretiravati user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.4.2009 17:22:35   
lenika83
Ojla!
NS je za mano. Izmerili so mi  1,7 mm, verjetnost za DS pa je približno 1:5000, nosna kost je vidna, utrip je 158, hrbtenica tudi vidna, na rokah je po 5 prstov, srček se lepo vidi, želodček tudi... Skratka vse izgleda ok. Spola pa mi ni hotel niti pogledati, ker pravi, da je pri napovedovanju pred 16. tednom preveliko tveganje, da se zmoti in rajši niti ne pogleda. Malo mi je sicer žal, ampak sem pa zelo vesela, da je vse ok. Sicer sem pa skoraj bolj vesela da mi nič ne pove, kot pa da bi mi narobe povedal. Ker po moje se potem že malo navadiš na spol in je kar šok, če ti naslednjič rečejo, da pa ni to.

Sladoled... Ravno sem si danes nekega kupila v Hoferju in mislim, da moram kar probati, če je dober user posted image

Hlače tudi mene že tiščijo v pasu, samo ne bi rada že zdaj začela nositi nosečniških. Bom pa pogledala, če kje najdem kake z elastiko v pasu. Sicer pa si jih itak lahko odprem, ko sedim v službi, drugače me pa niti ne tiščijo. Razen proti večeru, takrat pa pride v poštev trenirka, pa kupila sem že ene hlače z elastiko, ker ni variante, da v kakih kavbojkah sedim več kot 5 minut.

Vidim, da mi niti slučajno ne uspe napisat samo nekaj malegauser posted image

Aha, da ne pozabim, glede na to, da smo z ns že večinoma konec, bi verjetno lahko dale datume ven iz seznama, če se strinjate. Predlagam pa, da bi mogoče dodale spol, če želite.

Zdaj pa bo dovolj, grem po sladoled.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.4.2009 19:13:50   
ninasiki
čau punce
evo današnji dan je biu prečudovit vidm da je v igri sladoled ja tus jst sm si ga kupla pa jagode in bo pol mal kasnej za pred TV lepo pasu user posted image  user posted image

kar se tiče hlač ja lahko sam še trenerke nosm pa pajkice tko da bo treba mal v shoping user posted image user posted image  pa kaka majčka bo tud ponesreč not v košaro padlauser posted image user posted image

za brisanje datumou od NS mi je vseeno kokr se boste odločile sm za

februarka08 tud jst mam  toxo sm bla fuuuul zasikirana da ni kej  hudgauser posted image  sam sm jo že prej fasala tko da je blo sve ok in je G. rekla da ni nobenga rizika za kako prenašanje vidm pa da maš že lepga bušija je tak k moj sam da je mena mal več skupi user posted image user posted image  

nč letim še mal v pred hiško pa se še tipkamo zvečer

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.4.2009 19:19:32   
frrrr
emaa, Jaša je prvo leto vrtca imel calici virus, rota virus in adeno virus. pri prvih dveh sva bila po nekaj dni na infekcijski kliniki, adeno je pa dobro prenesel, ga je pa napadel prvi dan smučarije in smo bili ves teden v hiši.user posted image

lenika83 - super za lepe rezultate na ns!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?