lenika83
|
Ojla! NS je za mano. Izmerili so mi 1,7 mm, verjetnost za DS pa je približno 1:5000, nosna kost je vidna, utrip je 158, hrbtenica tudi vidna, na rokah je po 5 prstov, srček se lepo vidi, želodček tudi... Skratka vse izgleda ok. Spola pa mi ni hotel niti pogledati, ker pravi, da je pri napovedovanju pred 16. tednom preveliko tveganje, da se zmoti in rajši niti ne pogleda. Malo mi je sicer žal, ampak sem pa zelo vesela, da je vse ok. Sicer sem pa skoraj bolj vesela da mi nič ne pove, kot pa da bi mi narobe povedal. Ker po moje se potem že malo navadiš na spol in je kar šok, če ti naslednjič rečejo, da pa ni to. Sladoled... Ravno sem si danes nekega kupila v Hoferju in mislim, da moram kar probati, če je dober Hlače tudi mene že tiščijo v pasu, samo ne bi rada že zdaj začela nositi nosečniških. Bom pa pogledala, če kje najdem kake z elastiko v pasu. Sicer pa si jih itak lahko odprem, ko sedim v službi, drugače me pa niti ne tiščijo. Razen proti večeru, takrat pa pride v poštev trenirka, pa kupila sem že ene hlače z elastiko, ker ni variante, da v kakih kavbojkah sedim več kot 5 minut. Vidim, da mi niti slučajno ne uspe napisat samo nekaj malega Aha, da ne pozabim, glede na to, da smo z ns že večinoma konec, bi verjetno lahko dale datume ven iz seznama, če se strinjate. Predlagam pa, da bi mogoče dodale spol, če želite. Zdaj pa bo dovolj, grem po sladoled.
|