Nončika -> RE: Oktobrke 2009 (15.4.2009 9:32:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA Dobro jutro najprej odgovor Nončiki tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti nuhalno 2,4mm in tveganje kar 1:505 in sem mogla še isti dan na krvne preiskave DHT, tam se mi je tveganje zmanjšalo na 1:3500. Pa takrat še niso gledali vsi nosne kosti, to je bilo leta 2007. Sedaj v drugo sem imela izmerjeno NS zopet 2,00mm in tveganje 1:4734 pa me G ni poslal naprej na krvne preiskave, ker četudi bi mi tveganje zmanjšalo, ne bi prišla pod mejo 1:300, kjer je meja za Amnio. jaz osebno sem bila iz strani Pušenjaka pomirjena kar se mojega primera tiče, ker sem spet ztagnala paniko da je 2,00 spet kar velika nuhalna... v katerem tednu si točno delala nuhalno? ker je kar veliko pomembno od starosti otročka, saj z starostjo nuhalna raste. Zelo pomemebno je da je vidna nosna kost. Svetujem ti, da ne prebiraš preveč, in se res ne obrememnjuješ, jaz sem se v prvi nosečnosti preveč in je bila vse drugo kot lepa in prijetna nosečnost. Zato se v tej rundi ne dam, sicer priznam pomislim na vse možne zaplete in mislim da ni mamice ki ne bi kdaj pa kdaj pomislila na kaj slebega in bila v skrbeh. No mi smo noseči 16t in par dni (ne vem natančno) in brcik od nkoder, sem kr panična kak dan in res komaj čakam da začutim otročka ker bom tako bolj pomirjena. sedaj sem tako nestrpna in pregled ki ga imam šele 5.5. se mi zdi neznosno daleč. Uživajte današnji dan, jaz "uživam" v službi kjer izvajajo nad nami velik pritisk in hodim z odporom v službo, kar zandnjih šest let nikoli nisem. In je kr psihičen napor tole...bi najraje šla do konca na bolniško, sam bolniške se pa tudi ne dobi kar tako, pa še preverjajo najbrž če si res doma. Ima katera izkušnje, ki je bila v nosečnosti na bolniški, da so jo kaj preverjali? nič šibam delat čao sonček lara, hvala ti za tale odgovor. NS mi je delala po M 11t 2d, baje pa je naše detece večje in je velikost za 12t 4d. torej 13t. danes sem šla na DHT, čeprav je rekla, da ni obvezno in je pač moja odločitev. nosna kost je bila vidna. sicer se je full morala potrudit in čakat, da naš malček pač dozvoli se obrniti in pokazati svoj obrazek. pa je vseeno uspelo. ne dam se. malce sem živčna in bo vse počasi ok.
|
|
|
|