malaMravljica -> RE: Oktobrke 2009 (14.4.2009 10:42:14)
|
Da se vam se jaz ponovno javim, cez praznike je bilo tako lepo vreme in sva izkoristila cas, da sva bila skupaj in na soncku, pa veliko lenarjenja je bilo. Glede folne je meni moj g rekel naj jo jemljem kar do konca in jo tudi bom. Glede modrckov, Ninasiki, ves da sem prebrala v eni knjigi, da od 15 tedna naprej je pametno nositi modrcek, tudi ce ga prej nisi, ker imas boljso oporo in da ti prsi ostanejo lepe tudi po porodu. Jaz sem enega novega ze kupila, od Skiny je bil nekaj pod 15 eur, to se pa splaca vzet, ali se motim? Glede materinske sole se moram jaz pozanimat, verjetno bom kar kmalu zacela s pripravami na dojenckam, pri nas gre to baje od 5 meseca naprej in je zdruzeno malo z gimnastiko, tako malo vsega pomesanega skupaj, pa se babico si ze izberem lahko, tako so mi rekle punce, se morem se pozanimat. Bom pa v to sla, da spoznam se druge bodoce vozickarce v oktobru. Sicer pa sem sedaj v pricakovanju prvih brc od mojega podnajemnika, na zadnjem pregledu mi je rekel, da zacetek maja enkrat naj bi se pojavile in sedaj sem vsa v pricakovanju. Februarka, cist sem prepozna s cestitko, pa upam,da je bilo lepo in si se najedla sladkarij za rojstni dan. Ce se lahko pa ti sedaj zelim vse najboljse Lp
|
|
|
|