|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
26.3.2009 10:24:50   
najčka
Aja pa še PDP 25.oktober.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.3.2009 10:37:54   
malaMravljica
Jutro vsem.

Punce, danes sem noseca tocno 13t 0d, jutri se zacne 14. teden.

Katrin*** ta tvoja dieta se slisi naravnost fantasticno user posted image user posted image  ta del mi je vsec

potem ogljikovi hidrati (npr. zelenjavna pica in ne una navadna s šunko, pa kšna tortica tisti dan, čokolada in sladoled obvezna) in potem se to ponavlja.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.3.2009 12:37:52   
katrin***
Ja malaMravljica takle mamo.user posted image user posted image user posted image

A ve ktera kšn dobr recept kako narediti, da te križ ne boli in tišči kar naprej?

lep pozdrav iz sončkastega Grosupljauser posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.3.2009 12:39:48   
malaMravljica
Katrin, malo telovadbe, miganja in bo boljse.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.3.2009 13:13:01   
Februarka08
Ojla, punce.

Jaz sem dala ravno kuhat kosilo, zdaj sem si pa že drugo delo našlauser posted image itak ne morm bit pri miru, čeprav bi se blo boljš mal dol uležt, ker me nekaj štoka spodaj v trebuhuuser posted image joj, komaj čakam NS pa se mi takooooooooooo vlečeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Grem kaj pametnega narest, potem vas pa pridem še kaj pogledatuser posted image
Uživajte v tem lepem sončkuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.3.2009 13:23:10   
majakla
Pozdravljene.

Vreme pa je res lepo - glede na to, da je še zjutraj snežilo.

Popoldan imam NS in že cel dan le na to študiram.
Vam javim, kako je bilo, če ne zvečer, pa takoj zjutraj.

Pa, pa.  ;o)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.3.2009 15:45:29   
metka_zone
Živjo!
Včeraj sem bila na NS in rezultat je bil 1:17560 oz. 1,7,  velik je 6,7 za 12,2 tedna, tako da smo zelo veseli user posted image ...Sem ga pa polomila, ker sem vzela tamalga s seboj in ga je moj moral še pred pregledom ven nesti, ker se je drl in jokal, tako da revež ni mogel biti prisoten pri samem pregledu.Mu je pa dala cd, na katerem so slike in kratek filmček in to brezplačno user posted image  in moj je bil zelo srečen, da ima vsaj to.Baje,da daje te cd-je brezplačno, tako mi je rekla in gor dobite slikice in 10s filmček 4D izvedbe...

Lepo se imejte!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.3.2009 20:37:40   
katrin***
Ola,

ja sej vem da moraš migat pa je bolš, ampak očitno še vedno premalo. Sej se bom čez 14 dni vpisala na telovadbo za nosečnice, ker še nism dopolnila 12tuser posted image  pa ne bi rada, da je pol kej narobe zaradi tega. Tko da bom še mal potrpela, da bo vse o.k, da gre NS čez z dobrimi rezultati, pa bom lažje dihala. Ja, in spala upam da.

Uživejte user posted image user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.3.2009 21:03:35   
metka_zone
Vidim, da se pogovarjate o telovadbi...jaz svojo tazadnjo komaj iz postelje spravim, da bi še telovadila user posted image ...Tiste, ki že imate otroke, to vprašanje je za vas. Je možno, da čutim da se mi tamal premika ali se mi samo zdi, ker je tako zgodaj? Mi deluje isto kot pri taprvem le da je to čisto prezgodaj...Izgleda pa kot nekakšno žgečkanje in ne kot taprave brce...user posted image . Vem, da se neumno sliši, ampak meni je hecno tole.

Lp

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.3.2009 21:22:43   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Vidim, da se pogovarjate o telovadbi...jaz svojo tazadnjo komaj iz postelje spravim, da bi še telovadila user posted image ...Tiste, ki že imate otroke, to vprašanje je za vas. Je možno, da čutim da se mi tamal premika ali se mi samo zdi, ker je tako zgodaj? Mi deluje isto kot pri taprvem le da je to čisto prezgodaj...Izgleda pa kot nekakšno žgečkanje in ne kot taprave brce...user posted image . Vem, da se neumno sliši, ampak meni je hecno tole.

Lp

To tud mene zanima.....ker se mi enako dogaja....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.3.2009 21:41:48   
Anonimen
Živjo punce samo na hitro, na NS j vse OK. Zdaj pa grem ajat sem utrujena da joj.

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
27.3.2009 7:16:42   
Crystall
Dobro jutro!

Po dolgem času se vam mal oglašam. Ogromno delam, prišla je pomlad in moji učenci imajo ogromno energije user posted image  Tako, da smo res pridni! Utrujenost je še vedno prisotna user posted image , upam, da bom kmalu imela en kup energije.

ČESTITKE vsem novim nosečkam.

EN VELIK OBJEM vsem, ki so izgubili svoje user posted image . Držim pesti, da kmalu zagledate pozitiven test in da bo nosečnost minila brez vseh zapletov. user posted image user posted image user posted image

Želim vam en čudovit sončen dan user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
27.3.2009 8:43:17   
Februarka08
Jutro.

Moja prebava je v totalnem *****user posted image ne vem več kaj naj pojem, če naj sploh še kajuser posted image eh... vem, da so krivi teli tableti folna, samo kaj naj naredimuser posted image ko bo 1. tromesečje mimo jih bom nehala jemat, upam da bo potem kaj bolje...user posted image

Vas pridem še kaj pogledat, lep danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
27.3.2009 9:43:52   
majakla
Pa je že petek! Juhu! user posted image

Včeraj zvečer sem bila na NS, vse je OK. In se mi zdaj kar user posted image .
Poslušali smo srček, premerili smo se in tudi ugotovili (90%), da čakamo pubeca.
Velik je že 6,75 cm kar odgovoarja 13 t in točno danes je polnih 13 t od prvega dne ZM.
Seveda smo morala za pol urce na sprehod, da se je naš otrok obrnil na hrbet.

Vse, ki še niste bile na NS ali UZ, NE lulajte prej, ker se ob polnem mehuru boljše vidi!

Aja, imam še eno vprašanje, sem pozabila vprašat,
KAJ LAHKO PRENEHAM JEMATI Tifol???

Lp, Maja  ;o)

Neposredna povezava do sporočila: 1789
27.3.2009 9:44:19   
Anonimen
No punce evo danes mam pa več energije, da kaj napišem o NS. Včeraj sem samo padla v posteljo. Stari smo 11t 6d, veliki 5,42 cm ( smo malo manjši ), NS 1,3 , tveganje 1 : 4800 ( ne vem me ni doma zdele točno št. ne vem na pamet ). Vse ok, smo videli trebušno prepono, hrbet, rokice , vse prstke ( nam je še pomahal ), želodček, res dober pregled sva bila skoraj 1h notri. Tako, da sem zelo zadovoljna z dr. Savo Rant.
No pa še eno novico imam : v službi me bojo zaposlili tako, da porodniška ne bo problem. Pravijo, da no pogoja, da me odpustijov nosečnosti :) Sem res prav vesela. Zdaj se pa prav lahko malo sprostim.

Neposredna povezava do sporočila: 1790
27.3.2009 9:47:22   
Anonimen
Aja pa še to : verjetno bo punčka in srček je bil 162..jupii

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
27.3.2009 9:53:13   
metka_zone
pravoda: iskrene čestitke user posted image  tako glede službe in tudi glede otroka!!!!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
27.3.2009 9:54:22   
Anonimen
Hvala, res ful mi pomeni tole s službo. Kar en kamen se mi je odvalil.

Neposredna povezava do sporočila: 1793
27.3.2009 10:28:06   
majakla
Še nekaj sem pozabila: za tiste, ki znate s seznamom:
naslednji pregled (3.) imam 15. aprila.

Pa prosim, katera ve, javi za Tifol - že neham?

Pa - pa  ;o)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
27.3.2009 10:46:45   
emaa
Majakla  ja tifol lahko nehaš jemat

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.3.2009 14:24:30   
mateja8
Ojla user posted image ,

glede tega, da otroka čutite tako kmalu bi rekla tole. Jaz sem svojo G. vprašala če je možno, da ga že čutim, pa je rekla, da žal ne. Otrok je še premajhen, da bi ga čutila, to kar pa čutimo včasih občutijo tudi ženske ki niso noseče. Je rekla, da je to samo živčni sistem pod kožo.

Drugače pa vam sporočam da se v 12. tednu še kar borim s slabostjo, na žalost pa tudi z visokim pritiskom. V ponedeljek grem v LJ v ambulanto za patološke nosečnosti in moram rečt, da me je kar mal strah.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
27.3.2009 15:50:04   
metka_zone
meni pa ni povedala za spol...pa tako me je zanimalo....bom morala še malo počakati user posted image ...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
27.3.2009 20:43:54   
rozilu
Ojla punce,

ve že z NS, jaz pa šele s prvega pregleda... Je pa bilo vse OK, srček lepo bil, najprej nam je lepo mahal (z rokicami in nogicami), tudi prstke je pokazal user posted image . Potem je pa kar hitro zaspal.

Noseča sem točno od dneva kot sem predvidevala danes 10t1d), torej imam tudi rok na predvideni dan (22.10). Fanta sem kar vzela s sabo na UZ, čeprav se je G najprej nekaj upirala, samo sem vesela, da je tudi on videl najino bitjece user posted image

Tako da sem prav vesela in komaj čakam NS 10.4. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1798
28.3.2009 8:51:17   
metka_zone
Jutro, nosečke!

Danes je bolj klaveren dan, vsaj pri nas in upam, da še ne bo deževalo,ker imam še nekaj opravil zunaj. Bom pa znorela, ker me spodnji del trebuha čedalje bolj boli, pa še tamalga moram kar naprej nositi in se igrati z njim, tako da sem včeraj mislila, da bom kar splavila user posted image ...Res ne vem, če je to normalno, da me tako boli,še moj dragi je zaskrbljen. Včeraj mi je celo vrt pomagal urediti, ker enostavno nisem mogla več, kar seveda ni v njegovi navadi...Ne vem, bo v torek vprašala mojo G, ker imam pregled, pa bomo videli kaj je narobe...

LP

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
28.3.2009 9:35:03   
Anonimen
Živjo punce...Metka_zone poiskusi malo bolj počivati. Verjamem, da je ob enem junaku doma verjetno to težje. Nejbolje pa, da se pogovoriš ko boš šla na pregled. Da boš vedela pri čem si.
Jaz sem pa ravno pospravila po stanovanju. Pri nas je tudi bolj klavarno vreme, pa še piha user posted image Počutim se kar OK, vendar skozi čutim eno kepo v želodcu. Sicer ne tako hudo kot je bilo 7,8,9 t. ampak še vedno ni prijetno. Imam občutek, da me bo to kar skozi spremljalo.
In a kaj rasejo vaši trebuščki ? Jaz sem danes gledala in prav res je malo bolj okrogel ratal spodaj. Sem se danes po dolgem času s tehtala...sem mislila da sem pridelala kakšno kg, pa sem še kr na 54 kg. Ampak mislim da bo zdaj šlo pa gor. A si ve kaj merite obseg trebuha in kje ?

Iščem si kakšno telovadbo na dvd-ju pa ne najdem. Se totalno vso knodicijo zgubila v tehle 3m. A pozna katera kaj pametnega.

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?