|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
5.2.2009 11:19:52   
KatMat
za splosnega zd. v kamniku je pa tko...ni vazn katerega si bos izbrala,cakalne vrste so obupne!!!jaz mam dr. rebolj  ...je pa urgentni zd tud... in mi je se najbolj ker pri njemu ni narocanja ampak sam prides ko je v ambulanti,no ja vcas ti pobegne na teren pa pred nosom...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.2.2009 11:21:23   
KatMat
bella,

zivela sem na zupancicevi v kam.,to je tam zravn zelezniske postaje.

drgac sem pa iz cerknice

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.2.2009 11:22:32   
bella106
obelix-glede na to da si živela v kamniku, potem veš kako je s splošnimi zdravniki? a mogoče kakšnega priporočaš (to sprašujem zame in za mojega)?

pa če ve katera če prijaviš stalno bivališče kako je s temi dohtarji oz. zdravstvenimi domovi - a te morajo sprejet?

Danes je pa čisto bogo zamorjeno vreme user posted image  (vsaj tu v Lj) -upam na čimprejšnji sonček!

lp

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.2.2009 11:26:31   
bella106
katmat- a če pridem v zd povprašat za splošnega zdravnika me bodo sprejeli?
glede na to da prihajaš iz Cerknice potem sva pa skoraj iz istega konca - jst pa prihajam iz loške doline. user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.2.2009 11:26:37   
KatMat
ti  lahko zivis v kopru,ce ti hoces  os. zd. v kamniku si ga lahko izberes.

pac moras tja pa pogledat ce je kaksen se na razpolago in podpises en listek oni pa posljejo zahtevo po datoteki.glede ginekologa ti pa zelim velik srece ker jaz sem preklicala domzale kamnik....noben ne uzame ker je prenatrpano

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.2.2009 11:27:11   
KatMat
ooo bella to je super!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.2.2009 11:37:53   
pokica_
FLASK_A, ja ja 4€ en body. Sj v BC so še pa dražji, po 5-6€ sem gledala prejšnjič. Pa v pikapolonici imajo trenutno full lepše. Sem že imela rozane v rokah, z takimi lepimi rožcami pa dala kr nazaj, kaj pa če bo pobčekuser posted image user posted image . Moram počakat do drugega tedna v petek 13. na 4d uz. Pol bo pa menda res ziher! Upamuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.2.2009 11:50:50   
petrazg
Dan!

Kolk pridno že nakupujete za bejbije... user posted image user posted image user posted image Ste pa prave zapravljivke, takšna kot sem bila jaz v 1 nosečnosti user posted image ... mi pa vedno bolj lušte delate s tem... Joj , ko je pa tolk fajn kupovat take micane stvari , a ne? user posted image

Samo eno vprašanje - tiste, ki ste že mamice.. a te majčke na preklop so se vam obnesle? Ker jst sem jih v prvi nosečnosti kar nekaj dobila, pa sem se jih potem full izogibala... Mislite te z vrvicami ob strani, ali tiste z gumbki?

Grem za kosilo še malo pripravit... sem kupila lignje, zraven pa krompirček in solata... njami, se mi že cedijo sline...

Aja, dons imamo 3d pri Strahovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.2.2009 11:58:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Samo eno vprašanje - tiste, ki ste že mamice.. a te majčke na preklop so se vam obnesle? Ker jst sem jih v prvi nosečnosti kar nekaj dobila, pa sem se jih potem full izogibala... Mislite te z vrvicami ob strani, ali tiste z gumbki?

meni so totalno nepraktične....sem jih tudi nekaj dobila v dar, pa jih nisem prav pogosto uporabljala...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.2.2009 11:58:39   
Lalica1
petra zg: jaz sem imela te tetra majčke s trakci izposojene in se mi zdijo kar fajn. Bi si jih kar rada kupila, vendar vem, da jih takrat ni bilo naprodaj (še v tosamini trgovini jih ni bilo). A mogoče katera ve, kje se jih da dobiti? Drugače pa ja, se mi zdijo kar fajn. Je čisti bombaž in precej zlahka jih oblečeš. Vem pa, da jih nisem uporabljala zelo dolgo, ker so bile res majčkene.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.2.2009 12:02:44   
Dudica1
ne te majčke so pa men totalno nepraktične,vse zleze ven in ...nisem jih uporabljala je boljše body na preklop pa se tud zlahka obleče.Ne jaz se jih izogibamuser posted image .

LALICA majo pa jih v baby centru pa zadnjič v interšparu sm jih vidla,če jih boš mela

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.2.2009 12:17:04   
Obelix
bella106, jaz sem prej hodila k zdravnici Pfaifar Križnič in je brez problema vzela tudi možeka, čeprav ni bil prijavljen v kamniku - sem malo težila, pa je šlo user posted image . Zdravnikov na splošno ne poznam preveč dobro, ker mi jih na srečo ni potrebno pogosto obiskovati. Slabo izkušnjo sem imela samo z zdravnico Radonjić Logar - zelo zelo neprijazna in mislim, da ona še jemlje nove paciente user posted image . Ginekologa pa imam še vedno v zdravstvenem domu, ker sem ful zadovoljna. Za kavico se zmenimo takoj, ko bo vreme bolj prijazno. Že ful dolgo časa nisem bila v kavarni v mestu, pa mi je bilo včasih fino tam posedati.

Tetra majčke s trakci so bile tudi meni ful nepraktične in jih nisem uporabljala. Bodi na preklop pa kakšna majčka, ki ima gumbe zadaj čez cel hrbet ali pa tanka jopica. To je za sobno temperaturo čisto dovolj. Prodajali so jih mislim da v BC in Arielu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.2.2009 12:39:28   
KatMat
obelix,

jest mam pa brata na vrhniki...pa njegova tud pricakuje,je user posted image aprilcica

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.2.2009 12:41:20   
andrejka
Hej punce.
Za tiste, ki iščete bodije na preklop, sem jih glih učeri vidla v Leclercu (z dolgimi in kratkimi rokavčki) po dva kosa skupi za prb. 4 eure. So pa res tok cortkani. Če bi mela kej dnarja na kartici se jim sigurno ne bi mogla upret.
Kaj pa pravite na sterilizator stekleničk- je boljši električni ali mikrovalovni od tommee tippee?

LP, A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.2.2009 12:50:53   
KatMat
joj kok je grozno vreme!!!

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.2.2009 13:04:19   
Obelix
KatMat to bomo lahko kofetkali in na Vrhniki in v Kamniku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.2.2009 13:07:51   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

KatMat to bomo lahko kofetkali in na Vrhniki in v Kamniku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.2.2009 13:10:22   
KatMat
kako ste z prehladi??

meni ves cas iz nosu tece drugac se pa drzim...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.2.2009 13:10:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj kok je grozno vreme!!!

ja prav res,pri nas dežujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.2.2009 13:14:31   
FLASK_A
FLASK_A
a te lahko uprasam kok si placala fotografa??

celo premoženjeuser posted image
1500€ drugače. Z darili za priči (2 kopiji albuma), spletnim slide šovom, poročnim albumom, originali vseh fotografij in dodatnim fotografiranjem v naravi (po poroki) vred.

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
FLASK_A, ja ja 4€ en body. Sj v BC so še pa dražji, po 5-6€ sem gledala prejšnjič.

user posted image user posted image user posted image user posted image madonca, kakšne cene! Ne morem verjet! Še dobro, da imam celo zalogo takih in drugačnih bodijev, ker bi se mi zmešalouser posted image Dosti sem dobila, nekaj kupila uporabljenih (1€ za bodi), nekaj kupila (2.5€ za bodi- akcija Marks&Spencers)

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.2.2009 13:19:44   
FLASK_A
user posted image

Zdej sm se še enkrat prebrala... Fotografu sem dala ful keša brez problema, na bodijih pa šparam ko norauser posted image Sej če katero zanima utemeljitev, lahko komot povem zakaj je tako. Če pa ne, se pa ne bom spuščala v razlagouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.2.2009 13:21:43   
KatMat
ojoj...to je pa res celo premozenje!!!ampak fotografije so cudovite

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.2.2009 13:24:34   
Dudica1

se strinjam,če si zadovoljen potem z izdelkom ti ni škoda.Tud midva sva dala veliko ampak še vseeno manj...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.2.2009 13:26:05   
KatMat
moja kolegica je tud dala celo premozenje za fotografa....sam ti povem da pr njej pa res niti ena fotografija ni bila kaj posebnega...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.2.2009 13:26:28   
FLASK_A

user posted image hvala user posted image

In Dudica ima prav, nič ne odtehta tega, da si na koncu zadovoljen. Slike so le večneuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Plodovi ovoji: zakaj jih ni dobro rutinsko...
Pogosto porod sprožijo s tem, da predrejo plodove ovoje. Vendar ta rutinski postopek ni ustrezen. Zakaj? Kakšno vlogo im...

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!