|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
5.2.2009 9:01:21   
Anonimen
jaz bom pa raje počakala, ker za iz P. imam potem pa bom že kaj dobavila če bom potrebovalauser posted image bo mel kar isto kot je imel prvi, ker je septemberček in je bilo kar toplo, tako da mi ni treba skrbet v kaj ga bom takrat obleklauser posted image

kje imate sonček pri nas je oblačnouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.2.2009 9:12:53   
AKP
V okolici MB. Je ful lep sončen dan. Grem zdaj malce okoli hiše pogledat če je vse na svojem mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.2.2009 9:29:37   
Anonimen
a je kera naročila preko necermana izdelke z plačilom 15dni kasneje, kako je s tem, ali dobiš izdelek prej ali ti ga pošljejo šele po 15 dneh?

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.2.2009 9:38:54   
AKP
Cveka30 mislim, da je bilo rečeno, da dobiš prej izdelke in potem komaj plačaš. Se ne spomnim čisto dobro kako je že bilo napisano, menda bolj v tem stilu, da če si naročiš več istih izdelkov, ker ne veš katera barva ti bo bolj odgovarjala, lahko potem brez problema ostale izdelke vrneš. Plačaš pa potem samo tistega, ki ti je odgovarjal. Lahko pa pokličeš pa boš videla, kaj ti bodo rekli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.2.2009 9:39:00   
majuška10
dobro jutro majčice!
jaz veselo na šihtu, program zafrkava, pa sem mal skočila sem pogledat.
katmat in bella106 sem prav vesela da je še katera kamničanka tle gor :-) bomo lahko skupaj vozičkale.user posted image hehehe
Drugače pa nisem prava kamničanka, sva z mojim preseljena-  v bistvu sva v najemu. Živiva tam pri starem delu. (blizu svetilnika)
Šola za starše je vsak prvi teden v mesecu in sicer od pon. do četrtka od 6h, traja pa pribl. uro do uro pa pol.
Drgač si lahko za nasl. termin pogledata na spletni strani zdravstvenega doma Kamnik. Je luštna tale patronažna-predavateljica. Meni je zelo všeč. Je pa res, da sem mogoče še prezgodnja za šolo, sam ni druge, sem morala it.
No pa lepo se mejte.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.2.2009 9:39:41   
dito
Dudica1- ni problema, če se boš pripreljala na Štajersko. Danes bo res lep dan, zato ga moramo maksimalno izkoristit. sedaj grem k sosedi na kafe potem pa pokurit zajtrk. Sem si kar privoščila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.2.2009 9:41:21   
dito
AKP- od kod si? Tudi jaz sem Štajerka (okolica MB)

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.2.2009 9:43:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Dudica1- ni problema, če se boš pripreljala na Štajersko. Danes bo res lep dan, zato ga moramo maksimalno izkoristit. sedaj grem k sosedi na kafe potem pa pokurit zajtrk. Sem si kar privoščila.

aja na štajersko...user posted image user posted image user posted image ...to bo pa mal daleč...no bom pa v mislih s tabo na sprehoduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.2.2009 9:45:06   
Dudica1
aja a katera kaj ve za materinsko šolo v postojni???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.2.2009 9:53:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a ti boš šla v PO?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.2.2009 9:53:31   
Obelix
majuška10, jaz sem iz kamnika, ampak sedaj preseljena na Vrhniko. Saj sem kar pogosto v Kamniku pri starših, pa še ginekologa imam v ZD Kamnik. A mogoče še katera hodi k tej zdravnici?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.2.2009 9:54:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a ti boš šla v PO?

ja ne vem zanima me če je tud v dopoldanskem času,ker mam takrat več časa...samo pomoje ni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.2.2009 9:58:25   
Anonimen
dudica1: utipkaj porodnišnica postojna ter šola za starše, tam je termin, vse je popoldneuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.2.2009 10:00:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

dudica1: utipkaj porodnišnica postojna ter šola za starše, tam je termin, vse je popoldneuser posted image user posted image

ja to sem že vidla ,bom še poklicala,če ne bom pa vidla mogoče se pa odločim za popoldne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.2.2009 10:04:37   
lananai
Punce, Lidl ima drug teden spet akcijo - bodiji na preklop (dolg rokav) in pajacki. Bo treba it pogledat... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
5.2.2009 10:18:34   
pokica_
Jutro oz. dober dan!
Noč je minila z večkratnimi odhodi do wc-ja, ko mi mala lumpika skos brca v mehur. Nevem kaj je tako lepega tam doliuser posted image . Moj službeni teden je minil, zdaj se pa predajam delu v stanovanju. Sem že obesila in zložila perilo, pospravila, pa tudi PZ kruh se mi že vzhaja, in čaka da ga dam pečt. Za kosilo bom pa danes naredla čufte, pire krompir in solato.
OliveOyl, bodije na preklop sem jaz včeraj videla v Pikapolonici, imajo kar veliko izbiro teh. Cena je bila pa cca.4€.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
5.2.2009 10:37:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
OliveOyl, bodije na preklop sem jaz včeraj videla v Pikapolonici, imajo kar veliko izbiro teh. Cena je bila pa cca.4€.

user posted image user posted image user posted image user posted image a za 1  komad???

Aja, pa dobro jutro. Zdej mam pavzo od delauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
5.2.2009 10:43:07   
AKP
Dito, Vurberk.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
5.2.2009 10:58:21   
KatMat
obelix,
ko bos imela kaksen pregled povej pa gremo v kamniku na kaksno kavico...

Bella,
sem iz trzina sam sem zdaj zivela 5 let v kamniku,tak da sem zelo velik casa v kam. ker imam tam vso druzbo

majuska,

jest sem tud zivela tam pr svetilniku v tastarih blokih

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
5.2.2009 10:59:46   
KatMat
sem bla tok pridna sem ustala mal cez sest in dala meso v paco pa vse prpravla za kuho,pa lubeku zajtrk+zase,pol sem se pa sita nazaj ulegla me je pa zmankal do zdele...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
5.2.2009 11:00:34   
KatMat
FLASK_A

a te lahko uprasam kok si placala fotografa??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
5.2.2009 11:02:07   
AKP
Če bi slučajno katero zanimalo ima LIDL v akciji od 12.2. ograjice.
http://www.lidl.si/SLO/home.nsf/pages/c.o.20090212.p.Varnostna_ograja_za_otroke
Mislim, da jih bom kar vzela, ker potrebujem dvojne in se mi zdi ful ugodna cena.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
5.2.2009 11:04:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

bodyji na preklop kratek rokav- tudi jaz sem jih iskala. Vse je še z dolgimi rokavi. Bomo mogle počakati še kakšen mesec, da nafilajo trgovine s pomlad. in poletnimi stvarmi.

Koliko bodyjev  posamezne št. pa mislite nabaviti? Jaz sem čisto out. Kot,da bi bila prvič noseča. Pri hčerki sem imela ful dosti malih stvari sposojenih.

imate krasno izbiro v Leclercu.....jest sem vse kupila za starost 3 mesecev in niti enega ne bom starost 0, ker mi je še vseeno bolje da ima malo daljši rokav, kakor da ga bo imel glih za dvakrat...

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.2.2009 11:14:28   
bella106

majuška10-jst tudi nisem kamničanka - sva isto priseljena. Me veseli da nisem edina iz kamnika. Res je bomo lahko skupaj vozičkale malo za družbo bomo kako fajn rekle. user posted image
Hvala za info za materinsko šolo -nisem niti vedela da v zd kamnik tudi obstaja.
Kaj pa glede osebne zdravnice - splošne imaš mogoče kako izbrano v kamniku???

lp

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.2.2009 11:17:03   
bella106
katmat-no super še ena ki je blizu mene. Me veseli.
Kje pa je ta svetilnik, kjer si živela?
če sem prav zasledila že par strani nazaj si ti iz notranjskega konca??? katerega točno??

lp

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!