|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
29.1.2009 13:12:04   
lananai
Meni se tudi zdi, da se me neki loteva... user posted image  Taka švoh sem, pa kašljam in v grlu me praska...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.1.2009 13:13:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Tko je tudi prav, ker je sodelovanje sigurno pomembno. Pri nas se mi zdi, da včasih to peša. Potem pa ne izveš raznih sprememb in popravkov in se arhitektura ne ujema z gradbenimi konstrukcijami... user posted image  Potem pa izpade, da smo vsi skupi malo smotani.
Vidiš, jst se iz Savinjske na šiht v LJ vozim, ti pa kontra. user posted image

Sej včasih tut nam kakšna informacija uide, ki je ne povemouser posted image Pol je pa mal ognja v strehi, sam se umiriuser posted image
Kolk hecno ane, kje si službe najdemouser posted image Men bi včasih prav pasalo imet službo kje bližje... Sam tim je pa super, tako da me to vleče tja.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.1.2009 13:14:07   
Anonimen
pa kaj boste zdaj vse zboleleuser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
29.1.2009 13:15:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pa kaj boste zdaj vse zboleleuser posted image

jaz ne! Upamuser posted image Čaj pijem ko nora, samo se mi tako iz nosa cedi... Ufh, sej res že dolgo nisem bla bolna. Pa me vseeno nič kaj ne mika probat kako to zgledauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
29.1.2009 13:21:42   
petrazg
O babuške... jst tudi kuham... Christiana imamo tudi mi danes špinačo in krompir, samo da jaz bom dala jajčke zraven. Sej ne rabi vedno biti meso , a ne user posted image Drugače sem pa danes nardila pregled (sej pospravila sem tudi) po hladilniku in zamrzovalniku in sklenila, da moramo zaloge najprej zmanjšat preden karkoli na novo kupimo... Kolk vsega se nabere... user posted image

Christiana boga revca, brez elektrike... si sploh ne predstavljam. Je pa kriza, ko smo takole vsi odvisni od elektrike. Zdej se pa fajn pogrej še za dva dni nazaj...

Pa dejte pustit boge taščice na miru... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 855
29.1.2009 13:31:44   
Lalica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Lep dober dan vsem nosečkam!

Evo mene, začela z "zdravim življenjem"! Za zajtrk sem jedla probiotični jogurt, fin za prebavo in PZ kosmiče, lih zdaj sem pa pohrustala en PZ kruhek, je bil kr mali z Gavrilovič paštetouser posted image  in zdravim paradižnikom.
Zj jem po malem in zdravo! Sam kk dolgo bo to neslo tako. user posted image  Ne res, me je zdaj prijateljica tudi malo prestrašila, da naj ne grem po njenih stopinjah, ona se je zredila skoraj 20kg, pa če bi se več, bi jo tudi G dal v bolnišnico na strogo neslano dieto, pa čakat do poroda. Ker če se preveč zrediš, pol nekako "zaješ" otroka in otrok posledično ne pridobiva toliko na teži, kot če ješ manj in se ne zrediš preveč. Njena prijateljica, če verjamete ali ne, je šla rodit z 7kg+ ,od tega je ta mala tehtala kar 4.2kg!!! Si morete mislitiuser posted image . To pa je ženska. Še na isti dan poroda je imela še manj kg, kot pred porodom. user posted image  

To pa je že preveč!!! Ne me jeziti!!! To kako kateri G reagira na kg je čisto njegovo osebno prepričanje. Mene moja ni nikoli nič kregala. Prej sem se jaz počutila user posted image . V prvi user posted image sem naložila kar 20 kil, pa nisem nič preveč jedla. V 4. in 5.m sem dobila celih 9 kg. Pa sploh ne vem od kod. Je pa mala tehtala dobre 3,5 kile pa nič težav ni bilo. No, prvih 14 kil sem dala po 1 tednu dol, ostalo pa tudi.
Sedaj mi ne kaže nič bolje, je pa res da jem kar hočem in kadarkoli hočem. Ene se pa zredijo tudi 30 kil, pa zardi tega ne zadušijo otrok!!!
Smo si pač različne in s tem se moramo sprijazniti. Ene se bodo zredile za 5 kil, druge za 30. Jaz vem, da so mi kile šle kar gor, pa si nisem mogla pomagati. Smo potem po porodu ugotavljali, da se mi je verjetno nabralo veliko  vode.
Saj zdrava prehrana je super, ampak samo če vam paše. Jaz npr. ne morem pojesti nič sadja, ker me potem žene bruhat. Pa kaj naj potem?
Imamo pa res slabo navado, da vsi trije jemo zvečer okrog 20-21. Sem že rekla možu naj izkoristi ta čas do maja, ker potem se pa to vse skupaj konča in bo po 18 uri vse pospravljeno! Ker ko ga pogledam, ne vem če ne bomo dobili še kakšnega user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.1.2009 13:45:07   
Anonimen
kile gor kile doluser posted image pa kaj pol, večina g. ki pravi da si predebel so ali moški ali pa ženske suhice in po vsem mogočem brez otrok, ko bojo to dal skojs, ne bodo več tega mnenja!user posted image

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
29.1.2009 13:50:09   
Lalica1
Tako je! Kapo dol mama!

Same si bomo krive če bomo ostale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.1.2009 13:57:16   
pokica_
Ja Lalica!, ima svako jakih G,...očitno tudi pri nas v MSuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.1.2009 14:00:22   
petrazg
Lalica - se 100% strinjam s tabo glede nosečnosti in prehranjevanja. Punce prosim jejte normalno, vsako pretiravanje ni vredu - ali preveč ali premalo. Jaz sem se tudi zredila za 25 kg v prvi nosečnosti, pa je šlo dol brez težav, pa če se bom sedaj spet... kaj pol... samo da bo moj malček zdrav... Je pa moj user posted image tehtal 4100 g, po moje mu ni primanjkovalo hrane...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.1.2009 14:06:40   
Anonimen
ve kar jejte zdravo, jaz bom pa jedla tisto kar mi bo pasalo, če mi bo palalo jest kg, čokolade pa jo bom, čeprav mi čokolada sploh ne paše, bi pa jedla sir in ga tud jem in tojk ga bom snedla kolikor ga bom hotela, če mi ga ne bo zmanjkalo!user posted image jem tisto kar mi paše za kosilo skuham tisto kar mi zapaše, jem veliko solate malo krompirja in spet veliko mesa, njami!
naj g. govorijo kar hočejouser posted image user posted image moram pa povedat da je moja G. super, ker je sama bolj pr močnih mi nikoli ni rekla da sem predebela, samo njo skrbi za user posted image ter za moje zdravjeuser posted image user posted image user posted image bravo njej

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
29.1.2009 14:06:47   
Dudica1
tud jaz sm šla v prvi +25 gor pa je šlo tud vse doluser posted image ,pa če bom šla še zdaj se ne bom sekiralauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 862
29.1.2009 14:13:18   
Anonimen
no zdaj pa nehajte o teh kg. ker bom mislila da sem predebelauser posted image user posted image user posted image  user posted image

kaj če bi se pogovarjale o vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
29.1.2009 14:15:30   
mayflower
Prvič slišim, da če se zrediš več ko 20 kg, da te dajo v bolnico. Je pa res (kar priznava Pušenjak), da G ne vidijo radi nosečk s 100 kg- tuki se začne komplicirat. A je mela tvoja kolegica že v štartu več kot 80 kg?user posted image
Moja tašča je trikrat rodila zravo dete in se 3x zredila za 30 kg, jih pa tudi potem uspešno zgubila. Je pa bila takrat še bolj trlica. Danes več niuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.1.2009 14:16:40   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no zdaj pa nehajte o teh kg. ker bom mislila da sem predebelauser posted image user posted image user posted image  user posted image

kaj če bi se pogovarjale o vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je takšno vreme za znoret user posted image user posted image user posted image pa nič ne kaže na kakšno izboljšanje...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.1.2009 14:36:14   
Anonimen
no jaz vas malo zapuščam, bom mal tv gledala!

l.p.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
29.1.2009 15:17:44   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Prvič slišim, da če se zrediš več ko 20 kg, da te dajo v bolnico. Je pa res (kar priznava Pušenjak), da G ne vidijo radi nosečk s 100 kg- tuki se začne komplicirat. A je mela tvoja kolegica že v štartu več kot 80 kg?user posted image
Moja tašča je trikrat rodila zravo dete in se 3x zredila za 30 kg, jih pa tudi potem uspešno zgubila. Je pa bila takrat še bolj trlica. Danes več niuser posted image

Ne, sploh ne, imela je 70 kg in šla 18kg gor. Ma čudni so ti G. Jaz sem prej tudi imela eno fino G, zdaj sem pa dobla to grdo tečnobo, ko je jezna sama nase da živiuser posted image . Ma nem se sekirala! Če bom pa slučajno šla gor 20kg bom pa rekla da ne grem v bolnišnico, dokler ne dobim popadkov. Hranim se lahko tudi doma! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.1.2009 15:44:37   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

cveki30,

mi smo tud mel pestro u bajti...mojo tasco je neki piclo in ko je prisla iz bolnice je rekla naj si zrihtava svojo kuhinjo in vse ostalo kar je potrebno da naju ne srecuje...

(smo stirje v celi bajti in je brez veze da kuhamo vsak zase...)
tak da je moj dragi cist na tleh,zivcen....pri dobrem tisocaku dohodkov na mesec naj krijeva stroske cele hise pa se prenavljava naj -s tem da nama ne pusti nic drugega prenovit u bajti kot najino garsonjerico,namest da si urediva dvoin pol sobno stanovaje kot je bilo misljeno...se pravi pol bajte sameva pa se prasi namest da bi svojemu sinu pustila da si uredi dom...

Ja, ne pravjo zastonj, da se mora par oz. družina odselit tako daleč od staršev, da ne morejo k njim v copatihuser posted image  Ker pa tko je, stari in mladi ne grejo skupaj. Vsak ima svoja pravila, svoj red, itd. saj nekateri se dobro razumejo, veliko se jih pa ne. Drugače pa, jaz sem itak pristaš tega, da če že živiš v isti hiši, da imaš ločeno stanovanje, ločen vhod. Če se pa da in so finance pa raje na svoje. Te pa razumem, da je težko (tud pr nas finance niso lih oh in sploh), ampak marsikaj se da, če ne živiš po principu, da moraš imeti vse novo.Drugače pa lahko rečem samo, da se pač ne obremenjuj preveč s tem.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 868
29.1.2009 15:50:08   
girly
Glede kg...mi smo nekje na +2 kg, je pa res, da imamo že itak preveč kg, tako da je superuser posted image  upam samo, da ne bo potem nekam v nebo zletelouser posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 869
29.1.2009 16:35:13   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image zdaj je pa dost o kg user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počneteuser posted image user posted image user posted image ,vas moram na kakšno drugo temo prestavit pa ne vem kaj naj se spomnemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.1.2009 16:58:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: girly

Glede kg...mi smo nekje na +2 kg, je pa res, da imamo že itak preveč kg, tako da je superuser posted image  upam samo, da ne bo potem nekam v nebo zletelouser posted image

čak mal, ne kapiram.... a ti si se sam za 2 kg zredila al kaj?? zdej bom pa še jz zakomplicirana postala s kilogrami... jih mam že 11 kg več...

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.1.2009 16:59:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image zdaj je pa dost o kg user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počneteuser posted image user posted image user posted image ,vas moram na kakšno drugo temo prestavit pa ne vem kaj naj se spomnemuser posted image user posted image user posted image

ja res, spremenmo temo o kilogramih... jz sem glih na malci, se veselo bašem... nič več se mi ne da... ura je šele 17h... še 2,5 ure da se spokam iz šihta... kok se dons vleče... pa spet me zobek neki boli... od tega k sem jedla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.1.2009 17:09:34   
Dudica1
BLUEEYES bo treba nehat jest da ne bo zobek boluuser posted image user posted image user posted image ,

ej hecam se  user posted image

Pa že tko al pa tko se neki vleče danes,k se nč posebnga ne dogaja...jaz bom šla zdaj avto tankat pa v trgovino po kakšno sadje da ne bomo same tortice...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.1.2009 17:27:34   
zoja10
oo:D
Vam ne morem sledit, ker skoz neki okol letam čeprou nebi smelauser posted image ...
Sam tolk da se pohvalim da sva bla danes z mojim dragim v udinah in sva kupla voziček, juhej, chicco s3 (no skeširu ga je moj prijazen bratec, da še njega pohvalim),....lep lep :D in še nekaj malenkosti...
Zdej pa grem počivat ker sm zmatrana,....
Lepo se mejte, ne razmišljat o kg ,...ni fajn :D
aja pa še to,...najbrž bomo pico pekli danes....tok mal da vam nrdim slince user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.1.2009 17:29:38   
mani2
Drage čveke.
Vprašanje: ali kaj berete knjige? Kaj lahkotnega. Bi si v knjižnici nekaj sposodila pa nimam vač ideje kaj naj berem. Sem nazadne brala Noro Roberts Dragulji. Mi je bila zelo zanimiva.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?