|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
29.1.2009 10:45:04   
FLASK_A
Dudica, Bugaboo ima čudovite in res uporabne torbeuser posted image Sam so pa drageuser posted image user posted image

Mary, samo da si boljeuser posted image Kar veliko pij naprej, pa bo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.1.2009 11:02:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudica, Bugaboo ima čudovite in res uporabne torbeuser posted image Sam so pa drageuser posted image user posted image

Mary, samo da si boljeuser posted image Kar veliko pij naprej, pa bo.

ja kolk pa souser posted image pa kje jih lahko vidimuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.1.2009 11:09:01   
Anonimen
Mary: samo da je bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

dudica1: jaz nimam pojma kje bi lahko dobila tako torbo, saj boš že našla kaj boš videla!user posted image

je pršla prejle tašča dol in me je gledala glih tako kot da da bi bila steklenauser posted image pol je šla pa k možeku oz. svojemu sinku in mu rekla zakaj jaz samo ležim, stanovanje pa imam v katasrofi, da naj pospravim, ko ji je povedal da... uglavnem kaj je narobe z mano je pršla k meni in me nakrulila zakaj ji nisem povedala, da bi mi pomagalauser posted image user posted image pa saj že cel teden govorim kaj mi je, pa očitno me ne poslušauser posted image pa je pršu še tast domol in mu je povedala, in je vprašal če slučajno na useših sedi ker, da sem mu jaz rekla, ker sem ga prosila, da mi je malega nesel v posteljo ker mi je zaspal v dnevni, in da ji je on osebno povedal, da mi naj pri težkih stvareh pomaga, tašča pa še vedno, da ji nisem povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image no pa je ratal prepir v hiši, no ja mal se je že umerilo, bomo videli kaj bo čez danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
29.1.2009 11:13:43   
Anonimen
jah glede Kg - jest sem se najmanj zredila v zadnjem mesecu, ker mi ni nič pasalo ( ne jesti, ne piti, ne sedeti, sita in naveličana sem bila vsega ). Se mi zdi, da sem se največ zredila v prvih nekaj mesecih, ker mi ni bilo slabo, pa fajn sem se počutila, pa seveda tudi fajn jedla....sem pač mislila, da lahko jem vse... V tej nosečnosti se malo bolj pazim, ker mi je ostalo nekaj kilogramov, tudi bolj zdravo jem, še vedno hodim v službo, tako da kg ne bežijo ravno v nebo.

Glede plavanja - meni je super. Ne bi pa priporočala tamoponov. Malo si preberite kaj o tem meni Pušenjak. Jest pač nekaj krogov zaplavam, se stuširam, preoblečem in to je to.

Sobica - bosta kar skupaj v eni sobici. No, ne takoj na začetku, pač pa potem čez nekaj mesecev. Previjalno smo pa postavili v računalniško sobo.

zdej vas grem pa še mal za nazaj brat

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
29.1.2009 11:30:20   
FLASK_A
Dudica, evo link:

http://www.lovecnacene.si/torba-za-previjanje/m/305093/details/

http://www.bolha.com/oglas3467987/bugaboo-previjalna-torba

Upam, da kej delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.1.2009 11:31:10   
Anonimen
no pa ste šle vse kosilo kuhat, jaz tud, kaj boste imel za kosilo

pri nas bodo špageti, omaka,solata njami!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
29.1.2009 11:32:05   
FLASK_A
Malo si poglej, čeprav meni osebno je cena tu mač. Je pa dobra, ker ima za flašo posebej prostor, previjalna podloga je v enem, pa še ful prostora za ostale stvari ima (za plenice, za preobleč, kaj za jest). Pejt pogledat pa boš vidla, če ima kakšno kvaliteto zate.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.1.2009 11:46:36   
KatMat
hello!!!spet jest!!!

zaenkrat smo uredu,spremljajo moje ledvicke...tko da morm vsak dan na vodo v zd...bebi brca veselo

mery12,

sm mela ze v 16 tednu velike tezave z ledvicami,tako hude da sem pristala celo na urgenci...zato se bojim da se bo ponovilo....zzzzeeeelllloooo veliik mors pit tekocine pa se povecini izognes kaksnim tezavam...
men so rekl da ce se mi se enkrat tako vnetje pojav da mi lahko sprozi porod...zato ne omahujem in se takoj  odpravim k dohtarju ko mi moje telo pove da se nekaj kuha...   bodi pozorna na vrocino...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.1.2009 11:47:19   
dito
pravkar sva z dragim sestavila še en del omare v spalnci. Takrat ko smo se selili nama je bilo teh 200 Eur preveč, ker že sama spalnica je bila ful draga. 2 leti sva odlašala z nakupom, no sedaj pa sva jo le naročila. Smo v hiši pa nimamo dat kam cotovja. Prej sva živela na 7o m2, sedaj pa na 300 m2, pa se krama samo nalaga. user posted image user posted image

Spala sem ok, ampak mislim da sem "fasala" hemeroide" user posted image  Moram it potem v lekarno po kremo.

Tamali je bil še kar aktiven.

kosilo- verjetno bom imela danes kar sadje in  solato. Pečt pa se stavljam dunajske valove. A jih je že katera? Sem najdla recept na kulinariki.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.1.2009 11:51:29   
KatMat
cveki30,

mi smo tud mel pestro u bajti...mojo tasco je neki piclo in ko je prisla iz bolnice je rekla naj si zrihtava svojo kuhinjo in vse ostalo kar je potrebno da naju ne srecuje...

(smo stirje v celi bajti in je brez veze da kuhamo vsak zase...)
tak da je moj dragi cist na tleh,zivcen....pri dobrem tisocaku dohodkov na mesec naj krijeva stroske cele hise pa se prenavljava naj -s tem da nama ne pusti nic drugega prenovit u bajti kot najino garsonjerico,namest da si urediva dvoin pol sobno stanovaje kot je bilo misljeno...se pravi pol bajte sameva pa se prasi namest da bi svojemu sinu pustila da si uredi dom...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.1.2009 11:58:58   
Dudica1

Malo si poglej, čeprav meni osebno je cena tu mač. Je pa dobra, ker ima za flašo posebej prostor, previjalna podloga je v enem, pa še ful prostora za ostale stvari ima (za plenice, za preobleč, kaj za jest). Pejt pogledat pa boš vidla, če ima kakšno kvaliteto zate.

ma sej nisem tolk zakomplicirana samo rada bi pa mela ker zdaj nimam ničuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.1.2009 12:35:05   
Anonimen
Katmat: midva sva v pritličju in sem prav presrečna, ker imam svojo kuhinjo, saj se s taščo čist vredu razumemo, sam kar se tiče čistoče pa je čist alergične, če je umazano!user posted image user posted image no ja sej se bo ohadila, ker se mora, nima izbire!user posted image

pri nas se je pa naredil ful lep sončekuser posted image jaz pa tle not gnijem!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
29.1.2009 12:39:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Katmat: midva sva v pritličju in sem prav presrečna, ker imam svojo kuhinjo, saj se s taščo čist vredu razumemo, sam kar se tiče čistoče pa je čist alergične, če je umazano!user posted image user posted image no ja sej se bo ohadila, ker se mora, nima izbire!user posted image

pri nas se je pa naredil ful lep sončekuser posted image jaz pa tle not gnijem!

Cveka, tudi jazuser posted image Samo v računalnik buljim, glavo mi bo ravnokar razneslo, po grlu komaj slino spravim. Kar spat bom šla. Sem že od jutra za compom pa se mi že počasi mešauser posted image Upam samo, da bo to kar sem naredila OK in da ne bo spet kaj narobe in nekej ful za popravljatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.1.2009 12:47:20   
lananai
FLASK_A, a maš za šefa gradbenika ali arhitekta? user posted image  Jst sem iz podobne stroke, gradbeništvo. Moj šef je gradbenik in itak vedno pravi, da smo gradbeniki oh in sploh naj, arhitekti pa pojma nimajo. user posted image  Pa smo v biroju in eni in drugi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.1.2009 12:49:39   
pokica_
Lep dober dan vsem nosečkam!

Evo mene, začela z "zdravim življenjem"! Za zajtrk sem jedla probiotični jogurt, fin za prebavo in PZ kosmiče, lih zdaj sem pa pohrustala en PZ kruhek, je bil kr mali z Gavrilovič paštetouser posted image  in zdravim paradižnikom.
Zj jem po malem in zdravo! Sam kk dolgo bo to neslo tako. user posted image  Ne res, me je zdaj prijateljica tudi malo prestrašila, da naj ne grem po njenih stopinjah, ona se je zredila skoraj 20kg, pa če bi se več, bi jo tudi G dal v bolnišnico na strogo neslano dieto, pa čakat do poroda. Ker če se preveč zrediš, pol nekako "zaješ" otroka in otrok posledično ne pridobiva toliko na teži, kot če ješ manj in se ne zrediš preveč. Njena prijateljica, če verjamete ali ne, je šla rodit z 7kg+ ,od tega je ta mala tehtala kar 4.2kg!!! Si morete mislitiuser posted image . To pa je ženska. Še na isti dan poroda je imela še manj kg, kot pred porodom. user posted image  

Cveka in Katmat, nič se sekirat za tašče, se bojo že ohladile ko bojo zagledale vnučke, če ne že prej. Mogoče jih pa le ljubosumje kaj daje,...zna biti tudi kdaj tako. user posted image  Sin je le sin.
Lina, pol pa praviš, da ti hodiš plavat tudi zdaj? Meni je tudi prijateljica rekla, da ti vodni tamponi niso glih tako ok kot se prodajajo, ker se glih na njih nabirajo bakterije, ipd. Nožnica se v vodi itak menda sama nekako zapre in ne pusti prodora vode v notranjost. Nevem no...user posted image
Jst bom vsekakor šla, ker raaaabim gibanje in vodo in plavanje,....le kje je še poletni dopust in morje?!
Tele torbe od bugabooja so fajne, sam mal mi je škoda devat 100€ za tako stvar,...bo treba kaj druga najdet.

Mene čaka pa še kuhanje kosila, bom skuhala goveji golaž, kruhovo štruco in pa solato iz stročjega fižola.

Sem že celo stanovanje posesala, pa skoraj tja padla od utrujenosti, sam en ta velik tepih pa pustim mojmu naj ga drgne. Jst bom pa še tla pomila, jutri pa kopalnico spucala. Ker bo ta vikend kar natrpan z časom,...obiski pri nas, mi gremo na RD, na kosilo čem it v kitajsko rest., pa še na kopanje bi rada šla. Prekratki vikend bo! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 29.1.2009 12:51:46 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.1.2009 12:51:03   
Anonimen
ja tak imamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
29.1.2009 12:57:04   
Dudica1
tud pri nas se je nareduful lep dan,bo treba mal ven po kosilu z malimuser posted image ,samo na en sprehod ker se mi zdi da mal pihauser posted image ,no sej vseen mal se mormo nadihat...

Tole s taščam pa dejte kr mal na stran no,jaz jo nimam blizu pa lahko
tko govorimuser posted image user posted image user posted image

Danes mi pa mali še zdaj ni zaspal,nevem kaj ga muči,sm šla že 100krat ke pa ga še zdaj ni zmatral user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.1.2009 12:58:47   
Anonimen
jaz sem se pa odločila! moj brat ima jutr RD  in naju bo babica pršla iskat in popoldne tud nazaj prpeljala, komaj čakam bom mal možgane na pašo dala in se res spočila, in kaj druzga kot se pustila razvajat od svojih staršev pa še jedla bomuser posted image user posted image !user posted image user posted image

tako da jutr ob 10h grem, pridem pa ko pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj user posted image bo pa sam domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
29.1.2009 12:59:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

FLASK_A, a maš za šefa gradbenika ali arhitekta? user posted image  Jst sem iz podobne stroke, gradbeništvo. Moj šef je gradbenik in itak vedno pravi, da smo gradbeniki oh in sploh naj, arhitekti pa pojma nimajo. user posted image  Pa smo v biroju in eni in drugi.

arhitektauser posted image

Jaz osebno (in tudi šefuser posted image ) pa sva mnenja, da smo gradbeniki in arhiteki samo skupaj dobri, kot tim. Vsak posamezno nikoli ne more špilatuser posted image Se moramo pa veliiiiiikooooooo usklajevat, to pa jauser posted image V biroju imamo eno gradbenico, s katero tako fino sodelujemo (uf, še kako se spičimo včasihuser posted image - ampak načeloma gremo super skupaj).
Itak pa se ve- vi nam otežujete delo (s svojimi pravilniki in omejitvami), mi pa vam (z nemogočimi idejami). Tako je, tako bo, pa nimamo kejuser posted image . Se bomo mogli še naprej gledatuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.1.2009 13:01:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jaz sem se pa odločila! moj brat ima jutr RD  in naju bo babica pršla iskat in popoldne tud nazaj prpeljala, komaj čakam bom mal možgane na pašo dala in se res spočila, in kaj druzga kot se pustila razvajat od svojih staršev pa še jedla bomuser posted image user posted image !user posted image user posted image

tako da jutr ob 10h grem, pridem pa ko pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj user posted image bo pa sam domauser posted image user posted image user posted image

uživajta,tudi mi ne bomo doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
29.1.2009 13:03:16   
Anonimen
  pa kaj pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
29.1.2009 13:06:43   
FLASK_A
jaz pa bom doma user posted image

user posted image user posted image user posted image

Samo upam, da ne pod kovtrom s termoforjem v rokiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.1.2009 13:10:10   
lananai

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

arhitektauser posted image

Jaz osebno (in tudi šefuser posted image ) pa sva mnenja, da smo gradbeniki in arhiteki samo skupaj dobri, kot tim. Vsak posamezno nikoli ne more špilatuser posted image Se moramo pa veliiiiiikooooooo usklajevat, to pa jauser posted image V biroju imamo eno gradbenico, s katero tako fino sodelujemo (uf, še kako se spičimo včasihuser posted image - ampak načeloma gremo super skupaj).
Itak pa se ve- vi nam otežujete delo (s svojimi pravilniki in omejitvami), mi pa vam (z nemogočimi idejami). Tako je, tako bo, pa nimamo kejuser posted image . Se bomo mogli še naprej gledatuser posted image

Tko je tudi prav, ker je sodelovanje sigurno pomembno. Pri nas se mi zdi, da včasih to peša. Potem pa ne izveš raznih sprememb in popravkov in se arhitektura ne ujema z gradbenimi konstrukcijami... user posted image  Potem pa izpade, da smo vsi skupi malo smotani.

Vidiš, jst se iz Savinjske na šiht v LJ vozim, ti pa kontra. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.1.2009 13:10:31   
Anonimen

jaz pa bom doma user posted image

user posted image user posted image user posted image

Samo upam, da ne pod kovtrom s termoforjem v rokiuser posted image

samo to ne, jaz sem bila za božične praznike čist preč, sem bila ful bolna, tako a upam da ne boš, mirkaj se a je prav!!!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
29.1.2009 13:11:47   
christiana21
Ojla punce!
Javljam se vam po dveh dneh, ni bilo elektrike, z dragim sva živela v temi in na hladnem, ker žal radiatorji niso delali, bojler tudi ne, tako, da sem se po dveh dnevih danes prav z užitkom stuširala.
Spala sva v kuhinji na sedežni, oblečena kot eskima in pokrita kot na Himalaji. Manjkal nama je samo še bivak. Dolgčas mi je bilo brez radia v tišini, na net nisem mogla, pa še ribice v akvariju so mi skoraj umrle, ker so imele hladno vodo.
Zdaj pa sem vesela, ko je toplo, radiatorji laufajo sto na uro.user posted image
Ko sem končlno prišla danes do neta sem naju prijavila v materinsko šolo, začnemo 3.2., jupyuser posted image . To se bo dragi smejal, ko bomo tam vse nosečnice dihale, kot kužki, ko nas bodo učili predihavati popadkeuser posted image .
Zdaj pa grem kropirčka in špinačko kuhat. Hrenovke so pa itak hitro.
Papa

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?