|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
17.2.2009 10:40:07   
Blueeyes
moje sožalje AKP.. ja res je... včasih jih je treba tud pohvalit... to vedno premalokrat naredimo..

zdej pa res grem

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.2.2009 10:40:44   
Anonimen
ja jaz tud zdejle tajam meso bom danes naredila zrezke v omaki, dušen riž in solatauser posted image user posted image user posted image user posted image njami

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.2.2009 10:42:06   
mani2
Jaz sem pa danes čisto brez ideje kaj naj naredim za kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.2.2009 10:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka30 ti jo kar pohvali in ji večkrat reči, da je zlata tašča, še posebej ker je taka borka. Nikoli ne veš kako dolgo bo še z vami. Moja je še bila lani v avgustu v soboto pri nam na obisku, v nedeljo zjutraj pa je umrla user posted image . Mi je tako žal za njo. 

ja vem, se vsak dan zahvalim da je še vedno med nami, ker je res dobra tašča, in jo imam raje tukaj kot pa kje drugjeuser posted image user posted image user posted image

moje sožalje za tvojo taščo!

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.2.2009 10:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jaz sem pa danes čisto brez ideje kaj naj naredim za kosilo.

jaz sem bla tud pol sem pa skrinjo odprla pa ene pet minut tuhtala kaj bi! pol sem se pa kar odločilauser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.2.2009 10:46:26   
maja1488
Blueeyes, jaz kupujem paradižnikove koščke, pa mezgo, grah, koruzo, piro, stročji fižol, navaden fižol. V velikih in malih konzervah. Pokurmo pa od vsakega eno piksno na teden ziher. Posebej tamala je mahnjena na grah in koruzo.
Bom vzela za kake 3 tedensko zalogo, pa se tale popust kr pozna, ker niso glih najcenejši. So pa meni najboljši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.2.2009 10:47:17   
mani2
No, pa grem še jaz pred zmrzovalnik stat mogoče bom dobila idejo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.2.2009 10:47:30   
AKP
Hvala Cveka in Blueeyes za sožalje. Sedaj pa meni sin kaže takšen  obraz user posted image . Se bova malce zamenjala in vas pridem kasneje zopet pogledat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.2.2009 10:53:28   
Anonimen
no jaz pa nimam te smole da bi me kdo podil iz rač. sem lepo sama in lahko delam kar hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.2.2009 10:55:34   
Anonimen
kaj ste šle vse pred skrinjo stat pa iskat ideje kaj boste danes kuhaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.2.2009 10:59:27   
Anonimen
ah, tej kitajci ga pa serjejouser posted image user posted image po enem koledarju bo punčka, zdaj ko pa se še tle na RRu pogledala kaj bo bo pa fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image no kaj bomo pa zares dobili pa čez tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.2.2009 11:04:44   
Anonimen
no spet imam monologuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.2.2009 11:13:03   
pokica_
Ooooohoho, kaj ste se načvekale,...to bo za danes že dost! user posted image  Sem že pozabila do sem kolko strani je že danes, menda 5-6 strani! user posted image  
Mi smo danes super spančkali, ko polheki. Sem lih prej pohrustala svoj zajtrk, za kafe pa še ni placa v bušiju, tako da malo kasneje.
Imate debato o kengorujčkih in štorkljah, jaz bom imela kengorujčka, mi ga moja zlata prijateljica posodi, je pa za novorojenčke, tako da bo sprva obnjen k meni, pol kasneje pa bo že firbcal kaj se dogaja okoli. user posted image  
Za kosilo bomo imeli danes vse pečeno v pečici; mlad krompir+pišč.stegna z rožmarinom+zelena solatka. Sladice pa so še v hladilniku od nedelje; jabolčni in skutin zavitek+jagodno kremno pecivo. Pa se nihče ne prtakneuser posted image  Očitno imamo preveč polno rit vsega.

Jutri dopoldan pa gremo v konkretni šoping v Aut za našega fantkauser posted image ; moramo kupit komodo, posteljko in še miljon drugih reči. Še prej pa se ustavim v BC, da nakupim kake 2-3 žabice in jogi za prenosno posteljko. Imajo zdaj zložljivega v akcijski ceni 24 €!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.2.2009 11:27:03   
Masi
jutro

sm zdele čist žalostna. Je pri junijkah včeraj ena rodila (22t) noseča se mi zdi. In je seveda otroček postal angelček. Res iskreno sožalje mamici in očku. Te take zgodbice kar spomnijo da se moramo res res čuvat. Naši pikci naj bojo v bušijih čim dlje.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.2.2009 11:27:04   
Anonimen
pokica: no super boš jutri vse zapravlauser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz grem pa v čet. v nabavo ampak samo po fasengo, za v kuhinjo, ker mi že ful stvari manjka, tako da bo treba vse nabavt, če ne bomo lačniuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.2.2009 11:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

jutro

sm zdele čist žalostna. Je pri junijkah včeraj ena rodila (22t) noseča se mi zdi. In je seveda otroček postal angelček. Res iskreno sožalje mamici in očku. Te take zgodbice kar spomnijo da se moramo res res čuvat. Naši pikci naj bojo v bušijih čim dlje.

ja vem, men je tud hudo! zato pa mormo se mirkat in gledat nase!

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.2.2009 11:36:30   
Anonimen
ja no punce kaj je zdaj to, kaj vse kosilo kuhate, men se kuha kar samouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.2.2009 11:43:57   
mani2
No jaz sem se končlo odločila kaj za kosilo. Bo kar pečenka pa krompir in solata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.2.2009 11:50:29   
dito
Pravkar sem zvedela, da je od sodelavca hči včeraj rodila. Mislim, da v 24 t. Otrok živi, vendar ne vem kako je. Me je kar zgrabilo v prsih.

user posted image  Čuvajte se in svoje user posted image . Delo in vse ostalo buser posted image o že počakalo.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.2.2009 11:59:04   
Anonimen
pa kaj a je danes dan slabih novicuser posted image user posted image user posted image

dito: upam da bo vse vredu z sodelovčevo hčer! oz njenim user posted image držim pesti

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.2.2009 12:11:45   
lananai
Mi smo zdej že okrog 27, 28 tednov, tako da bi bilo z našimi malimi najbrž vse OK, če bi danes rodile... ampak naj raje vsaj še dober mesec počakajo.

Midva bova šla popoldne še v LeClerca po banjico, ker imajo kar ugodno. Sva mislila imeti eno staro (še od mojega), ampak ni več lepa, je vsa zdrsana. Bo imel najin mali lepo novo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.2.2009 12:18:30   
Anonimen
zdaj imam pa jaz eno vprašanje:

danes me že cel dopoldne boli v spodnjem delu trebuha, sam ni kot bolečina pr krču, ampak drugačna bolečina, kot da bi me tišalo na WC, sam me ne, saj sploh ne znam opisat te bolečine; boli ravno tako ja ampak po malem me mal neha in potem spet, sam niso krči, kaj bi bilo lahko to? a je možno da me boli samo zaradi tega ker me user posted image kar naprej brca v mehuruser posted image me mal skrbi?

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.2.2009 12:34:56   
dito
cveka30- lahko je to, da te brca vendar, če te fejst boli raje pokliči gin. boš bolj mirna. Njo so tudi prejšnji dan izpustili iz bolnice, naslednji dan pa je rodila. Boljše, da kličemo za vsako malenkost kot pa da je kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.2.2009 12:38:53   
Anonimen
ker ni to huda bolečina, ampak me samo malo boli, ko pa me user posted image brcne me pa bolj zaboliuser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.2.2009 12:53:25   
Anonimen
zdaj ko sem začela jambrat kaj me boli, in sem klicala G. da mi je povedala kaj naj naredim, me je pa nehalo boletuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?