|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
17.2.2009 9:28:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ja, super, da pomaga...moj drugač obožuje kislo zelje, tak da mogoče bo pa to nova aroma našega doma....hihihi.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
17.2.2009 9:29:53   
Anonimen
Ja stare mame že vejo. To sem 100%. Tole z zeljem bom pa ziher probala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
17.2.2009 9:30:21   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

al pa za vrocino...surov krompir....sam ne ga pojest ker bo kaksna se kaksno zastrupitev fasala...ampak ga narezes na kolobarcke pa u štunfe.....res,potegne vrocino vn iz cloveka....upraste stare mame...

Moja mami pa je krompir naribala. Ja pa je res pomagal. Ko je moj sine mel 40 vročine sem mu jo s tem zbijala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
17.2.2009 9:30:33   
Anonimen
surov krompir za zbijat vročino, super je ga vedno uporabim pri moje sinku če ima visoko vročinouser posted image user posted image user posted image , pa kis tud zbija vročino je preverjenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
17.2.2009 9:30:51   
KatMat
stara sem 22 let pa glede zdravljenja cesar koli se zmer raje prisluhnem kaksni stari gospe kot pa dohtarjem...tablet ze mal prevec zauzijemo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
17.2.2009 9:31:39   
KatMat
jp al pa kis...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
17.2.2009 9:32:18   
Anonimen
kaj vse pomaga, sam moreš met takrat pri sebi kakšno staro mamo, ker mene vedno mora tašča spolnit, jaz pozabim, kaj lahko domačga uporabimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
17.2.2009 9:32:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Blueeyes: praviš da se v trgovinah nič ne pozna...En naš znanec pravi, da dokler bodo ljudje kupovali cigarete pa hrano za pse, se res ni treba še nič bati. user posted image

Sem pa zadnjič govorila z eno, ki je šefica na tehničnih pregledih in je rekla, da prodaja avtomobilov sploh ni upadla, kot to vsi govorijo. Še vedno prodajo isto avtomobilov kot so pred t.i. krizo in da se njim zaenkrat sploh ni treba sekirati. Če pa malo pogledamo medije pa vsepovsod v avtomobilskih tovarnah odpuščajo in ni dela,... Sicer ne pravim, da en avtosalon lahko vse reši, ampak hočem povedati, da vseeno ni take panike.
Le pri kreditih se "recesija" lepo pozna, ker so res postali kar prestiž. Pa spet na naš račun...

včeri sem bla v Leclercu, sem šla po hrano.. pa nisem mogla vrjet... spet take gužve... pa vsi voziklne polne da je skor z vozička padalo... notr pa gospodinjski aparati, bela tehnika, .. ni da ni... zneski na blagajnah so bli visoki... očitno res ni problema... s cigareti in alkoholom je pa isto... še tok jih bojo lahko podražil, pa jih bo folk še kr kupoval... če si odvisen od tega, pol drugač pač ne gre... poznam kolegico k raj ne je cel dan, samo da ma za škatlico cigaret... čist adijo... hvala bogu da to dvoje ni zame user posted image  user posted image

sem pa včeri vzela k so mel v akciji 7 bodijev (za starost 3 mesece) za slabih 7,95€.. full luštni... pa vzela sem si še uno za v banjico da dojenčka ni treba držat (na računu mi je pisal da se to imenuje stol za banjo).. full dobra stvar.. stane pa 13,9€ (v aktualnem Lecercovem katalogu je na strani 29 - samo to je en drug model.. tega sploh niso mel, ga je folk že pokupil user posted image )

dopustniški dnevi... zmrzljivi... sonček sije, ampak čutit ga pa ni... piha k pr norcih... sam čakam kdaj mi bo polkna z oknov dol vrglo..

jz krofov ne pečem, ker so se mi 2x ponesrečili, pa sem zdej obupala... tko da jih kr v trgovini kupim... včer sem si vzela take z malinovo marmelado - kok so bli dobri...

copka jz bom tud sama... mojmu ni treba pridt za potrdilo (itak da se bo pol etga rajši izognil user posted image ).. bom bla pa na vseh 3... in na bioshrambi popkovnične krvi, na zobozdravstveni in dojenju... samo ne vem kako bo moja rit to prenesla... mi bo odpadla na teh trdih stolih... upam da nam bojo dal kej pavze... pa ne smem si ene stekleničke za pit sabo pozabt prnest.. k drgač dehidriram

AKP vem kako je to... jz tud sovražim če kdaj moj stoji za mano in mi bere... sploh če jz kej pišem... sej če je kdaj pa kdaj kej tazga mu preberem, drgač pa ne k ga itak ne zanima... prav da se nam je babam strgalo user posted image  user posted image  user posted image  se vid da nam hormoni nagajajo - samo o futru in sexu še govorimo... pa o cotkah user posted image user posted image

KatMat dobro opravi pri zdravniku... pohiti da boš rižotko naredila... jz jo bom tud dons delala... sem si že vse prštimala... bomo mel zgodnje kosilo, ker morm bit ob 12h že v LJ... grem po enih opravkih, pa na banko k me klik neki zajebuser posted image , pol grem pa še sodelavke pogledat če so kej pridne zdej k me ni user posted image user posted image

vreme... rajš ne bi komentirala.. sej sem že rekla, burja .. pa še na primorskem nisem user posted image

Obelix men se ne dopadeta ne štorklja, niti kengurujček... tko da si ne bom nobenga kupovala

Cveka30 blazina za dojenje je zdej v akciji v Leclercu.. edin če si jo še kje cenejše vidla... mal pošnofaj po katalogu

OliveOyl dobre slikce... si pa taka suhica, se ti sploh kaj rediš, kaj ješ? me je kr groza pol sebe pogledat..pa ti sploh ne rabiš profi malarjev... smo otroke zaposliš... pa še izvirno ti bojo naredili

petrazg ooo, luštno luštno...

mislm, bolj k vas berem in delam zapiske, več strani zapišete... sam upam da se mi zdej ne bo vse zbrisalo, k bom popenila drgač

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
17.2.2009 9:32:51   
KatMat
pa za vrocino prekuhana lupina cebule...u povštr...sam to mors pa res met al cccciiissttt zabasan nos al pa mocan zelodc

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
17.2.2009 9:38:44   
KatMat
zdej pa res sibam...zmolite eno zame da mi avto uzge pa da me ne bo kje pustu

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
17.2.2009 9:39:15   
dito
KatMat- a že nastale žile ti potem izginejoŠ? Ker jaz sem jih dobila pri 1. user posted image , ker sem se preveč zredila in sem zatekala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
17.2.2009 9:39:48   
Anonimen
blueeyes: saj jaz ne vem, men se zdi ja da je kolegica rekla da je v leclercu, sam nisem prepričana, ker reklame prc v smeti vržem, ker pol pa mislim kaj vse morem kupit!

katmat: čebulni olupki prekuhani oz. cela čebulauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
17.2.2009 9:42:21   
Anonimen
moja mami je dobila žile od petih otrok pa tud zato, ker se je zredila, in žile niso šle stran jih je mogla dat operiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
17.2.2009 9:42:22   
Anonimen
KatMat...evo pozitivna energija za tvoj avtoček, da bo delal ko urica.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
17.2.2009 9:43:19   
Blueeyes
jz sem jih včeri gledala pa so ble prov luštne... pa še enih par stvari, pa sem se rajš nazaj držala... sem vidla da majo neki tud pocen jogije, sam k sem ga vidla mi je bil tko čuden, da ga nisem hotla vzet... ga bom rajš drugje kupila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.2.2009 9:43:36   
dito
Ponoči sem imela grozne sanje. Najprej me je ful bolel trebuh- potem pa sem sanjala, da sem pravkar rodila. Pa to v 27 t. Zbudila sem se čisto panična, ker je bilo vse tak resnično.
Komaj čakam jutrijšnji pregled, da vidimo če se je kaj vse skupaj dvignilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
17.2.2009 9:43:39   
KatMat
men so...pa tud bolecine v nogah...misicah so izginile...lahko probas ali z zeljem v elasti povoju ali pa cez noc pusti povoj namocen v vodi polni kislega zelja....pa to vsak dan po kaksne pol urce do ene ure...v roku dobrega tedna bi ze mogla opazit razliko...res ne bo odpravilo 100 % ampak bo...sam nic golfat....vsak dan

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
17.2.2009 9:43:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

KatMat...evo pozitivna energija za tvoj avtoček, da bo delal ko urica.user posted image

sem zraven
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
17.2.2009 9:45:14   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

blueeyes: saj jaz ne vem, men se zdi ja da je kolegica rekla da je v leclercu, sam nisem prepričana, ker reklame prc v smeti vržem, ker pol pa mislim kaj vse morem kupit!

katmat: čebulni olupki prekuhani oz. cela čebulauser posted image user posted image

lupina....olupki...ampak od tardece cebule

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
17.2.2009 9:45:36   
dito
Blueeyes- tudi jaz sem gledala jogije za zložit. Sem ga mislila vzet za prenosno posteljo za na morje. Pa je bila pena ful mehka. Tako, da nisem nič vzela.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
17.2.2009 9:45:48   
KatMat
ful hvala!!!

cveki pa se barvo si zadelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
17.2.2009 9:47:13   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Blueeyes- tudi jaz sem gledala jogije za zložit. Sem ga mislila vzet za prenosno posteljo za na morje. Pa je bila pena ful mehka. Tako, da nisem nič vzela.

jz sem sicer gledala un navaden jogi, ne unga zložljivega, pa so bli tko mehki, da sem se malo ustrašila... kr preveč mehki... pol sem rajši rekla da ga bom grugje kupila... pač bo bil dražji

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.2.2009 9:50:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ful hvala!!!

cveki pa se barvo si zadelauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
17.2.2009 9:51:23   
Anonimen
zdej morem it pa mal posesat, ker tašča gor sesauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
17.2.2009 9:53:48   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

zdej morem it pa mal posesat, ker tašča gor sesauser posted image

kaj tekmujeta kera bo mela bolj pospravljeno  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?