Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1 Blueeyes: praviš da se v trgovinah nič ne pozna...En naš znanec pravi, da dokler bodo ljudje kupovali cigarete pa hrano za pse, se res ni treba še nič bati. Sem pa zadnjič govorila z eno, ki je šefica na tehničnih pregledih in je rekla, da prodaja avtomobilov sploh ni upadla, kot to vsi govorijo. Še vedno prodajo isto avtomobilov kot so pred t.i. krizo in da se njim zaenkrat sploh ni treba sekirati. Če pa malo pogledamo medije pa vsepovsod v avtomobilskih tovarnah odpuščajo in ni dela,... Sicer ne pravim, da en avtosalon lahko vse reši, ampak hočem povedati, da vseeno ni take panike. Le pri kreditih se "recesija" lepo pozna, ker so res postali kar prestiž. Pa spet na naš račun... včeri sem bla v Leclercu, sem šla po hrano.. pa nisem mogla vrjet... spet take gužve... pa vsi voziklne polne da je skor z vozička padalo... notr pa gospodinjski aparati, bela tehnika, .. ni da ni... zneski na blagajnah so bli visoki... očitno res ni problema... s cigareti in alkoholom je pa isto... še tok jih bojo lahko podražil, pa jih bo folk še kr kupoval... če si odvisen od tega, pol drugač pač ne gre... poznam kolegico k raj ne je cel dan, samo da ma za škatlico cigaret... čist adijo... hvala bogu da to dvoje ni zame sem pa včeri vzela k so mel v akciji 7 bodijev (za starost 3 mesece) za slabih 7,95€.. full luštni... pa vzela sem si še uno za v banjico da dojenčka ni treba držat (na računu mi je pisal da se to imenuje stol za banjo).. full dobra stvar.. stane pa 13,9€ (v aktualnem Lecercovem katalogu je na strani 29 - samo to je en drug model.. tega sploh niso mel, ga je folk že pokupil ) dopustniški dnevi... zmrzljivi... sonček sije, ampak čutit ga pa ni... piha k pr norcih... sam čakam kdaj mi bo polkna z oknov dol vrglo.. jz krofov ne pečem, ker so se mi 2x ponesrečili, pa sem zdej obupala... tko da jih kr v trgovini kupim... včer sem si vzela take z malinovo marmelado - kok so bli dobri... copka jz bom tud sama... mojmu ni treba pridt za potrdilo (itak da se bo pol etga rajši izognil ).. bom bla pa na vseh 3... in na bioshrambi popkovnične krvi, na zobozdravstveni in dojenju... samo ne vem kako bo moja rit to prenesla... mi bo odpadla na teh trdih stolih... upam da nam bojo dal kej pavze... pa ne smem si ene stekleničke za pit sabo pozabt prnest.. k drgač dehidriram AKP vem kako je to... jz tud sovražim če kdaj moj stoji za mano in mi bere... sploh če jz kej pišem... sej če je kdaj pa kdaj kej tazga mu preberem, drgač pa ne k ga itak ne zanima... prav da se nam je babam strgalo se vid da nam hormoni nagajajo - samo o futru in sexu še govorimo... pa o cotkah KatMat dobro opravi pri zdravniku... pohiti da boš rižotko naredila... jz jo bom tud dons delala... sem si že vse prštimala... bomo mel zgodnje kosilo, ker morm bit ob 12h že v LJ... grem po enih opravkih, pa na banko k me klik neki zajeb , pol grem pa še sodelavke pogledat če so kej pridne zdej k me ni vreme... rajš ne bi komentirala.. sej sem že rekla, burja .. pa še na primorskem nisem Obelix men se ne dopadeta ne štorklja, niti kengurujček... tko da si ne bom nobenga kupovala Cveka30 blazina za dojenje je zdej v akciji v Leclercu.. edin če si jo še kje cenejše vidla... mal pošnofaj po katalogu OliveOyl dobre slikce... si pa taka suhica, se ti sploh kaj rediš, kaj ješ? me je kr groza pol sebe pogledat..pa ti sploh ne rabiš profi malarjev... smo otroke zaposliš... pa še izvirno ti bojo naredili petrazg ooo, luštno luštno... mislm, bolj k vas berem in delam zapiske, več strani zapišete... sam upam da se mi zdej ne bo vse zbrisalo, k bom popenila drgač
|