Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 21.1.2009 16:24:32
|
|
|
|
kaya2007
|
ja no, če ga pa bolj hladna voda ne moti, pol pa tudi neoprena verjetno ne rabi aprila se pa verjetno ne kopate? pa sej nisem proti, če se komu zdi fajn, naj ga kar ima, povedala sem samo svoje pluse oz. minuse.
|
|
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 21.1.2009 20:19:38
|
|
|
|
Rožica I
|
Moj sin je najbolj belopolt otrok na plaži, ponavadi . Ima celo bele obrvi.. In je eden redkih otrok, ki ima na plaži zmeraj majčko in klobuk. Je pa res, da smo mi nonstop na plaži oz. na igralih. No, neoprena pa mu vseeno ne oblačim. Čeprav UV žarki gredo tudi skozi bombaž, tako da ne vem točno, koliko je dejansko sonce vseeno nevarno za takšno svetlo kožo?! Opečen sicer ni bil še nikdar. Skratka, nisem za neopren.
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 21.1.2009 20:36:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Ok, kaja, vse lepo in prav, vendar moraš razumet, da nekateri otroci se gladko požvižgajo na hladno vodo. Naš bi se še v Dravo vrgel, če bi utegnil, na morju je pa njemu čisto gladko kako temperaturo vode ima morje. Ok, meni ni, njemu je. Jaz se sicer bojim pri tem neoprenu enega drugega problema -> ker naš na gladko pošizi, kadar mu dam gor, kar ga omejuje -> recimo pri fredovem obroču se je drl kot jesihar, tako da so nas v termah gledali kot da smo malo nori, en gospod lublančan pa nam je prišel povedat, da naj ne mučimo otroka in ga damo ven iz vode (kadar ga nismo silili v freda, je bil več pod vodo kot nad njo in jo enostavno obožuje), še za rokavčke se prerekamo. Tako da sem jaz za tale neopren totalno skeptična. moj je isti.....jaz še prsta nisem dala v vodo, on pa ni hotel ven pa freda tudi ni maral....če pa sem ga dala ven, pa je užival.... hvala za vaša menja glede uporabe neoprena
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 21.1.2009 20:51:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija lani sem vzela en pajac od nexta, iz takega materiala kot so kopalke, kao z uv zaščito...samo se mi je tudi smilil biti v tistem cel čas, ker mora biti verjetno fajn neprijetno če si skoz moker po celem telesu naša tamala je imela takšne kopalke, ko smo bili v Dubaju (od kolen do komolcev) - imala jih je oblečene, ko je bila v vodi, ker tam ni bilo možno druge zaščite pred soncem - ta čas, ko je bila na ležalniku pod marelo pa so se itak že posušile
|
|
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 21.1.2009 22:10:25
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz si tudi ne predstavljam, da bi se moj otrok kuhal v tem neoprenu na plaži. Res ne. Hčerka je tudi zelo svetle polti, pa jo ni še nikoli opeklo, ker jo na začetku tako mažem s kremo, da je kar bela , če pa to ne bi pomagalo, bi ji pa navadno majčko gor dala, neoprena sigurno ne. Se pa sprašujem isto kot Volga - kako ne morete svojih otrok spraviti s plaže Madonca, jaz sem vsako leto po najmanj 3 tedne sama z dvema otrokoma na morju, pa ni debate, da ju ne bi spravila s plaže. Sem ju tako prestrašila z "nevarnim soncem, ki povzroča raka", da samo omenim, da je čas, in ni pardona. Pa smo mi tudi bolj pozni. Dopoldan pridemo na plažo med 10 in 11 in smo pač samo kakšni dve urci tam, najkasneje ob 12.30 skliznemo domov, potem pa popoldan pridemo spet ob 17.00 in smo na plaži včasih tudi do pol devetih. Itak je najbolj lušno na plaži šele po sedmi zvečer Naša dva sta taku urni povsem usvojila in res nimamo nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 22.1.2009 0:10:15
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Sem ju tako prestrašila z "nevarnim soncem, ki povzroča raka", da samo omenim, da je čas, in ni pardona. recimo, da je to mojemu lani, dol viselo pri dveh in treh ga zanimajo druge stvari....pa tudi boji se edino parkeljnov
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 22.1.2009 7:43:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Ok, kaja, vse lepo in prav, vendar moraš razumet, da nekateri otroci se gladko požvižgajo na hladno vodo. Naš bi se še v Dravo vrgel, če bi utegnil, na morju je pa njemu čisto gladko kako temperaturo vode ima morje. Čakajte no, pa vam otroci "diktirajo", kaj bodo počeli: se kopali v mrzli vodi ali vi "diktirate" otrokom, ker pač veste, kaj je zanje boljše? A če bo hotel brez bunde na sneg, mu boste tudi dovolili, ker otrok pač tako hoče? Tega pa ne razumem dobro.
|
|
|
|
RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? 22.1.2009 7:55:39
|
|
|
|
higuys
|
evo, potrdilo, da sem res s sela...Sem mislila , da si je tvoj mali omislil (še )kakšno vratolomno dejavnost Glede na to ,da zadeve ne poznam ti lahko svetujem le to: pelješ ga nekam v tople kraje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?