Pikapolonica_ -> RE: Neoprenski pajac za otroke - uporablja kdo? (21.1.2009 15:38:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 sem razmišljala o nakupu, bolj za afnanje, ker mi je bil všeč...pa se potem nisem odločila in ga na morju nisem nič pogrešala..pa smo skos na vodi, na čolnu, po cel mesec skupaj. ko je sonce najmočnejše itak ni za bit na soncu-pa v neoprenu se skuhaš, da bi jo silila v neko mrzlo vodo pa tudi ne vidim potrebe, ker to ni več užitek. ko ji je pasalo, je itak sama hotela v vodo, tudi če je bila bolj mrzla, če ne, pa ne. še sama ne uporabljam neoprena, čeprav ga imam za wakeboard v slabšem vremenu..ampak takrat mi tudi z njim ne paše skakati po mrzli vodi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ok, kaja, vse lepo in prav, vendar moraš razumet, da nekateri otroci se gladko požvižgajo na hladno vodo. Naš bi se še v Dravo vrgel, če bi utegnil, na morju je pa njemu čisto gladko kako temperaturo vode ima morje. Ok, meni ni, njemu je. Jaz se sicer bojim pri tem neoprenu enega drugega problema -> ker naš na gladko pošizi, kadar mu dam gor, kar ga omejuje -> recimo pri fredovem obroču se je drl kot jesihar, tako da so nas v termah gledali kot da smo malo nori, en gospod lublančan pa nam je prišel povedat, da naj ne mučimo otroka in ga damo ven iz vode (kadar ga nismo silili v freda, je bil več pod vodo kot nad njo in jo enostavno obožuje), še za rokavčke se prerekamo. Tako da sem jaz za tale neopren totalno skeptična.
|
|
|
|