tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 No, ne bo mi uspelo gledat za nazaj od kjer sem včeraj ostala, zato se kar vdam zato: dober večer vsem!!! pa hvala za čestitke ob naši obmesečnici!!! danes smo bili pri mojih starših na obisku, moja mami ful obvlada Brino, krasno se razumeta, prav veselje ju je gledat - no, saj oče tudi tako mi je žal, da nista blizu, da bi jo pazila najraje bi šla z buldožerjem in izruvala hišo in vse okoli nje in ju prišeljala v LJ ne pa da bom morala brino pučat nekim tujcem, pa še eno leto ne bo stara Vem, da ti je hudo, ampak žal je v velikih primerih pač tako, da ne gre drugače. Saj bo še vse ok. Ti pa predlagam, da se tudi sama nekako skušaš čimprej sprijazniti s tem, da ne bo še Brina tega nemira in strahu čutila, ko jo boš puščala v varstvu. no, ja...dovolj jamranja lahko pa še povem, da smo imeli včeraj namen, da kupimo Brini copatke in čeveljčke - pa jih NISMO!! ker v vsaki štacuni pravijo drugače eni ful zagovarjajo ortopedske (ojačane), drugje ravno nasprotno in da mora biti čeveljček sedaj čimbolj mehak saj vem, da se kao govori, da je zadnje čase v veljavi teorija, da ortopedski niso OK - ampak a je to res čist zihr? je katera direkt vprašala svojo P?? saj sem brala tudi tisti link (mislim, da od Tiane) - po tisti logiki je najbolje, da je doma še pol leta v štumfkih?? zunaj pa potem v nekih mehkih supergicah?? sploh ne vem, kaj naj naredimo - da ne omenim, da so mi bili Cicibanovi čeveljčki ful grdi... upam, da ste vse imele lep vikend!! ja, vem, da to čutijo sem že slišala, kako se poslovit oz. kako se ne poslovit, ko otroka pustiš v vrtcu - sploh pa smo dobili od "tašče" knjig Kompetenten otrok če katera pozna... Jasper Jull Ja sama delam v vrtcu in vidim marsikaj. Slovesa takšna in drugačna. Zelo pomembno je, da spoznaš in zaupaš vzgojiteljicam, saj je tako veliko lažje. Za knjigo sem slišala, v rokah je pa še nisem imela. A je v redu? Tiana, analitik sem jaz že dober, ja če me kaj dobro označi, je to zihr ta beseda ampak kaj mi to tukaj pomaga, če se mora človek na koncu pač za nekaj odločit, pa še v stroki so si diametralni saj ne morem biti pametnejša od nekega ortopeda??? be bi vedla zaenkrat - smo jo pred kratkim dobili, pa je še nisem uspela prebrat - mi je pa "tašča" mal razlagala - ona jo je že prebrala, pa ona to tematiko itak že mal zarad sebe spremlja... vse, kar razni psihiči pišejo
|