jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 lahko pa še povem, da smo imeli včeraj namen, da kupimo Brini copatke in čeveljčke - pa jih NISMO!! ker v vsaki štacuni pravijo drugače eni ful zagovarjajo ortopedske (ojačane), drugje ravno nasprotno in da mora biti čeveljček sedaj čimbolj mehak saj vem, da se kao govori, da je zadnje čase v veljavi teorija, da ortopedski niso OK - ampak a je to res čist zihr? je katera direkt vprašala svojo P?? saj sem brala tudi tisti link (mislim, da od Tiane) - po tisti logiki je najbolje, da je doma še pol leta v štumfkih?? zunaj pa potem v nekih mehkih supergicah?? sploh ne vem, kaj naj naredimo - da ne omenim, da so mi bili Cicibanovi čeveljčki ful grdi... men so pa cicibanek ful lepe za fantke, no sej so isti za oboje..a si bila prav v ciciban trgovini ? ker tam imajo ful izbire.. No mi smo se odločili za cicibanke, pa mi ni žal, Nejc je začel zelo lepo hodit, medtem ko je prej v ABS zokenčkih hodil po prstkih. hvala za tole... super, da sedaj lepo hodi ma, čist so me zmedli - vsak sveto zagovarja svoje stališče - se mi je včeraj šže temnilo pred očmi zarad tega bom še našo P vprašala - itak se moram še naročit na 3. celjenje, ker še vedno čakamo nanj zaradi EEG, ki ga imamo sedaj v četrtek nekako sem tudi razumela, da so sedaj za postavljanje na nogice drugačni čeveljčki kot potem, ko zared začne hoditi, delati prve korake...pa več sploh ne vem, kaj jesedaj za Brino če boš šla šrav v Ciciban trgovino te bodo vprašali če že hodi,in pol ti povedo da so zdej primerni čeveljčki ki jih oni imenujejo moji prvi koraki..so v gležnju malo višje, da si ne more nogie poškodovat, drgač si pa poglej njihov katalog, je vse super napisano tud noter.